Deus írta:Na, Spanyol-Portugália...
Őszintén szólva, fosok a Portugáliától... Roncika formája miatt elég veszélyes a csatárnélküli spanyolokra... Casillasban bízok nagyon, illetve Mr. Shakirában és Ramosban, hogy hatástalanítani tudjanak majd a Mr. Zselékirályt.
Del Bosque -t meg szidom is rendesen, mert nem tudom elhinni, hogy nem rakja be kezdőbe Llorente -t vagy Pedrot... Ehelyett Torrest, aki elégé bizonytalan, annak ellenére hogy lőtt kettőt. Raul -t jobb lett volna behívni a válogatottba, kora ellenére mert nagyon érzi a kaput...
sztem Roncika nincs csúcsformában, volt 2 meccse, ahol voltak jó villanásai, meg megindulásai, de sok helyzetet kihagy. sokkal több gólnál járhatna, de eddig nem az EB sztárja!!! mondjuk más sem...
a spanyolok meg remélem nem csatár nélkül állnak fel. Llorrentét tuti nem teszi be, Torres meg egyértelműen jobb ha kezd, csereként nulla, Cesc meg ha kezd beleszürkül a meccsbe, de csereként az utolsó fél órában nagyon jó volt múltkor is. persze én annak örülnék jobban ha visszalépne Cesc a kp-ra és elől Torres, így persze Busi kimaradna (mert alonso tuti nem)...
megnézném ezt a portugálok ellen:
casillas - arbeloa,ramos,piqué,alba - alonso,xavi,cesc,ini,silva - torres