Miért van az, hogy sok régi motoros ugyanazon a napon, azaz 2004. 10. 8-án regelt?
(igen, most még ilyenre is van időm)
Egy észrevétel: Vaczák Vili neve felmerült a védőknél de a futottak még kategoriába már nincs beleirva.Enrique írta:Ahogy ígértem, fenn az év szavazása első része.
Tessék olvasni.![]()
Azt veszem észre, az utóbbi időben kb 10-ből 9 kérdés ezzel kapcsolatos.kennyke04 írta:lusta vagyok mindig megnézni
Én ezt úgy értettem, hogy a "Fair Play" miatt nem szavazol újra, de már túl is tárgyaltukG-Jay írta:Én írta:szal ujra szavazhatnék, nyilván nem, csak formailag néz ki ugy,
Katt IDE. aztán bal oldalt a "Primera Divisón"-ra, majd a "Estadísticas"-ra pontosabb elérési útvonalat nem tok adni, mert a böngésző nem jeleníti meg. Igaz, hogy bonyolult, és lehetne egyszerűbbet adni, DE ez a Liga hivatalos oldala, és az utóbbi években sokszor volt probléma 1-2 gólnál, és ilyenkor a Liga dönt, ezért érdemesebb ezt nézni. Sokszor nem ez a leghitelesebb, de ez a hivatalos.Predator írta:vagy egy linket valaki,h hol tudom meglesni
Drigo írta:Viszont újra már nem szavazhatsz, mint regisztrált felhasználó, ha rákattintasz igaz, hogy továbbít, de felül kiírja, hogy az ön szavazata érvénytelen.
Tudom hogy nem lehet, azért is irtam igy! Jó kicsit félre lehetett érteni.Én írta:szal ujra szavazhatnék, nyilván nem, csak formailag néz ki ugy,
Ezt már én is néztem, valahogy biztos meg lehet oldani, mert máshol már láttam. Viszont újra már nem szavazhatsz, mint regisztrált felhasználó, ha rákattintasz igaz, hogy továbbít, de felül kiírja, hogy az ön szavazata érvénytelen.G-Jay írta:Egy olyan észrevételem lenne, hogy a szavazásnál, miután szavaztam, még mindíg ugyanugy van a kérdés, és válaszolás, szal ujra szavazhatnék, nyilván nem, csak formailag néz ki ugy, szal lehetne sztem ugy, hogy ha már szavaztam, akkor ott már az eredmény lenne feltüntetve! Remélem érthető h mire gondolok!
Annyira engem nem zavar, két mp megnézni hogy hogy áll a szavazás, csak egy kis formai "hiba" nekem!
G.
Rendben! Küldd el nekem privátban és akkor majd berakom a munkaasztalra és Iván majd dönt a többiről.G-Jay írta:No akkor majd összedobok valamit, akár már a kupa meccsünk után is lehet. Annyi kérdésem lenne, hogy kinek továbbítsam majd? Ill milyen címre?Drigo írta:G-Jay engem is érdekel a dolog, egyik meccsről csinálj egyet, és akkor meglátjuk, hogy miről is van pontosan szó. Ha jó, akkor vagy külön, vagy a többi adathoz hozzácsapva fel is kerül. Persze erről a feletteseim tudnának pontosan válaszolni, ők döntenek.
G.
No akkor majd összedobok valamit, akár már a kupa meccsünk után is lehet. Annyi kérdésem lenne, hogy kinek továbbítsam majd? Ill milyen címre?Drigo írta:G-Jay engem is érdekel a dolog, egyik meccsről csinálj egyet, és akkor meglátjuk, hogy miről is van pontosan szó. Ha jó, akkor vagy külön, vagy a többi adathoz hozzácsapva fel is kerül. Persze erről a feletteseim tudnának pontosan válaszolni, ők döntenek.
Hú, a francba, igazad van Miki!ozsimiki írta:Istenem![]()
Ekkora ügyet csinálni abból,h vkinek hiányzott egy megszokott dolog az oldalról![]()
Amúgy Tamás! Homért ne hagyd már ki a listádbólSokat köszönhetsz neki,meg mi is
Ne haragudj, de Te hülyének nézel?menczel írta:JA és igazad van VArga Tamás Drigo tényleg korrekt hangnemben irt de ha visszaolvasod nem is az ö hsz -ére hanem enrique és saviola hsz-éra reagáltam hasonlo hangnemben mint ök tették.