Fogd már föl, hogy akkor hisszük el ha látjuk.Varga írta:
Fogjátok már föl hogy VdV már rég a Chelseaé.

Am. lehet igazad van én nem követem annyira az elmult 1,5 hétben a piacot, de még nemláttam őt kékben pózolni.
Fogd már föl, hogy akkor hisszük el ha látjuk.Varga írta:
Fogjátok már föl hogy VdV már rég a Chelseaé.
Meg is látszott az eredményeinken.matyi02 írta:Decot nem kel potolni figyeld jövöévi középálya
Xavi---Yaya/keita---Ini
Ennyi
Már tavalyse volt rá nagy szükség
Fogjátok már föl hogy VdV már rég a Chelseaé.djtrack írta:jah és Decot ki fogja pótolni? mert én még nem hallottam épkézláb játékosról aki iránt érdeklődtünk volna. Hleb? hát lutri eléggé inkább szélső.irányítani nem írányított jó ideje. Hernanes? hát én még játszani nem láttam.az igaz h van egy két szép megoldása youtube-n de azon kívül ő is lutri. VDV kellene de esze ágában sincs a vezetőségnek leigazolni és nem kerülne sokkal többe mint Hleb .kb 25 misi lenne az ára.fiatalabb eb-n is jól játszott gólerősebb is.norbert55 írta:Egyébbként ha megnézitek nem a kezdő csapatot kellett alakítani hanem a kiegészítő embereket.
Lásd:Thuram,Edmilson,Ezqu,Gio,ZAMBI,DECO,RONNIE,Gudy,Oleguer.
A nagybetűsökön kívül a többi kiegészítő ember volt.Sztem ha Eto'o legalább maradna akk nagyot nyernénk csatár poszton.
jah és Decot ki fogja pótolni? mert én még nem hallottam épkézláb játékosról aki iránt érdeklődtünk volna. Hleb? hát lutri eléggé inkább szélső.irányítani nem írányított jó ideje. Hernanes? hát én még játszani nem láttam.az igaz h van egy két szép megoldása youtube-n de azon kívül ő is lutri. VDV kellene de esze ágában sincs a vezetőségnek leigazolni és nem kerülne sokkal többe mint Hleb .kb 25 misi lenne az ára.fiatalabb eb-n is jól játszott gólerősebb is.norbert55 írta:Egyébbként ha megnézitek nem a kezdő csapatot kellett alakítani hanem a kiegészítő embereket.
Lásd:Thuram,Edmilson,Ezqu,Gio,ZAMBI,DECO,RONNIE,Gudy,Oleguer.
A nagybetűsökön kívül a többi kiegészítő ember volt.Sztem ha Eto'o legalább maradna akk nagyot nyernénk csatár poszton.
Hlebnek sokkal több köze van a focihoz, mint Adebayornak.matyi02 írta:A Tógoi még elment volna de Hleb ...
Én inkáb Villát és Silvát látnám szivesen :Ditt
A Tógoi még elment volna de Hleb ...Replay írta:Őszintén örülök annak, ha tényleg megszakadtak a tárgyalások Hleb és Adebayor ügyében.
Eddig legtöbb esetben egyetértettem a Barca átigazolásaival, de a mostani történteket tényleg nem értem, nem tudom követni.
Elképesztő pénzekért védőket vásárolunk, Eto'o-t elakarjuk adni.
De ami a legborzasztóbb, R10 és Eto'o pótlására a fent emlitett két Arsenalost akarjuk!!!???
ha nekd 4 napod lenne mindent lezárni joggal sietnél te islui1698 írta:MR.Barca írta:Silva érkezhet Dinho helyére
A Barcelona korábban szerette volna megszerezni Alexander Hleb és Andrej Arsavin-t is, ám mostanra David Silva lett az elsőszámú célpont a középpálya bal oldalára.Az AS című lap szerint a katalánok már az elöző héten kapcsolatba léptek a játékos ügynökével. Az újság azt is tudomásúl adta, hogy a gránátvörös-kékek első ajánlata 25 millió euro lessz.David nagyon jól játszott az EB is, így könnyen lehet, hogy ennél jóval többet kell majd ajánlania a katalán csapatnak, hogy le tudják igazolni a Valencia középpályását.
Azt eddig is tudtuk,hogy Silva rajta van a jelöltek listáján
És azt is, hogy az EB alapján nem lesz olcsó!
Ez a hír viszont nem rossz, mert legalább hallani vmit arról hogy hogy haladnak a támadó játékosokért folyó tárgylások!
MR.Barca írta:Silva érkezhet Dinho helyére
A Barcelona korábban szerette volna megszerezni Alexander Hleb és Andrej Arsavin-t is, ám mostanra David Silva lett az elsőszámú célpont a középpálya bal oldalára.Az AS című lap szerint a katalánok már az elöző héten kapcsolatba léptek a játékos ügynökével. Az újság azt is tudomásúl adta, hogy a gránátvörös-kékek első ajánlata 25 millió euro lessz.David nagyon jól játszott az EB is, így könnyen lehet, hogy ennél jóval többet kell majd ajánlania a katalán csapatnak, hogy le tudják igazolni a Valencia középpályását.
Biztos folyamatban van, de mivel ez nem hír (legalábbis nem akkora mint a sok átigazolási pletyka) ezért nem is hallani róla!norbert55 írta:Tényleg akk most Guardiola már lecserélte vagy leakarja cserélni az orvosi stábot?
Bay_R93 írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=76009
2
Nevetséges.