szajko írta:Hát ez teljesen olyan mint az előző meccsek többsége, passzolgatunk, mozgás nem sok...csak most még helyzeteink sincsenek, amiket kit tudjunk hagyni.
Magyarul kezd impotensé válni a helyzet...szajko írta:Hát ez teljesen olyan mint az előző meccsek többsége, passzolgatunk, mozgás nem sok...csak most még helyzeteink sincsenek, amiket kit tudjunk hagyni.
Mondjuk most csak a támadósort néztemTitinho írta:Ez 4-3-3.LM10 írta:Alássan jelentem, ez megint az a bizonyos 4-2-3-1
Iniesta és Xavi középen játszik, Bojan bal, Pedro jobb szélen, Messi pedig visszavontabban középen.
Az eladott labdákkal vigyázzunk, mert a Valencia a legjobban kontrázó csapat a liga mezőnyében.
Bojan lelkének is jót tenne egy gól...
Ez 4-3-3.LM10 írta:Alássan jelentem, ez megint az a bizonyos 4-2-3-1
jaja, nem értem én ezt miért kell erőltetni...grrrLM10 írta:Alássan jelentem, ez megint az a bizonyos 4-2-3-1
A FIFA-tól kapta a csapat a KlubVB megnyerése miatt. Év végéig lesz minden sorozatban a csapat mezén ez a logó.LM10 írta:Új mez![]()
Én 1:0-ban is kiegyeznék, csak MI nyerjünk!Zolika10 írta:3-0 lesz a meccs vége
Messi (2)
Pedro (1)
Valóban, se Villa, se Puyol nincs a keretben. (fcbarcelona.com)Fecooo írta:se Villa , se Puyol nincs a keretben, ha a discarte azt jelenti, h kikerült a keretből..
Már az első félidőben el kell dönteni a meccset, hogy Villa beállása egy cseppet se legyen zavaró. Képesnek tartom rá a csapatot.Fecooo írta:Barcelona: Valdés; Dani Alvés, Piqué, Milito, Maxwell; Iniesta, Xavi, Busquets; Pedro, Messi, Bojan
Valencia: Cesar; Miguel, Maduro, Dealbert, Bruno; Pablo, Ever, Albelda, Jordi Alba; Silva, Dominguez
Villa nem kezdő, ez nekünk nagyon jó hír! HARCRA FEL, GYŐZNI KELL!
sztem elég tartalékos az ellenfél... ezt ki kell használni!