Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én simán behúznám egyesre. Idén nagyon jó a Mainz. elverték otthon már a Bayern Münchent is. A Hamburg ennek az ellenkezője...Laci0820 írta:Hali
Mit gondoltok a Mainz- Hamburg meccsről szerintetek van esély az X-re?![]()
Megtetten 1 szelvényen a tipped. Ha bejön kapsz osztalékot.socio66 írta:Honvéd-Olympiakosz V 2,43
Kazan-Eger H 2,00
Genoa-Sampdoria D 2,85
Barca-Real H 1,95
Pick Szeged-Veszprém V 1,45
CSZKA Moszkva - Szaturn Moszkva H 1,60
Porto-Rio Ave H 1,26
78-szoros odds.
jól emlékszel, én voltammarci. írta:Pont szerdán ,nem?
Vagy az nem te voltál?
Nah ehhez csak gratulálni tudok:D Prö vagy:Dmarci. írta:Nekem 1 meccsre 7es odds,és a Török bajnokságban.Kicsit régi leszek de egy ilyenre kíváncsi lennék h ki nyert eddig a legnagyobb szorzóval?
Szelvényen meg 312-es,ami be is jött
Naaaaa,ne vedd sértésnek!Igen,meg.
Nem azt mondtam,hogy nem tudnak majd kiállni,hanem hogy nem fogják bírni erővel a meccset. Ezt most is tartom.
De ha ennyire kételkedsz,akkor ne tedd meg,csak tippként írtam be,nem kötelező hallgatni rám
Először is köszönöm a megtisztelést!:Dzola8787 írta:Az, hogy nem vagy normálisNyitike8 írta:Véleményeket !![]()
Anaheim-Chicago V 2,25
Sparta-PSV V 1,47
Anderlecht-kortrijk H 1,26
Independient-Hurucan H 1,48
Portsmuth-MU V 1,40
Newcastle-Swansea H 1,79
AEK-PAOK H 1,99
Cottbus-oberhausen H 1,95
Salzburg- Rapid Wien 1,92
Catania-Milan V 1.88
Barca-Real H 1,95
20084,435
Elég kevés rá az esély, hogy bejöjjön mindegyik. De ha nyersz, köv. héten is tippelj és megrakom én is:D
Am mit gondoltok a Hoffenheim - Dortmund meccsről?
Az, hogy nem vagy normálisNyitike8 írta:Véleményeket !![]()
Anaheim-Chicago V 2,25
Sparta-PSV V 1,47
Anderlecht-kortrijk H 1,26
Independient-Hurucan H 1,48
Portsmuth-MU V 1,40
Newcastle-Swansea H 1,79
AEK-PAOK H 1,99
Cottbus-oberhausen H 1,95
Salzburg- Rapid Wien 1,92
Catania-Milan V 1.88
Barca-Real H 1,95
20084,435
Na,még mindig megrakod?HONVÉD–OLYMPIAKOSZ
Lassan kezd csapatra hasonlítani a Domino-Honvéd: a kereten végigsöprő vírus lecsengőben, Paján Viktor az egyetlen, aki nem játszhat az Olympiakosz ellen. Ugyanakkor a csoport másik csatája, a Budva–Partizan meccs is rangadó lesz – a Honvéd olimpiai bajnok kapusa, Gergely István szerint a montenegrói együttes már csak a nemzetisége miatt sem írható le, a belgrádiak pedig az Euroliga megnyerésére is esélyesek.
„Két edzésen vagyunk túl együtt, de több napos láz után nem leszünk százszázalékos állapotban. Néhány játékosnak még többet kell vállalnia. Van egy DVD-nk az Olympiakoszról, ezt többen hazavitték, ha valamit lehet csinálni a betegágyból is, az a filmezés" – mondta Gergely István.
Keddves Socio,ez mennyire tuti?jó csapat az olympiakosz?socio66 írta:Egy tipp:
Honvéd - Olympiakosz (vízilabda) V 2,43
A Honvédból a héten szinte mindenki beteg volt,lázzal és egyéb tünetekkel voltak kénytelenek otthon maradni,tegnap tudtak először normálisan edzeni, dehát két edzéssel egy amúgy is erősebb Olympiakosz ellen nem lesz elég erő,tuti bukta.