lluisllach89 írta:
Kicsit mondjuk furcsa hogy ennyire tényként kezelik. Csak arra is kíváncsi vagyok hogy mennyire javult fel Florentino megasztárok/jó játékosok aránya... Meg hogy mire lesz elég zseton.
A tényként kezelés egy dolog.Ha csak a szavakon múlna,CR már két éve boldogítaná a fővárosiakat...
Sztem azért nem lesz annyira terülj-terülj asztalkám odaát,h 70-30 arányban lennének a nevek-zongoracipelők elosztása.Annyit változott már azóta a játékosok értéke,jobban mondva ÁRA,h nem lesz olyan egyszerű 6-7 kulcsembert elhozni.Darabja 50 méterért,átlagolva...
A nagy ígéretek szűkebb sora:CR,Benzema,Villa,Silva,Kaká,fél világ...

HA kettő meglesz ezekből,már imába foglalhatják a vezér nevét.Meg sztem a büdzsét rendesen leamortizálná ez a 2 tétel,szal igen csekély összeg maradna a további vérfrissítésre...Még ha cserélgetik is a playákat.
Bár igazából nem is hiszem,h itt nagy jövés-menés lenne a nyáron.10 spíler nem lesz lecserélve,az tuti.2 nagy,2-3 közepes vétel/cserebere aztán annyi.
Jah,és még az edző is kérdés.Ha megint csere (ideje,JR alatt már megmelegedett a pad,oly' régóta ül ott

),akkor az új és várhatóan nagy név is belekerül egy-két 3forintosba,szal kiadási oldallal nem árt óvatosan bánni.Még akkor is,ha köztudottan nem fukar a RM