2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az igaz hogy itt van Busquets, de szerintem messze nem olyan kreatív mint Fabregas, ráadásul nekem Cesc teljesen olyan "Xavis", és ezért preferálom őt.Varatrix írta:
Én is szeretem Fabregast, meg természetesen én sem látnám szívesen a Madridban.
De szerintem nem indokolt leigazolni, amikor olyan tehetségek sorakoznak mint Pl Busquets!
Sztem Cescel többre mennének, mint Kakaval. A brazil már nem olyan jó mióta megkapta az Aranylabdát, Cesc viszont még tele van motivációval. AZ igaz, h Kakaban több a kreativitás, de Cesc sokkal nagyobb mezőnymunkát végez.lluisllach89 írta:
Ha Cesc menni akar madridba mehet, de szerintem ha ott lesz akkor még pár hurkát meg kell ennie hogy kiegyenlítse az erőviszonyokat a középpályán. Inkább Kaká kéne oda akkor meglenne a kreativitás ott is.
Én is szeretem Fabregast, meg természetesen én sem látnám szívesen a Madridban.rszergej írta:Annak örülnék a legjobban, ha jönne Ribery is meg Fabregas is![]()
Xavinak még van azért 3-4 olyan éve, amikor is végig tud tolni egy egész meccset jelenlegi színvonalán és nem fáradna el. Ha a vezetőség úgy látja, hogy ő megfelelő Xavi utód, akkor nincs mese, le kell igazolni most, mert a Madrid nagyon rászállt. Ha marad az Arsenálban idén, akkor jövőre meg csak még drágábban lehetne megvenni. A másik gond az, hogy ha el is jönne hozzánk, akkor nem tudom mennyire lenne türelmes, mennyire szeretne állandó kezdő lenni (szerintem nagyon), és ez is befolyásolná a leigazolását. Pedig milyen jó lehetne őket rotálni (Xavi, Iniesta, Fabregas)
Ugyan ez vonatkozik szerintem Henry és Riberyre. Ok, Henry középcsatár, de amióta itt van, azon a poszton játszik, amelyik tökéletesen illene/illik Riberynek is. Ráadásul Henrynek kevesebb ideje van már, mint Xavinak.
Tehát jöjjenek csak mindketten, nem bánnám
Még az az 1 szerencse hogy nem te döntöd el az átigazolásokatmarci6p írta:
Ez elég meleg kijelentés, hogy nem kell Fabregas, meg hogy itt van nekünk Sergi. Szeretem becsülöm, tisztelem, de nem kevés különbség van a kettő között!!! Még akkor is, ha nem ugyanaz a poszt, sokat kell fejlődnie még serginek ahoz, hogy ne egy fabregast akarjak hanem inkább őt.
Ez elég meleg kijelentés, hogy nem kell Fabregas, meg hogy itt van nekünk Sergi. Szeretem becsülöm, tisztelem, de nem kevés különbség van a kettő között!!! Még akkor is, ha nem ugyanaz a poszt, sokat kell fejlődnie még serginek ahoz, hogy ne egy fabregast akarjak hanem inkább őt.Danka00792 írta:Nemkell Cesc. Menjen ahova akar, csak ide ne! Nagyon nem birom, ha egyszer elment, akkor bájj, vissza ne jöjjön. Itt lesz nekünk Busquets.PEEtör írta:CSak egy pici irónia volt nah :p
Végleg lezárva részemröl, de Cesc hozzánk jöjjön, Riberyt meg megkaphatjátok ti
Az az egy biztos h amelyik csapat meg tudja szerezni Fabregast,ÓRIÁSIT fog huzni belöle.Elkövetkezendö 10 év TOP kpja,aki ugy fogja szervezni a középpályát h ihajj.
Nemkell Cesc. Menjen ahova akar, csak ide ne! Nagyon nem birom, ha egyszer elment, akkor bájj, vissza ne jöjjön. Itt lesz nekünk Busquets.PEEtör írta:CSak egy pici irónia volt nah :p
Végleg lezárva részemröl, de Cesc hozzánk jöjjön, Riberyt meg megkaphatjátok ti
Az az egy biztos h amelyik csapat meg tudja szerezni Fabregast,ÓRIÁSIT fog huzni belöle.Elkövetkezendö 10 év TOP kpja,aki ugy fogja szervezni a középpályát h ihajj.
Csak ironikusan irtam, ha jobban elolvasod.Szálljatok már le Messiröl
Szálljatok már le Messi-röl. Miért van az, hogy szinte mindenki azt mondja, hogy Messi nem Barca nevelés? Ember! 13 éves kora óta a Barcában focizik. Végigjárta a ranglétrát, nem játszott más csapatban!PEEtör írta:Messi,Raul is Newells,ill. Atma produkt mert ott kapták az alapokat...)
Mert a barca volt az.Az túlzás, hogy ő tette azzá, aki.
Bocs nem adta el, hanem el akart menni.Tisztan emlekszem, hogy mindenki fel volt haborodva hogy csak ugy letudja az Arsenal szerzodtetni mert a spanyol torvenyek lehetove teszik.PEEtör írta:Ez azért nem Figo esete...Cescet még gyakorlatilag ifikorában adta el a Barca, mert nem kellett nektek.A spanyolt végülis Wenger tette azzá sztem,aki.Szinte lehet ugy tekinteni h Arsenalos,ergo szabad préda (ahogy ö is nyilatkozta),csak Barcelonai kötödése van.Cescet meg ha odamenne akkor Camp Nouban 1 szeretetteljes fogadtatásban meg welcome drinkben is részesülne...
Ez azért szerintem nem így van, itt nevelkedett, itt nevelték bele az alapokat, tanulta meg a dolgokat. Ifikorban azért már a játékosok igen sokmindent megtanulnak. Az túlzás, hogy ő tette azzá, aki.PEEtör írta:A spanyolt végülis Wenger tette azzá sztem,aki.
Ez azért nem Figo esete...Cescet még gyakorlatilag ifikorában adta el a Barca, mert nem kellett nektek.A spanyolt végülis Wenger tette azzá sztem,aki.Szinte lehet ugy tekinteni h Arsenalos,ergo szabad préda (ahogy ö is nyilatkozta),csak Barcelonai kötödése van.Cescet meg ha odamenne akkor Camp Nouban 1 szeretetteljes fogadtatásban meg welcome drinkben is részesülne...
A tényként kezelés egy dolog.Ha csak a szavakon múlna,CR már két éve boldogítaná a fővárosiakat...lluisllach89 írta:
Kicsit mondjuk furcsa hogy ennyire tényként kezelik. Csak arra is kíváncsi vagyok hogy mennyire javult fel Florentino megasztárok/jó játékosok aránya... Meg hogy mire lesz elég zseton.
hát sztem az utóbbi évek egyértelműen legjobb Real-igazolása Ramos volt ( mondjuk itt lehetne bármelyik Ramos-ról szóCS0ki írta:Hát azért egy bajnokság meg egy BL nem ártott volna az össze kupához!Kérem! Itt van ez az edző! Sevillával a létező összes kupát begyűjtötte, nagyszerű játékkal, akkor nem kéne adni neki még 1-2 évet a kibontakozásra, hogy vigye végig a saját elképzeléseit?De a Sevillához mérten nagyon eredményes volt.
Egyébként meg a legújabb pletykák szerint már nem elképzelhetetlen, hogy marad esetlegesen Perez alatt is!
Csá! Perez vok, ütközünk nyáron madridban? Üdvmiihii írta:
A végén még igaz lesz a téli hír,h kapott Riki egy sms-t a RM-tól,h:"ne menj a citybe.stop.nyáron jössz hozzánk.stop."
A végén még igaz lesz a téli hír,h kapott Riki egy sms-t a RM-tól,h:"ne menj a citybe.stop.nyáron jössz hozzánk.stop."lluisllach89 írta: El kell ismerni, perez ért a nagyágyúk nyelvén.
De azért az túlzás h mindhárom (!) fél megegyezett, tehát a Milan is elfogadta az állítólagos 60 millát ami majdnem kétszer kevesebb mint amit a City ajánlott.
Szvsz titokban ment a party. De ha nem, akkor el kell ismerni hogy ez a mikulás bizony tud tárgyalni.
Hát azért egy bajnokság meg egy BL nem ártott volna az össze kupához!Kérem! Itt van ez az edző! Sevillával a létező összes kupát begyűjtötte, nagyszerű játékkal, akkor nem kéne adni neki még 1-2 évet a kibontakozásra, hogy vigye végig a saját elképzeléseit?