Már 3x megnézte, de még mindig röhögök rajta.Mindenesetre a csávó meglepően nyugis volt.Én aszem kórházba juttattam volna azt a barmot.

Pocsa11 írta:Egy másik fórumon találtam
Jól érzékeled Roland. Régebben nem szoktam írni, csak olvasgatni.Danka00792 írta:Varga Tamás írta:A rendőr ül a konyhában, a tűzhelyen fő a bableves, a gőz majd leveti a fedőt. A rendőr beüvölt a szobában dolgozó feleségének:
- Anyukám gyere már, igazítsd meg a dödőt.
Az asszony kijön, s kérdi:
- Mit igazítsak meg?
- A fazékon a dödőt.
- Az nem dödő, hanem fedő!
- Nekem azt mondta az őrmester, hogy Kovács, a fedőneve mától Dödő!![]()
![]()
![]()
Mostanába elég sok viccet irsz ebbe a topicbaVagy csak én nem vettem észre eddig?
![]()
![]()
Varga Tamás írta:A rendőr ül a konyhában, a tűzhelyen fő a bableves, a gőz majd leveti a fedőt. A rendőr beüvölt a szobában dolgozó feleségének:
- Anyukám gyere már, igazítsd meg a dödőt.
Az asszony kijön, s kérdi:
- Mit igazítsak meg?
- A fazékon a dödőt.
- Az nem dödő, hanem fedő!
- Nekem azt mondta az őrmester, hogy Kovács, a fedőneve mától Dödő!
Szerintem ez nem vicces....Lesy írta:
Miért lett öngyilkos Hitler?
???
Mert kijött a gázszámla
Hát ez naon yooootorrentkiller írta:Halottam egy elég rasszista viccet:
4 cigány visz egy fürdőkádat az út közepén. Az egyikre rászól a rendőr:
- Azonnal állj meg!
A cigány csak nem áll meg. Erre a rendőr:
-Ha nem állsz meg lelőlek!
A cigány most sem áll meg, hát lelövi a rendőr.
Erre kihajol a kádból egy szkinhed és igy szól:
-A francba ez ma már a 3. defektem...![]()
Júújjj. Ez már fáj.home írta:Ha már volt akkor elnézést.
-Miért kell óvatosan kinyitni a Nemzeti Sportot?
-???
-Hogy ne essen ki a Fradi.
Szerintem nem. Amit neten lehet látni, az mind japán. Szép is lenne, ha a "demokrácia őshazájából" ilyen videók kerülnének ki, nemhinném, hogy átmennének a az internet-cenzúrán. Én legalábbis nem sok "kínai állatos" videóval találkoztam.fir3bird írta:jajaja bár sztem a japóknál a kínaiak még őrültebbek, nekik aztán vannak furcsa dolgaik...igazi barmokAprieto írta:Mi lenne más...?! Japcsi...
jajaja bár sztem a japóknál a kínaiak még őrültebbek, nekik aztán vannak furcsa dolgaik...igazi barmokAprieto írta:Mi lenne más...?! Japcsi...