Thierry Henry
De Henry csak az Arsenalban, 1 más bajnokságban tette meg. Etoo meg a Barcában. Kell a bizalaom Henrynek, de nem várhatunk tul sokáig, mert itt rohadtul fontos golok kellenek GYORSAN
Engem az nem fog boldogitani, ha majd tavasszal Henry esetleg metáltosodik, a bajnokásgot meg baxhatjuk addigra.

Tegyük hozzá, h amit Eto számtalanszor megtett a múltban, hiszen 3 hónapja sérült! Azt hiszem, h ezt Henry is megcsinálta a múltban, hiszen aranycipős, többszörös angol gólkirály és a válogatott gólcsúcsot is ő tartja. Szóval ez az összevetés így szerintem kicsit sántít.Lionel85 írta: Ilyenkor kellenek azok a dolgok, amitől képes kicselezni egy védelmet, helyzetbe hozni magát, kidolgozni a ziccert, amit Henry eddig nem tudott megcsinálni, Eto'o pedig már számtalanszor megtett. Azért még kell a bizalom Henry felé.
Eto most sérült és nem tudjuk mire lett volna képes ebben az időszakban és közel sem biztos, h a sérülés után egyből visszanyeri a régi formáját (azért ő sem volt olyan nagyon ellenállhatatlan tavasszal).
A bizalommal egyetértek !![/b]
-
- Jugador d'estrella
a válogatottban minden meccsen gólt lő , itt is menni fog!
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Ilyenkor kellenek azok a dolgok, amitől képes kicselezni egy védelmet, helyzetbe hozni magát, kidolgozni a ziccert, amit Henry eddig nem tudott megcsinálni, Eto'o pedig már számtalanszor megtett. Azért még kell a bizalom Henry felé.Slither írta:"Rossz" játékostársak mellett nehéz villantani egyedül egy betömörülő védelem ellen. Azért Eto'o sem tudott sok mindet csinálni tavaly év végén amikor szintén nagyon gyengék voltunk idegenben.
LG. Nem érzed úgy, h Te ugyanazt csinálod, amiért másokat fikázol? Nem akartad, h Henry idejöjjön és bármit csinál, neked az nem jó. Ezt ugyanúgy elfogultságnak hívják ...
20.30-tol Eurosporton az EurosportChampions cimü müsor ma Henry-val.Ha érdekel valakit 

SEMPRE BARCA!
Hova tűnnek a szavak, amiket kiradírozunk?
Hova tűnnek a szavak, amiket kiradírozunk?
Na erről bexéltem...ha sok helyzete van, akkor nem baj, ha kihagy pár ziccert, de nagyon sok olyan meccs lex még, ahol csak 1 helyzete lex, és azon el is dőlhet minden...és azt BE KELL RUGNI.
Amugy meg fölháborito, 3 meccs alatt 2x megindul a labdával, és kivezeti
Ilyet egy profi hogy engedhet meg magának
Csak ismételni tudom magam: ez eddig semmi amit mutat, és nemcsal erre az 1 meccsre mondom, mert amikor mások szerint jol játxott, akkor is ugyanilyen 0 volt, csak akkor volt 5 ziccere, amiket nehezebb volt kihagyni, mint belőni, abbol 1et berugott, és itt páran már elélveztek tőle. Értem én, h miért...ő volt a sztár igazolás, és mindenki azt szeretné, ha valoban bevállna, és igy elfogultan értékelitek a teljesitményét...
A realitás azonban az, amit leirtam pár hsz-al lejjebb.
Amugy meg fölháborito, 3 meccs alatt 2x megindul a labdával, és kivezeti

A realitás azonban az, amit leirtam pár hsz-al lejjebb.
- Balika Gaucho
- Jugador d'estrella
Szerintem nem Henryra kellene fogni , jó kihagyja a helyzeteket de ki nem?
Nem volt középpálya , Iniesta meg Xavi semmit nem csinált előrejátékba , se Messi se Ronaldinho. Az Arsenalba minden labda Henrynak ment itt nem kap olyan sokat.
Nem volt középpálya , Iniesta meg Xavi semmit nem csinált előrejátékba , se Messi se Ronaldinho. Az Arsenalba minden labda Henrynak ment itt nem kap olyan sokat.
Mes que un Dream Team !
Valdes – Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Touré Yaya (Sergi Busquets), Xavi, Iniesta (Bojan) Messi, Eto’o, Henry (Keita) Josep Guardiola
Valdes – Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Touré Yaya (Sergi Busquets), Xavi, Iniesta (Bojan) Messi, Eto’o, Henry (Keita) Josep Guardiola
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
"Rossz" játékostársak mellett nehéz villantani egyedül egy betömörülő védelem ellen. Azért Eto'o sem tudott sok mindet csinálni tavaly év végén amikor szintén nagyon gyengék voltunk idegenben. 

Szerintem Iniestával nagyon jól megértik egymást! Én türelmes voltam anno Zambi-val is, neki is volt egy [auto_cenzúra] fél idénye, türelmes vagyok Titi-vel is.
Rijkaarddal már nem....
G.
Rijkaarddal már nem....
G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
- noname
- Llegenda del Barça
Bojan ha játszik akkor hajt mint egy "őrült", mindig felszántja a pályát, hasonlít ebben Etoora, Henry szezon elején még nagyon hajtott, de aztán ő is lustább lett é nem illik bele ebbe a csapataba.Rendben h meg kell szokni egy új játékot, de sakkoris, kéne végre valamit felmutasson, mert eddig ez nemsok. 

A Fifa egy szégyen
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Srácok, hagyjuk már a [auto_cenzúra]!!!varga tamás írta:kIT ÉRDEKEL, HOGY A MEZEIT VISZIK, INKÁBB FOCIZZON, MERT AMIT EDDIG MUTATOTT, AZ NULLA, SEMMI, GYALÁZATOSAN KEVÉS TŐLE. éN MÁR RÉG SZÁMŰZTEM VOLNA A B-keretbe. Egyértelműen látszik, hogy nem képes megértetni magát a csapattársaival, mindig az ellenkezőjét csinálja, amit kéne. Ha kiugratnák, akkor visszalép, ha balfele kéne cseleznie, akkor jobbra teszi. Számomra hatalmas csalódás az őszereplése.Asys írta:Jó reggelt mindenkinek!LG írta:Én meg nem örültem neki, bát igy, h Etoo lesérült, valamennyire jo, h itt van, de csak rövidtávon. 24 misiért idehoztunk egy kiöregedő sztárt levezetniÉn nem ámitom magam, h még fogjuk az Arsenalos Henryt látni, ebben én nem hiszek
Azért aza 24 misi már szerintem rég megtérült mert Titi mezeit veszik/viszik mint a cukrot!!!![]()
És most lehet csak látni a vezetőség előre látását hogy idehozta mert bizony Eto'o pajti (sztem mindenki nagy bánatára) a 7-8 hónapos szezon ból jó ha 3hónapot tud majd játszani...![]()
Mi az, hogy a B-keretbe??? Inkább Bojant tennéd be kezdőbe??? Értem én, hogy hatalmas tehjetság meg minden, de azért egy 17 éves gyerekre nem lehet rábízni a kezdő középcsatári pozíciót!!! Tudom, hogy Messi 17 évesen is durván jól nyomta, de azért nem minden fiatalnak van ilyen szerencséje/kreativitása, hogy már 17-18 évesen rendszeres kezdő lehessen. Egyszerűen Bojan még nem érett meg rá!!!

a legnagyobb probléma az, hogy ha a vezetőség igazán előrelátó akkor egy középpályást igazol még és nem henryt...amit jelenleg csinál, azt bármelyik fiatal megcsinálná helyette, viszont ha lenne valaki a középpályánkon akkor talán lenne játék is.És most lehet csak látni a vezetőség előre látását hogy idehozta mert bizony Eto'o pajti (sztem mindenki nagy bánatára) a 7-8 hónapos szezon ból jó ha 3hónapot tud majd játszani...
az arsenal egészen más focit jászik vagy legalábbis játszott henryvel egy egészen más bajnokságban. nagyobb tere volt, többet cselezett üres területre...ezt ebben a bajnoskágban nem fogja tudni megcsinálni. egyrészt azért, mert a barca odaszögezi a kapuhoz az ellenfelet ha csak teheti. sok sikert kívánok annak aki ilyenkor, 3 csatáros játéknál talál üres helyet a futásra...

-
- Az Eurobarca Anonymusa
kIT ÉRDEKEL, HOGY A MEZEIT VISZIK, INKÁBB FOCIZZON, MERT AMIT EDDIG MUTATOTT, AZ NULLA, SEMMI, GYALÁZATOSAN KEVÉS TŐLE. éN MÁR RÉG SZÁMŰZTEM VOLNA A B-keretbe. Egyértelműen látszik, hogy nem képes megértetni magát a csapattársaival, mindig az ellenkezőjét csinálja, amit kéne. Ha kiugratnák, akkor visszalép, ha balfele kéne cseleznie, akkor jobbra teszi. Számomra hatalmas csalódás az őszereplése.Asys írta:Jó reggelt mindenkinek!LG írta:Én meg nem örültem neki, bát igy, h Etoo lesérült, valamennyire jo, h itt van, de csak rövidtávon. 24 misiért idehoztunk egy kiöregedő sztárt levezetniÉn nem ámitom magam, h még fogjuk az Arsenalos Henryt látni, ebben én nem hiszek
Azért aza 24 misi már szerintem rég megtérült mert Titi mezeit veszik/viszik mint a cukrot!!!![]()
És most lehet csak látni a vezetőség előre látását hogy idehozta mert bizony Eto'o pajti (sztem mindenki nagy bánatára) a 7-8 hónapos szezon ból jó ha 3hónapot tud majd játszani...![]()

Ez még mindíg nem az arsenalos Henry. (Azt hiszem, negyedszer írtam egymás után) Utálom a ha-val kezdődő mondatokat, de ha Henry berúgja a ziccerét, lehet, hogy nüminden máshogy alakul. Bár ezzel a játékkal nem érdemeltün egy fél pontot sem. Gratula a Getafének. Megmutatták, hogy nagy nevek nélkül is lehet meccset nyerni...
Nem is pont Samu sérülését látta hanem hogy a kezdő csatár 3asunk nem fogja tudni végig játszani az ídényt sérülés nélkül ahogy gyakorlatilag 3 éve nem tudja...
Joan Jós Laporta

Joan Jós Laporta

Hát akkor nagyon nagy király Laporta, ha előre látta Etoo sérülésétAsys írta: És most lehet csak látni a vezetőség előre látását hogy idehozta mert bizony Eto'o pajti (sztem mindenki nagy bánatára) a 7-8 hónapos szezon ból jó ha 3hónapot tud majd játszani...![]()

Jó reggelt mindenkinek!LG írta:Én meg nem örültem neki, bát igy, h Etoo lesérült, valamennyire jo, h itt van, de csak rövidtávon. 24 misiért idehoztunk egy kiöregedő sztárt levezetniÉn nem ámitom magam, h még fogjuk az Arsenalos Henryt látni, ebben én nem hiszek
Azért aza 24 misi már szerintem rég megtérült mert Titi mezeit veszik/viszik mint a cukrot!!!

És most lehet csak látni a vezetőség előre látását hogy idehozta mert bizony Eto'o pajti (sztem mindenki nagy bánatára) a 7-8 hónapos szezon ból jó ha 3hónapot tud majd játszani...

Ezt mondtam én is. Szükségünk van rá, amig nincs Etoo, de aztán ha Etoo meggyogyul, és formába lendül, akor mehet padozni, perxe ha addig valoban megtalálná az Arsenalos formáját-amiben mint mondtam, és már nem hiszek-akkor utánna is klucsszerep jutna neki.mypeter írta:Egyetértek, hogy henry ebben a formájában is nagyon szükséges, hiszen Eto'o hiányban azért még lyukas lenne a támadósor, és az ellenfelek is nyugodtabban játszanának.
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Azért a 11-es más dolog!Rivaldo11 írta:Én emlékszem! Az első meccseken megremegtek a lábai ziccereknél (bár az első meccsén bevert egy tizit a Santandernek)redmiller írta:Nem tudom ki emlékszik rá, de Eto'o sem villogot a helyzetkihasználásban mikor ide került! Pedig akkor Ronaldinho rohadt jól játszott...
Egy hazai meccsünkön Jimmy Jump befutott hozzá, és a fejébe nyomott egy katalán sapkát, majd magyarázott neki vmit. Állítólag azt, hogy lőjje már be végre a ziccereit.
Sztem most már jönni fognak tőle a gólok!!!

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Én emlékszem! Az első meccseken megremegtek a lábai ziccereknél (bár az első meccsén bevert egy tizit a Santandernek)redmiller írta:Nem tudom ki emlékszik rá, de Eto'o sem villogot a helyzetkihasználásban mikor ide került! Pedig akkor Ronaldinho rohadt jól játszott...
Egy hazai meccsünkön Jimmy Jump befutott hozzá, és a fejébe nyomott egy katalán sapkát, majd magyarázott neki vmit. Állítólag azt, hogy lőjje már be végre a ziccereit.

Rivaldo-A Legnagyobb.