Barça Igazolások 2008-09
Dave neked mi az elképzelésed a jövőre?Mert ha neked nincs úgy könnyű a másikat leszólni.
- matyi02
- Entrenador del Barça
Dave87 írta:csináld csak Norbi, nekem mindegy. Csak szóltam, h miért nem reagálnak. Alig várom a holnapi kezdőcsapatot. Vajon hol lesz változás??
Figyu nem kéne igy beszologatni te nem akarsz veszekedni azt megint olyat irsz ... nem is ide tartozik sztem fejezétek be !!!
Mint az oviba ne itt beszéljétek meg ! Nem ere valóü a fórum ok ???

Hát...Lehet h Eto'o lesz Adebayor helyén...Dave87 írta:csináld csak Norbi, nekem mindegy. Csak szóltam, h miért nem reagálnak. Alig várom a holnapi kezdőcsapatot. Vajon hol lesz változás??

Am kíváncsi lennék a te elképzeléseidre!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára norbert55 2008.07.02. 14:16:28-kor.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára matador 2008.07.02. 14:16:45-kor.
Ebbe sem szólok bele mer Dave báttyó leugatBay_R93 írta:Ronaldinho ugye valószinű megy![]()
Ki lesz az új 10-es???![]()
![]()

Am én Messi-nek adnám.
Ronaldinho ugye valószinű megy
Ki lesz az új 10-es???

Ki lesz az új 10-es???

- Dave87
- Capitá del Barça
Norbi, azért nem reagál senki, mert fél éve minden nap felírsz egy kezdőcsapatot, amit Te a legjobbnak találsz. Aztán leírod, h "gondoljuk át stb.", és vagy kitalálsz valami elemzést, vagy leírod az aznapi Titinho által szerkesztett lapszemlét vagy annak egy szeletét.
Csak nézd vissza az elmúlt hónapokban tett hozzászólásaidat. Te komolyan vennéd magad? Már a moderátorok is szóltak, nem tudom, mi kell még...
Ne haragudj az OFF-ért, tényleg nem akarok ebből vitát, de nem én vagyok az első, akinek ez feltűnt. Teljesen értelmetlen, amit csinálsz és javarészt ezekért a dolgokért tartják sokan értelmetlennek magát a topicot is.
Csak nézd vissza az elmúlt hónapokban tett hozzászólásaidat. Te komolyan vennéd magad? Már a moderátorok is szóltak, nem tudom, mi kell még...
Ne haragudj az OFF-ért, tényleg nem akarok ebből vitát, de nem én vagyok az első, akinek ez feltűnt. Teljesen értelmetlen, amit csinálsz és javarészt ezekért a dolgokért tartják sokan értelmetlennek magát a topicot is.
+Scolari következő célpontja az igazolási szezonban.Danka00792 írta:Akkor add el gyorsan, mint ha ez olyan könyü lenne. A vezetöség is azon van, hogy eladja R10-et, de mint látjátok még mindig itt van, mert már csak a Man City-nek kell. Nem olyan egyszerü, hogy gondolsz egyet és eladod.norbert55 írta:Eladjuk Ronniet,Oleguert,Gudyt még a választások előtt.Eto'o már nem tudtukJa és persze megvettük Hernanes-t.
- Danka00792
- Director del Fútbol
Akkor add el gyorsan, mint ha ez olyan könyü lenne. A vezetöség is azon van, hogy eladja R10-et, de mint látjátok még mindig itt van, mert már csak a Man City-nek kell. Nem olyan egyszerü, hogy gondolsz egyet és eladod.norbert55 írta:Eladjuk Ronniet,Oleguert,Gudyt még a választások előtt.Eto'o már nem tudtukJa és persze megvettük Hernanes-t.

Mivel 4-3-3 volt és 4-3-1-2 lesz ezért a szélső csatárok "megszünnek".matyi02 írta:Ok de Roni helyet ki fog játszani ??? Guardiola ???norbert55 írta:Mért nem reagáltatok erre.Kíváncsi vagyok a véleményetekre:
Eladjuk Ronniet,Oleguert,Gudyt még a választások előtt.Eto'o már nem tudtukJa és persze megvettük Hernanes-t..Jön az elnök választás Laportáék elbuknak Eto'o nálunk marad.Elkezdi rugdosni a gólokat a szezonban Pep-nek már nemlesz szíve eladni és így jártunk jól.
Mert Ade is gyengébb Eto'o-nál de Berbatov már komoly visszalépés lenne.
HMMMM ???
Lásd:
-----------Touré-----------
------Xavi---------Iniesta/Hernanes
-------------Messi---------------
-------Eto'o---------Henry
És akk nem kell Ronnie posztjára senki.
Gondoljuk át:Adebayor messze van naon.Berbatov,Gomez kíméljen!Trezeguet sme kell ide.Akk ki lesz a csatár?Én szúrkoltam Laportának h maradjon még de úgylátszik Eto'o miatt Rosell-nek kell szurkolnom.Sztem akkor húznánk nagyot h ha az lenne ami írtam.Bay_R93 írta:De ha Laportáék maradnak akkor Eto'o biztosan távoik mert akk lesz még 2 hóap eladni őt és guardiola kijelentett hogy más kell neki arra a posztranorbert55 írta:Mért nem reagáltatok erre.Kíváncsi vagyok a véleményetekre:
Eladjuk Ronniet,Oleguert,Gudyt még a választások előtt.Eto'o már nem tudtukJa és persze megvettük Hernanes-t..Jön az elnök választás Laportáék elbuknak Eto'o nálunk marad.Elkezdi rugdosni a gólokat a szezonban Pep-nek már nemlesz szíve eladni és így jártunk jól.
- matyi02
- Entrenador del Barça
Ok de Roni helyet ki fog játszani ??? Guardiola ???norbert55 írta:Mért nem reagáltatok erre.Kíváncsi vagyok a véleményetekre:
HMMMM ???

De ha Laportáék maradnak akkor Eto'o biztosan távoik mert akk lesz még 2 hóap eladni őt és guardiola kijelentett hogy más kell neki arra a posztranorbert55 írta:Mért nem reagáltatok erre.Kíváncsi vagyok a véleményetekre:
Lehet hogy már csak 4 nap van az átigazolási zsezonból nekünk ugy hogy gyorsan VENNI kéne csatárt meg középpályást (nem védekezőt) 

Mért nem reagáltatok erre.Kíváncsi vagyok a véleményetekre:
- matyi02
- Entrenador del Barça
Érkezett
Daniel Alves (Sevilla) – 29 millió € +6 millió € (sikeresség alapján)
Seydou Keita (Sevilla) – 14 millió €
Gerard Piqué (Manchester United) - 5 millió €
Martín Cáceres (Villarreal CF) - 16,5 millió €
José Manuel Pinto (Celta de Vigo) - 500,000 €
Henrique Adriano Buss (Palmeiras)
Távozott
Edmílson (Villarreal) – (ingyen)
Giovani (Tottenham Hotspur) – 6 millió € + 5 millió € (sikeresség alapján)
Gianluca Zambrotta (Milan) – 8,5 millió €
Thuram (PSG) – (ingyen)
Deco (Chelsea) – 8 millió £
Menyiért jöt konkrét ár anyit tudok hogy 8-10milcsi körül volt az ára
Daniel Alves (Sevilla) – 29 millió € +6 millió € (sikeresség alapján)
Seydou Keita (Sevilla) – 14 millió €
Gerard Piqué (Manchester United) - 5 millió €
Martín Cáceres (Villarreal CF) - 16,5 millió €
José Manuel Pinto (Celta de Vigo) - 500,000 €
Távozott
Edmílson (Villarreal) – (ingyen)
Giovani (Tottenham Hotspur) – 6 millió € + 5 millió € (sikeresség alapján)
Gianluca Zambrotta (Milan) – 8,5 millió €
Thuram (PSG) – (ingyen)
Deco (Chelsea) – 8 millió £
Menyiért jöt konkrét ár anyit tudok hogy 8-10milcsi körül volt az ára

Spanyol válogatott esetleg, ami 16 mecsen zsinórban veretlen.bogen írta:
4. hol játszottak együtt, hogy ilyen jól ismerik egymás játékát?
- Carles Puyol Saforcada
- Jugador d'estrella
eto'o-trezeguet?én kicsit furcsálltam ezt a hírt mikor olvastam ugyanis sztem eto'o jobb mint treze' de azt is figyelembe kell venni h majnem serie a-s gólkirály lett, és az is igaz h eto'o nak mennie kéne de nem treze a legjobb megoldás!
bár ahogy elnézem eddig ha jól tudom 4 védőt vettünk tehát ráférne támadó poszton is erősíteni. de nem eto'o trezeguet cserével!
moutinho jó lehetőség lett volna de ez hamar elhalt sajnos
bár ő középpályás 
keita meg kb azon a poszton játszik mint yaya szoval nem férnének meg 2en együtt a kezdőben
bár ahogy elnézem eddig ha jól tudom 4 védőt vettünk tehát ráférne támadó poszton is erősíteni. de nem eto'o trezeguet cserével!
moutinho jó lehetőség lett volna de ez hamar elhalt sajnos

keita meg kb azon a poszton játszik mint yaya szoval nem férnének meg 2en együtt a kezdőben
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
miért nematyi02 írta:Puyolt azért nem irtam mert védő és nem hiszem ő szorná Villának a paszokat xD:D

MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
2. sztem jobBmatyi02 írta:MichaaBee írta:matyi, figyelj! nem mind1, h Samu+pénz=Treze, vagy Treze+pénz=Samu!összekeverted, mert a Barca Eto'ót adná, Trezeguetért+pénzért
Boccs igazad van össze kevertem de sztem Villa joban megérné nem ???
1.kor
2.sztem job mint trezuget ...
3.Spanyolba játszik trezugat franciába!
4.Xavival,Inivel biztos ismerik egymást és egymás játékát.
5.Roni ha elmene helyete Silva azt is ismeri Villa lenne egy jó kis spanyolos barcánk és sztem az csak jót tene nem ??:D
3. Treze Juventus - olasz

4. hol játszottak együtt, hogy ilyen jól ismerik egymás játékát?
5. még Silva sincs