Spanyolokkal megnyertem az EB-t.

Mivel fiatalabb vagyok, mint Aragones, így tervezem, hogy a 2010-es VB-ig maradok.
A csoportban egész jól ment, az első meccs máris rangadó volt, spanyol - angol (mellesleg full ugyanazok jutottak ki az EB-re mint élőben, csak az oroszok helyett az angolok), Rooney vezetést szerzett, amire egy Torres dupla volt a második félidőben a válasz.

A következő meccsemet nyertem Lengyelország ellen, majd egy 0-0 Svájc ellen, ahol sehogy nem sikerült betalálnom.

Negyeddöntőben egy nagyon sima 2-0 a románok ellen, majd jött az elődöntő a németek ellen (amelyik egy full generált válogatott volt, nem tudom, hogy miért). 1-0-ra mennek, kb. 10-0 a lövés/kaput eltaláló lövés arányom. A 60. perc körül már nem vártam többet lehoztam Torrest és Villát betettem Tamudot (amolyan Güiza a játékban - ő lett az idei PD gólkirály) és Bojant (már csak azért is Raúl helyett

). 10 perc, még mindig semmi... majd lerúgják Xavit. Káromkodás, Fabregas a helyén. Alig hogy beáll, betesz a két belsővédő közzé egy labdát, Tamudo elkapja és a 16-osról bevágja. Rendes játékidő 1-1, jöhet a hosszabbítás. Innen én uraltam a meccset, de csak nem sikerült vezetést szereznem. Már azt hittem eltaktikáztam a meccset, mert a Villa helyén játszó Bojan két nagy helyzetet rontott el, amikor az első rész vége előtt Barragan (igen, ő, Ramos az utolsó csoportmeccsen csereként kiállítatta magát, majd eltiltva 3 meccsre, így muszáj volt kivinnem még egy jobb bekket) betekeri a rövidre, Bojan csúsztat, 2-1. Ezután persze a németek kitámadtak, helyzet helyzet hátán (bár inkább átlövések), majd végül Bojan kap labdát, lecselezi a védőt, a rövidbe meg beteszi okosan. 3-1, Bojan a MoM, én meg örülök.
A másik ágon Hollandia Olaszországon keresztül jutott a döntőbe. Egy izgalmas 0-0 rohadt sok kaput eltaláló lövéssel (bár nekem kétszer annyi volt). Hosszabbítás szintén, majd jönnek a 11-esek. Bojan kezd, beveri. Ezután Casillas sorba kifogja mindenkiét de nálam Cazorla és Puyol is hibázik, ellenben Iniestával. A hollandok utolsó reményeként Sneijder még bevarrja, az én utolsó lövőm (utolsónak mindig olyat teszek, aki 100%, hogy bevarrja) kihagyja. Hát, Torrestól nem ezt vártam.

Végülis mindegy, mert az utolsó lövőjük is kihagyta, így 2-1-re nyertem a 11-es párbalyt.
Az EB legjobbja Sneijder lett, második Rooney és a harmadik Villa. A Dream Teambe a kapus és a két full back olasz de középen ott van Puyol. Előre meg befért Villa, de ennyi, a győztes csapatból két ember...

Az angolok, akik tőlem kikaptam és a negyeddöntőben kiestek, meg 4 embert adnak ide. Mert a csoport utolsó két meccsén parádéztak meg 3-3 után hosszabbításban estek ki, így ugye sok volt a magas osztályzatuk. Na mindegy, ez legyen a legnagyobb örömük.
Bojan miatt viszont ideges voltam, állandóan jön a sok fikázó üzenet, holott amikor több lehetőséget kapott, élt vele. De berakom 15 percre, kap egy 6-ost és máris azt mondják, hogy szrul játszott. Elég idegesítő dolog ez az FM-ben. Főleg, hogy ugye az elődöntőt is eldöntötte, és a döntőben is belőtte a 11-esét. Végülis a lényeg, hogy én tudom, hogy számíthatok rá, a gép meg hadd mondja a hülyeségét.
Most jön a VB selejtező, pont az 5-ös csoportba kerültem, és megkaptam Magyarországot is.

(skótok, románok, fehéroroszok mellett).
Majd ha azzal is végeztem, írok.