Indok: fáradt vok

Stuttgart ellen, és BL topic, amúgy igazad van...Danka00792 írta:a werder ellen én most leginkább arra leszek kiváncsi hogy roni mit produkál...ha vissza nyerni régi formáját (valszeg nem 1csapásra szal nem várok csodát) de ha legalább mutat vmit hogy igenis visza fogja nyerni.. akkor nagy alázás lesz a bajnokságban (^^,)
Eredj már!haze71 írta:Én mindíg fanyalogni fogok, mikor 3 vagy 4-0 nál csaljuk a játékot. Mi az, hogy hova hajtsunk? Messinek sem kellett volna nekimenni a védőjének egyedül és belőni a negyediket, de valahogy neki nem ez a mentalítása, mint egyeseknek... Ezért szeretem. Vagy akkor hogy tud egy csapat 7 meg 8 gólt rúgni? A Brémának nem lesz BL meccse? Mégegyszer gratula az eredményhez, de én egy Barcától azt várom, hogy rúgjon 8 gólt egy olyan csapatnak, amelyiknek lehet. Ezzel csak azt érik el, hogy az lesz a benyomásom a csapatról, hogy Messi nélkül ennyit tudunk. Remélem idén nem tudjuk meg, hogy milyen nélküle...
Az elején sem volt gyenge:"Ronaldinho szerepében Iniesta!"barca99 írta:A legkomolyabb az volt, amikor a végén FN egy leshelyzetnél: "...és megint les... már Henry sem reklamál, ez biztos az volt....(visszajátszás)...nem, ez sem volt az..."
Sztem lehet, hogy azért álltak le a srácok, mert fontos meccs lesz és inkább pihentek, nem?barca99 írta:Az meg, hogy leállunk 4-0-nál, és ez így nem jó, főleg, hogy fontos meccs lesz kedden...:![]()
![]()
Aztán gondolom te is mennyire örülnél, ha egy 8-1 után kedden kiszenvedünk egy 1-1-et...Okosan kell játszani, és ezt is csinálták. Amúgy hiába vettek visszább, gólhelyzetünk mocskosul sok lett volna, de volt a pálya szélén két ember, akiknek nem jut eszembe a foglalkozása...
Viszont ha visszatér Zambi, akkor Puyol hol játszik?cruyff írta:Puyol visszatérése is örvendetes, bár most, hogy végre vannak igazi belső védőink (Milito, Thuram, Marquez) szerintem jobb lenne jobbhátvédként. Amíg a Thuram-Milito vagy a Marquez-Milito tengely ennyire magabiztos, addig nincs értelme váltani. Ráadásul a labdakihozataloknál vagy a védelemből a középpályára történő felpasszoknál Milito nagyon hatékony, Puyol gyakran elrugdossa, elrugdosta a lasztit (a sérülése előtt is sajnos), szóval nálam jelenleg Milito a number 1 ezen a poszton és mellette vagy Marquez, vagy Thuram. .... bocs
Már megse lepődök. Nemtom ez hanyadik idén...lionelmessi19 írta:1-4et tippelek.