socio66 írta:Zaccardót és Barzaglit nem nagyon értem,ők azért nem rossz képességű bekkek,érdekes döntés a Wolfsburg...ez a három játékos pedig nem mond túl sokat...

Hát ezzel csak azt akartam leírni, hogy 1 nap alatt 3 új játékos. Azért nekem Misimovic játéka rémlik a bundelsiga meccsekről.
visca el barca írta:mindkettővel többet értünk volna mint piquével meg caceressel...
Fernando! mi pénzért mentek el? zaccardoról találtam vmi 7 milliót... és barzagli?
Teljesen egyet értek veled. Szerintem is jobban jártunk volna valamelyikkel, ha nemis mindkettővel. De várjuk meg a szezont hátha ránkcáfolnak tudásban, hamár pénzben nemfognak.
Amugy énsem találom Barzagli árát, még az is előfordulhat, hogy nem zárult le a transzfer. Zaccardo valóban 7 millió volt, Misimovic pedig 4.
danko94 írta:Amúgy a csúzli nem akar csatárt vásárolni????

Mert tudomásom szerint megy onnan: Drogba(Inter) Seva(Milan)
Sevcsenko többször is kijelentette, hogy nem megy vissza a Milanba ahogy a Milan is kijelentette, hogy nemjön Seva. Egyébként ahogy tudom Adebayor hamarosan aláír a Milanhoz, szal értelmetlen lenne még az ukránt is visszavenni. A Chelsea-ről annyit, hogy most még hova vegyenek csatárt? Az új edző Scolari még az EB-n van a portugálokkal. Fogalmuk sincs, még kit akarnak vásárolni oda. Még alá se írt Scolari. Drogbát mellesleg énis a tuti távozók köze sorolnám. Szerintem is az Interben fog kikötni.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)