Thierry Henry
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Nem tudom ki emlékszik rá, de Eto'o sem villogot a helyzetkihasználásban mikor ide került! Pedig akkor Ronaldinho rohadt jól játszott...
Henry helyzetei megvannak, megmozgatja a védelmet és többnyire megjátszható! Szerintem december - január környékétől már az igazi Henry-t láthatjuk a NouCampban és azon kívül.
Henry helyzetei megvannak, megmozgatja a védelmet és többnyire megjátszható! Szerintem december - január környékétől már az igazi Henry-t láthatjuk a NouCampban és azon kívül.
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Egyetértek, hogy henry ebben a formájában is nagyon szükséges, hiszen Eto'o hiányban azért még lyukas lenne a támadósor, és az ellenfelek is nyugodtabban játszanának.
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
30 évesen még nem nevezném éppen kiöregedőnek,mellesleg,meg ha levezetni jött volna akkor nem hinném,hogy azért tölt több időt a feltápászkodásokkal egy becsúszás után,mint állva egy meccsen,mert annyira lightosra veszi a dolgot! 

Én meg nem örültem neki, bát igy, h Etoo lesérült, valamennyire jo, h itt van, de csak rövidtávon. 24 misiért idehoztunk egy kiöregedő sztárt levezetni
Én nem ámitom magam, h még fogjuk az Arsenalos Henryt látni, ebben én nem hiszek 

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Már kifejtettem párszor,még akkor is amikor nem volt itt Titi,h én mit nem bírok benne,hát kb azt amit Lio leírt....most egyetértek a hszével,nekem sem jött be ez a dolog....

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Llegenda del Barça
Én ezzel nem így vagyok, de ezt mindenki magának dönti el. Első hallásra talán fura de én nem nagyképűnek látom, mint Drogbát, hanem mint írtam, (nálam) pozitív értelemben flegmának, egy showmannek. Ezt úgysem tudom megmagyarázni, nekem egyszerűen ez jön le belőle, és emiatt (is, meg napersze azért, amit a pályán művelt) szerettem az Arsenalban is.lionelmessi19 írta: Zozzy: Nem vitatom h ez Henry stílusa, pont ez az a stílus, amit nagyon utálok benne. Nem döntő tényező, csak mindig egy csalódott érzést kelt bennem. Am meg egy ilyen gól után egészen nyugodtan maradhatott volna szerény.![]()
Természetesen a rongálókat nem támogatom... de nemhiszem h ezt pont Henrynek kéne így kommentálni, pláne nem a Nou Campban.
Engem például Drogbára, vagy épp Henry Arsenalos viselkedésére emlékeztetett ez a gólöröm, és az ilyen az, ami miatt soha de soha nem láttam volna szivesen a Barcában. De a játéka miatt viszont igen, és az bizony jóval nagyobb tényező.
Bár azon meg még van mit csiszolni.
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
lionelmessi19-hez hasonlóan látom én is. Nekem sem a tudásával van problémám.
Eto'o statisztikáját csak azoknak szúrtam be akik már a kispadra ültetnék a kamerunit csak, mert idejött a francia zseni.
Eto'o statisztikáját csak azoknak szúrtam be akik már a kispadra ültetnék a kamerunit csak, mert idejött a francia zseni.

- Andris
- Adminisztrátor
Hóhó srácok, már megint nemjó ez így...
Én Henryt ettől még szeretem, mint játékost, tulajdonképpen örülök neki h nálunk játszik.
Egész egyszerűen a pályán néha úgy viselkedik, hogy az számomra nehezen megemészthető.
Nem feltétlen ez a gólöröm, régen az Arsenalban is sok dolga volt, amit kifejezetten utáltam. És ez egyik sem a játékával kapcsolatos talán.
Nem fújom fel, csak most eszemben volt, aktuális volt, hát leírtam róla a véleményem.
Zozzy: Nem vitatom h ez Henry stílusa, pont ez az a stílus, amit nagyon utálok benne. Nem döntő tényező, csak mindig egy csalódott érzést kelt bennem. Am meg egy ilyen gól után egészen nyugodtan maradhatott volna szerény.
Természetesen a rongálókat nem támogatom... de nemhiszem h ezt pont Henrynek kéne így kommentálni, pláne nem a Nou Campban.
Engem például Drogbára, vagy épp Henry Arsenalos viselkedésére emlékeztetett ez a gólöröm, és az ilyen az, ami miatt soha de soha nem láttam volna szivesen a Barcában. De a játéka miatt viszont igen, és az bizony jóval nagyobb tényező.
Én Henryt ettől még szeretem, mint játékost, tulajdonképpen örülök neki h nálunk játszik.
Egész egyszerűen a pályán néha úgy viselkedik, hogy az számomra nehezen megemészthető.
Nem feltétlen ez a gólöröm, régen az Arsenalban is sok dolga volt, amit kifejezetten utáltam. És ez egyik sem a játékával kapcsolatos talán.
Nem fújom fel, csak most eszemben volt, aktuális volt, hát leírtam róla a véleményem.
Zozzy: Nem vitatom h ez Henry stílusa, pont ez az a stílus, amit nagyon utálok benne. Nem döntő tényező, csak mindig egy csalódott érzést kelt bennem. Am meg egy ilyen gól után egészen nyugodtan maradhatott volna szerény.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
1.Az első résszel teljesen egyetértek. Az szimpatikus benne, hogy még ha annyira nem is megy neki a játék, mint amit esetleg várni lehetne tőle, akkor is hajt, és próbálkozik. Menni fog az!Andrisveres írta: kijár neki a tisztelet! és emellett teszi a dolgát, fut mint az állat
nyílván ha nem csak barca meccseket néztetek hanem angol focit is .akkor ezt láttátok... ha nem akkor ne csak nézd a focit hanem lásd h mi történik mert igenis jol játszik Wink
2. A második megállapításhoz anyit tennék hozzá, hogy a primerában ahhoz, hogy egy védőt "levegyen" egy csellel, több kell, mint az angol bajnokságban, ahol iszonyat sok favágó játszik. De nincs kétségem, hogy hamarosan azt az Henryt látjuk majd, akit az Arsenalban. Jó úton halad.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Hírhozó-cikkíró
Én, mint nagy Henry fan, sem vagyok elájulva az eddigi produkciójától, tud ő ennél sokkal többet is. De nem kell aggódni (én legalábbis nem teszem), Eto'o-i magaslatokat itt nem fog elérni (mármint ami a góllövést illeti), de stabil 15-20 gólos idényeket igen. Az pedig tökéletesen elég lesz tőle.
Viszont kiváncsi vagyok, hogy Rijkaard hogyan oldja majd meg, ha Eto'o felépül. Szerintem akkor lesznek gondok...
Viszont kiváncsi vagyok, hogy Rijkaard hogyan oldja majd meg, ha Eto'o felépül. Szerintem akkor lesznek gondok...
Nem erről van szó. Csupán nem az igazi. Nem megy neki az 1v1, sokszor van lesen, nem tudja átvenni a labdát. Mintha ilyen problémái nem lettek volna régen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barca99 2007.11.08. 20:48:02-kor.
-
- Jugador d'estrella
Henry gólok száma az Arsenalban: 254 meccs 174 vagyi 0,685 gol / meccs válogatott: 96 meccs 43= 0,4479 gól per meccs , Barcelona 14 meccs/ 7 gól. A számok ők igazolják. Amugy a góllövőlistán sinc slemaradva ruud sem rúgott nála több gólt sőt ő még 11est is rúgott. De persze kit érdekel Van Nisterooy. vagy Dinho... Kit érdekel a Real. kit érdekl az arsenal . kit érdekel a 14 meccs / 7 gól kit érdekelnek a számok . Az a lényeg h egy [auto_cenzúra]... 

-
- Jugador d'estrella
meglehet igazad van , az uefa kupás gólokkal együtt van akkor több mint 50 gólja , de azért úgysem rossz 

-
- Az Eurobarca Anonymusa
A BL-ben a tegnapi volt a 44. gólja, legalábbis a kommentátor szerint.

- Lujo
- Capitá del Barça
Csak a pontosítás kedvéért: Larsson a 2. évében játszott nagyot, mert az elsőben volt egy nagyon komoly sérülése, ha jól emlékszem pont a Real Madrid ellen szedte össze. Egyébként miből gondolod, hogy Henry elvárja, hogy hozzá alkalmazkodjanak? Én pont az ellenkezőjét látom, hogy meg akar felelni mind a szurkolóknak, mind a csapattársaknak és ezért keményen harcol.FCB_gábor írta:Larsson 33 évesen érkezett egy hasonló stílúsú bajnoskságból. A svéd tökéletesen beilleszkedett és nem a csapattársaitól várta el, hogy hozzá alkalmazkodjanak.Andrisveres írta:idejön egy 30 éves világsztár a 4szeres angol gólkirály őt azért igazolták lemert már rengeteget letett az asztalra (sokkal többet mint eto) és ezért már most kijár neki a tisztelet! és emellett teszi a dolgát, fut mint az állat a csapat is befogadta!!
neki nem kell úgy bizonyítani mint krikicsnek aki 17 éves h na majd akkor lesz szavad ha már rúgtál bojan 50 golt a barcában!!! mivrel ő 30 éves és csak a blben 50 fölött tart, minden idők legeredményesebb arsenal és francia játékosa!!már most egyenértékű játékos akárki mással!
Eto'o-nál szinte bármelyik francia válogatott labdarugó többet ért el mivel kamerun azért nem egy acélos válogatott. Klub szinten meg majd elválik, mert van 3-4 év különbség köztük. Úgy néz ki Eto'o több bl-t is fog nyerni karrierje során.
Ja és szerintem a kutyát nem érdekli, mit ért el a Barca előtt.
Mivel most a Barcaban játszik ezért kívánok neki még sok kupa elsőséget!
részemről ez az Henry vs Eto'o ezennel lezárt dolog
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
Larsson 33 évesen érkezett egy hasonló stílúsú bajnoskságból. A svéd tökéletesen beilleszkedett és nem a csapattársaitól várta el, hogy hozzá alkalmazkodjanak.Andrisveres írta:idejön egy 30 éves világsztár a 4szeres angol gólkirály őt azért igazolták lemert már rengeteget letett az asztalra (sokkal többet mint eto) és ezért már most kijár neki a tisztelet! és emellett teszi a dolgát, fut mint az állat a csapat is befogadta!!
neki nem kell úgy bizonyítani mint krikicsnek aki 17 éves h na majd akkor lesz szavad ha már rúgtál bojan 50 golt a barcában!!! mivrel ő 30 éves és csak a blben 50 fölött tart, minden idők legeredményesebb arsenal és francia játékosa!!már most egyenértékű játékos akárki mással!
Eto'o-nál szinte bármelyik francia válogatott labdarugó többet ért el mivel kamerun azért nem egy acélos válogatott. Klub szinten meg majd elválik, mert van 3-4 év különbség köztük. Úgy néz ki Eto'o több bl-t is fog nyerni karrierje során.

Ja és szerintem a kutyát nem érdekli, mit ért el a Barca előtt.
Mivel most a Barcaban játszik ezért kívánok neki még sok kupa elsőséget!
részemről ez az Henry vs Eto'o ezennel lezárt dolog

- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
Nem érdekel hány helyzetből rugja be, ha 25-26 gólokat lő egy idényben.senzu írta: már vmelyik topikban leírtam, Eto'o is képes kihagyni olyan ziccereket amit még egy nb1s játékos is berúgna kb, ráadásul ő is kb 5-6 helyzetből rúg be 1-t jóesetben
na akkor most hogy is állunk?
A tények kedvéért: 111 mérkőzésen 72 gól, ebből 90/62 a ligában, percekre lebontva pedig 123m/gól. Sem a büntetőket, sem a szabadrugásokat(talán, ha 2-3-t rugott nálunk) nem ő rugdossa.
Ronaldinhonál se számít, hogy az idénybeli 15 körüli szabi gólját közel 100 szabadrugásból rugja.
Mindenki képes ziccereket kihagyni és minden játékos hagy is ki helyzeteket.

Nem is kritizálom, csak a hszre reagáltam.Zozzy 5 írta:Viszont gólok tekintetében meg pont nem lehet kritizálni, mert egyre eredményesebb

Tehát engem nem fog érdekelni, hogy egy csatár mennyire technikás, ha rúgja a góljait.Merthogy Henry jobb, mint Eto'o csak mert technikás... lehet, de az hasznosabb nekünk aki majd lövi a góljait.
-
- Llegenda del Barça
Viszont gólok tekintetében meg pont nem lehet kritizálni, mert egyre eredményesebbbarca99 írta:Kit érdekel, hogy mennyire technikás? RvN pl. krvára nem, mégis 3 bajnokságban volt már gólkirály. Technikás játékosokkal nálunk Dunát lehet rekszteni, olyan kell, aki lövi a gólokat.

Kit érdekel, hogy mennyire technikás? RvN pl. krvára nem, mégis 3 bajnokságban volt már gólkirály. Technikás játékosokkal nálunk Dunát lehet rekszteni, olyan kell, aki lövi a gólokat. 

-
- Jugador d'estrella
Az arsenal és a barca a kedvenc csapataim , mindig is néztem a barca meccseketés többször is észrevettem h etoo nem túl ügyes a labdával....
és ez nem csak szapuklás.
ami a helyzeteket illeti nézzétek a rangers ellen : Messi golja előtt R10 mint hagyott ki ,aztán messienk is volt két nagyon nagy helyzete.
a másik meg: h mennyit kell még Henrynak letennie az asztalra a barcában...
idejön egy 30 éves világsztár a 4szeres angol gólkirály őt azért igazolták lemert már rengeteget letett az asztalra (sokkal többet mint eto) és ezért már most kijár neki a tisztelet! és emellett teszi a dolgát, fut mint az állat a csapat is befogadta!!
Örüljetek h itt van vazzeg!
jah és a vak is látja h henry technikailag képzettebb mint eto.
nyílván ha nem csak barca meccseket néztetek hanem angol focit is .akkor ezt láttátok... ha nem akkor ne csak nézd a focit hanem lásd h mi történik mert igenis jol játszik Wink
idejön egy 30 éves világsztár a 4szeres angol gólkirály őt azért igazolták lemert már rengeteget letett az asztalra (sokkal többet mint eto) és ezért már most kijár neki a tisztelet! és emellett teszi a dolgát, fut mint az állat a csapat is befogadta!!
Örüljetek h itt van vazzeg!
jah és a vak is látja h henry technikailag képzettebb mint eto.
Most nem azért, de hihetetlenül lesz.arom, hogy Henry mit csinált az Arsenalban. Most a Barca játékosa, itt nem ráépül minden, itt "egy a sokból", bizonyítson! Egész évben rúg majd 10 gólt, de nálunk van egy 4x PL gólkirályunk. Hűha. Szvsz nincs szükségünk csak azért vkire mert nagy a múltja. Olyan kell akinek jövője van.
Lehet technikailabb képzettebb, ha nem tudja kihasználni.
Lehet, hogy Eto'o rengeteg helyzetet kihagy, ennek ellenére sztem igencsak szép számmal termel.
Egyébként szeretem Henryt és sztem is bele fog jönni, bár nekem sose tetszett ez a csitítgatása. Ez van.
Lehet technikailabb képzettebb, ha nem tudja kihasználni.
Lehet, hogy Eto'o rengeteg helyzetet kihagy, ennek ellenére sztem igencsak szép számmal termel.
Egyébként szeretem Henryt és sztem is bele fog jönni, bár nekem sose tetszett ez a csitítgatása. Ez van.