Championship/Football Manager
-
- Barça C
Sziasztok!!! Valaki tudna nekem mondani fiatal és jó játékosokat??? Cserébe én is tudok mondani párat !!! 

Igen. Van benne crack is,úgyhogy ez jó lesz.lopakodo írta:szerintetek innen letölthetem?:
http://www.mininova.org/tor/1068652

- lopakodo
- Capitá del Barça
szerintetek innen letölthetem?:
- albicelesteX
- A Vadász
Kipróbáltam ezt az FM modifiert!
csak próbából felhúztam a kapusom értékeit!játszottam pár meccset és általába 90-95 méterről mesterhármasokat szórt!
Szerintem ez azért túlzás már!Szal vissza is állítottam!

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Crackeld.Etooka írta:Lenne egy kérdésem!
Felinstallálom a játékot,elindítanám,de nem indul el!Azt írja ki,hogy:"Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=emu&c=3000&l=hu címen."
Valaki segítsen,pls!
Előre is kösz!

- albicelesteX
- A Vadász
Köszi!De valaki más kellene! 
Szerk:És van egy olyan gondom hogy van egy játékosom aki felveheti a spanyol államporgáságot mert letöltötte a napjait mégis légiósként kezeli a játék!Ezzel mit lehet kezdeni?

Szerk:És van egy olyan gondom hogy van egy játékosom aki felveheti a spanyol államporgáságot mert letöltötte a napjait mégis légiósként kezeli a játék!Ezzel mit lehet kezdeni?

-
- Barça C
Carlos Queroz vagy ki, de MU 

- albicelesteX
- A Vadász
Sziasztok!Egy jó menedzser asszisztenst tudnátok nekem ajánlani?Köszönöm!

Lenne egy kérdésem!
Felinstallálom a játékot,elindítanám,de nem indul el!Azt írja ki,hogy:"Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=emu&c=3000&l=hu címen."
Valaki segítsen,pls!
Előre is kösz!
Valaki segítsen,pls!
Előre is kösz!
.
- Tui^
- Barça C
- Kapcsolat:
Ez a kérdés szinte mindenap elhangzik ....martin120 írta:Szerintetek melyik a jobb a Football Manager vagy a Fifa Manager?

Lionel Messi
- Nóbi
- Capitá del Barça
Köszi, ennél okosabbat én sem írtam volnakovinho írta:Igen Fernando.
És itt a link:
www.fmhungary.hu
Ott találod a dolgokat majd.
Bocs, hogy Nóbi helyett válaszoltam.

- Fernando
- Llegenda del Barça
Köszi, egy joakaróm révén lesem kell töltenem, odaadta lemezen, fölteszem és kipróbálomkovinho írta:Igen Fernando.
És itt a link:
www.fmhungary.hu

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
fir3bird: Amikor megveszed a játékost, akkor kapsz róla üzenetet, ekkor tudsz neki mezszámot is adni. Keress vissza az üzenetek között, még lehet, hogy sikerülni fog. VAGY ha még átigazolási időszak van, akkor sztem lehetőség van arra is, hogy rákattintasz a keretre és ott lesz olyan opció is, hogy csapat számozás... vagy bal oldalon abban a "fa-menüben" vagy a keret alatt szinte legalul jobb oldalt egy gomb. Próbáld meg, vmelyik hátha bejön.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Igen Fernando.
És itt a link:
www.fmhungary.hu
És itt a link:
www.fmhungary.hu
- Fernando
- Llegenda del Barça
http://www.mininova.org/tor/1498676Nóbi írta:a football manager 2008-hoz van magyarosítás, sőt olyan adatbázis-frissiítés is, ami a június végi állapotot tartalmazza.Fernando írta:Lenne egy oylan kérdésem hozzátok, hogy melyik manageres játékot érdemes letölteni, melyikhez van magyarosítás? Még nem játszottam sose Manageres játékkal kivéve 2 hónapot a Total Club manager 2005-el.
Ez a torrent jo szted? lehetséges h 600 mega körül van?
Am. betudnád linkelni nekem ezt a két dolgot amit mondtál. A magyarosítást és az adatbázisfrissítést? Vagy csak az oldal nevét

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Nóbi
- Capitá del Barça
a football manager 2008-hoz van magyarosítás, sőt olyan adatbázis-frissiítés is, ami a június végi állapotot tartalmazza.Fernando írta:Lenne egy oylan kérdésem hozzátok, hogy melyik manageres játékot érdemes letölteni, melyikhez van magyarosítás? Még nem játszottam sose Manageres játékkal kivéve 2 hónapot a Total Club manager 2005-el.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Lenne egy oylan kérdésem hozzátok, hogy melyik manageres játékot érdemes letölteni, melyikhez van magyarosítás? Még nem játszottam sose Manageres játékkal kivéve 2 hónapot a Total Club manager 2005-el.
kéne egy kis segítség!
vettem a téli igazolási időszakban egy játékost, és nincs regisztrálva, nincs mezszáma sem, így játszatni sem tudom.kérdés:hogyan kell regisztrálni az új játékosokat?
ui.: a Valencia elutasította a 80 millió eurós ajánlatomat Villáért

vettem a téli igazolási időszakban egy játékost, és nincs regisztrálva, nincs mezszáma sem, így játszatni sem tudom.kérdés:hogyan kell regisztrálni az új játékosokat?
ui.: a Valencia elutasította a 80 millió eurós ajánlatomat Villáért

-
- Llegenda del Barça
Hát az a legerősebb zölddel világító poszt neki elvileg, de hülyeség nem kihasználni a cselezési és bejező képességeit csatár poszton sztem. Nálam egy szezon alatt volt olyan, hogy lőtt 25 gólt, de megvolt a 17 gólpassza is. Mindez csatár pozícióban.potike1 írta: Elano tkp pozicióban, középen a legjobb
- potike1
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Elano tkp pozicióban, középen a legjobbZozzy 5 írta:Elano csatár poszton sokkal többet ér sztem. Jobbszélsőnek am Eduardo Ratinho.depth írta: Elano, Elano. Hihetetlen dolgokra képes.

Ennek a játéknak mi is a teljes neve? 

Guardiola bizok benned!!
Eto'o-t nem szabad eladni!!