Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Nevetseges!Sokan a Celtic elleni "felhőfejest" is az ő számlájára írták. Én speciel azért sem tartottam felelősnek
Én 2004-2005-s idényben voltam rá nagyon pipa...akkor sok meccs ment el rajta, pl. tavasszal a cselzi és madrid elleni zakóból is kivette a részét.Lionel85 írta:És az Atlético ellen is csak Maxi góljában volt benne. Pályafutása elején sokkal többet hibázott, mint most.
Teljesen egyiket sem lehet a számlájára írni...de a bizonytalanság kiütközött,főleg a 2.gólnál,tudom közel volt már Tomasson meg minden,de kapúsként (csak hobby szinten voltam,vagyok mielőtt belekötnétekgrecki írta:A tegnapi gólokért te hibáztatod Miki?
Gomezinho írta:Na ezt a szöveget kell felirni mindenhova! Ez tökéletes megfogalmazás azért van a kapuba hgy védjen! van 3 barvurja ez a dolga! mellé nem kell ylen idegesitő gólokat kapnia sem!de ha legalább köze lenne a labdához ilyen góloknál! de fogalma sincs ütemtelen az egész ember!kicsics írta:BLA BLA BLA!
Veldes nem illik ebbe a csapatba ennyi es kesz!
Egy pancser sajnos ez van!
A vilag legboldogabb embere lennek ha jo kapus lenne!
Azert van ott hogy bravurokat csinaljon nem azert hogy mindent be engedjen!
Nincs tobb hozza fuzni valom!
Aki nem veszi eszre ebredjen fel ennyi!
Hát azért ő is bakizott mostaság....de semmi szükségünk új kapusra.davi10 írta:én Cechnek örülnék...Mr. Master írta:Kit hozzunk a helyére, aki jobb?
Cech: 70 millió
Buffon: 35-40 millió
Casillas: nekünk minimum 100 millió
Pontossan, első gólnál csakugy lestem hogy dőlnek a védők el.. talán ott Valdes kicsit hirtelen döntött és lett büntető.. nemtudom..Lionel85 írta:Egyik gólról sem tehetett, a védők hibája volt mindkét gól, ha ők nem bakiznak, akkor megvan a győzelem, de minimum az iksz!
Tomasson jött felé 5 m-re a kaputól. Azt tette, amit tehetett. De nem volt sansza.BarcasKrisz írta:Pontosan kellett volna kijönnie, vagy, ha ilyen bizonytalan, bent is maradhatott volna a gólvonalon.Rivaldo11 írta:Valdes max. kijavíthatta volna a védők hibáját egy bravúrral. Sajna nem sikerült.
Na ezt a szöveget kell felirni mindenhova! Ez tökéletes megfogalmazás azért van a kapuba hgy védjen! van 3 barvurja ez a dolga! mellé nem kell ylen idegesitő gólokat kapnia sem!de ha legalább köze lenne a labdához ilyen góloknál! de fogalma sincs ütemtelen az egész ember!kicsics írta:BLA BLA BLA!
Veldes nem illik ebbe a csapatba ennyi es kesz!
Egy pancser sajnos ez van!
A vilag legboldogabb embere lennek ha jo kapus lenne!
Azert van ott hogy bravurokat csinaljon nem azert hogy mindent be engedjen!
Nincs tobb hozza fuzni valom!
Aki nem veszi eszre ebredjen fel ennyi!
Kit kérdeztél meg, milyen szakembereket?Gomezinho írta:Zozzy csak azt nem értem hogy a sportszakemberek akiket megkérdeztek meg megkérdeztem azt mondták hogy Casillas meg vagy 15 kapus van előtte! Ne haragudj de szinte 3 kapuralövésből lett 2 gól! a Valencia ellen 1 lövésből az Atletico ellen meg 5 igazán nagy helyzteből 4 !Szerintem semmit nem kell bizonygatni! És ha hozunk egy jobb kapust annak csak mindenki örülne !nem?