Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt biztosan meg tudta volna beszélni Frank-el is,aztán legalább csereként beállt volna,vagy nemtom...Drigo írta:Biztos vagyok benne, hogy tisztában volt a dolgokkal.
Én most azon kezdtem el gondolkozni, hogy vajon mennyire lehetett tudatos a kiságulása, elvégre valószínű volt, hogy a Madrid behúzza a 9es meccset, és akkor jön a sorfal Eto'o-val, és azért eléggé vicces lett volna őt ott állni, amint megadja a tiszteletet a bajnoknak...
Mondjuk Eto'o-t ismerve nemhiszem, hogy direkt csinálta, csak megfordult a fejemben, aztán gondoltam kikérem a nagyérdemű véleményét is ezügyben.
Szerintem eto büszkébb annál hogy sorfalat álljon a Madridnak!!! inkább nem játszik a classicon...(igazi tétje sajnos már ugy sincsen)... de azért nyernünk kell nélküle is:)Drigo írta:Biztos vagyok benne, hogy tisztában volt a dolgokkal.
Én most azon kezdtem el gondolkozni, hogy vajon mennyire lehetett tudatos a kiságulása, elvégre valószínű volt, hogy a Madrid behúzza a 9es meccset, és akkor jön a sorfal Eto'o-val, és azért eléggé vicces lett volna őt ott állni, amint megadja a tiszteletet a bajnoknak...
Mondjuk Eto'o-t ismerve nemhiszem, hogy direkt csinálta, csak megfordult a fejemben, aztán gondoltam kikérem a nagyérdemű véleményét is ezügyben.
Igen az amatör és a dühitő a leg megfelelöbb szó rá. Ha ennyire nincsenek tisztába vele akkor az edző az öltözőben kijövetel elött elmondhatná ki hogy smint áll.... Mi a francról beszélgetnek bent?Replay írta:Eto'o azt nyilatkozta, nem tudta, hogy 4 sárgája van.
Ez annyira amatőr és dühitő.
Igen amikor labdát kapott azonnal ott voltak rajta 2-3an. Plusz még nem 1 eset volt mikor a kapunak háttal kapta a labdát. Mire megfordul arra megint ott van egy raklap védő rajta...Zsolti írta:Ha megkapta a labdát,mert megkapta egy párszor,akkor talán próbálhatott volna kapura fordulni,nem szerencsétlenkedni ott a kényszerítőkkel,mert látványosan nem megy neki.
Etoo egy nagyon jó játékos, de ha visszaemlékezünk, ahányszor nagyokat nyilatkozott, mindig pocsék játék jött utánna. Ugylátszik, ő ha már nagyon-nagyon akar, akkor nem m1 neki.Zsolti írta:Csak azt szerettem volna ezzel hangsúlyozni,hogy ha ekkora szája van,akkor talán mutathatott volna valami a MU ellen!
Ezér hiányzik Ronaldinho....mert Xavi, Iniesta, Touré, teljesen más fajta játékosok Eto'o dinnyével álltalában azé megtalálta a közöshangotorska írta:Eto'o-nak kell valaki aki kiszolgálja, Ő nem tud igazán helyzetet kialakitani. Ha már ott van belövi, de helyzetbe kell hozni. Ilyen egy klasszikus befejezőcsatár.
Ma nem tudták hatákonyan támogatni sajnos.
Persze, Eto'o dolga az hogy belője a helyzetet és nem az hogy osztogassa a golpasszokat.Slither írta:Persze, majd ha neki kell mindent csinálnia...Zsolti írta:Asszem lassan a múltheti nyilatkozatát megfordíthatjuk..ha nem megy majd neki a játék jövőre sem,akkor mehet.
Ő befejezőcsatár, több jó labdával talán jobban menne.
Persze, majd ha neki kell mindent csinálnia...Zsolti írta:Asszem lassan a múltheti nyilatkozatát megfordíthatjuk..ha nem megy majd neki a játék jövőre sem,akkor mehet.