Szerintem túl öreg. Mint Thuram-nál. A gyorsaságot nem mindgi egyensúlyozza a remek helyezkedés, és a tapasztalat. Persze, cserének jó, de nem bírnám hosszu távon elképzelni.gaborvermes írta:1.Egy vkp csere Tourénaktalán Makele olcsó és hatalmas munkabírású játékos bár egy kicsit öreg
Barça Igazolások 2007-08
- Danka00792
- Director del Fútbol
- gaborvermes
- Barça B
Az igazolásokkal kapcsolatban ez a véleményem:
Az első és legfontosabb dolog egy új edzőt "igazolni".Ez adja meg a további találgatások írányát.Ide mindenképpen Mourinhot hoznám
remek szakember, nem olyannak tűnik, aki eltűri azt hogy nem 100%-ot teljesít valaki.
A jelenlegi keretből én Edmilsontól, Oleguertől és Gudjohnsentől (Ezquero) válnék meg.
Ők egyértelműen nem ütik meg még azt a szintet sem amit a csapattársak idén igencsak gyenge teljesítménnyel bemutattak.
Védelem: Valdes,Zambrotta,Puyol,Milito,Abidal,Marquez,Thuram Sylvinho
ők szerintem tökéletesek de mindenképpen hoznék egy jobb szélsőt.
D.Alvést szívesen de nincs az a pénz... ezért nálam Lahm a befutó. ha Thuram visszavonul akkor még egy középső védőt. Garay nekem szimpatikus Lucio előretörései pedig szószerint életveszélyesek....Ránk nézve.
Középpálya: Ezt a csapatrészt erősíteném meg leginkább.Iniesta,Xavi,Deco
és a személyes kedvencem Touré is megfelelő de sérülés esetén nincs pótlás ezért én 2 db játékost hoznék.
1.Egy vkp csere Tourénak
talán Makele olcsó és hatalmas munkabírású játékos bár egy kicsit öreg
2.Egy irányító szellemű középpályás. Az itt felmerült nevekhez hozzáfűzve:
Diego egy remek képességű de hangulat focista aki NAGYon önző a pályán és állandó konfliktusban van a csapattársaival.Nasri egy fiatal tehetség róla nem sokat tudok ugyanúgy ahogy Luka Modric ról sem de szerintem megérné ez utóbbi kettő közül választani.
Támadók:A jelenlegi keret.Ronnienak adnék egy esélyt egy új edzővel új taktikával.
Szóval ennyi. Bocs ha hosszú volt vagy valamit rosszul csináltam még nem nagyon írogattam ide de gondoltam megosztom a véleményemet.
Kösz ha végig olvastad

Ja és várom a véleményeteket az irományommal kapcsolatban

Az első és legfontosabb dolog egy új edzőt "igazolni".Ez adja meg a további találgatások írányát.Ide mindenképpen Mourinhot hoznám

A jelenlegi keretből én Edmilsontól, Oleguertől és Gudjohnsentől (Ezquero) válnék meg.
Ők egyértelműen nem ütik meg még azt a szintet sem amit a csapattársak idén igencsak gyenge teljesítménnyel bemutattak.
Védelem: Valdes,Zambrotta,Puyol,Milito,Abidal,Marquez,Thuram Sylvinho

D.Alvést szívesen de nincs az a pénz... ezért nálam Lahm a befutó. ha Thuram visszavonul akkor még egy középső védőt. Garay nekem szimpatikus Lucio előretörései pedig szószerint életveszélyesek....Ránk nézve.

Középpálya: Ezt a csapatrészt erősíteném meg leginkább.Iniesta,Xavi,Deco
és a személyes kedvencem Touré is megfelelő de sérülés esetén nincs pótlás ezért én 2 db játékost hoznék.
1.Egy vkp csere Tourénak

2.Egy irányító szellemű középpályás. Az itt felmerült nevekhez hozzáfűzve:
Diego egy remek képességű de hangulat focista aki NAGYon önző a pályán és állandó konfliktusban van a csapattársaival.Nasri egy fiatal tehetség róla nem sokat tudok ugyanúgy ahogy Luka Modric ról sem de szerintem megérné ez utóbbi kettő közül választani.
Támadók:A jelenlegi keret.Ronnienak adnék egy esélyt egy új edzővel új taktikával.
Szóval ennyi. Bocs ha hosszú volt vagy valamit rosszul csináltam még nem nagyon írogattam ide de gondoltam megosztom a véleményemet.
Kösz ha végig olvastad

Ja és várom a véleményeteket az irományommal kapcsolatban

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gaborvermes 2008.03.27. 19:10:42-kor.

- Fernando
- Llegenda del Barça
Azt vedd figyelembe, hogy ha Militot mondjuk a Deportivo akarta volna leigazolni 12-ért megkapta volna. Alapszabály a fociban hogy a nagycsapatokat ki kell sajtolni. Guddy egyébként már tavaly sem ért meg egy angol csapatnak sem 10-12-t, majdnem úgyvolt h ingyen távozhat. Idén sztem még rosszabbul játszik. max 8 millio.FCB_gábor írta:Gudi 10-12millát megér egy angol csapatnak. Deco-ért már nem kapnánk ennyit, max 10m körül annyiért meg nem szabad elpocsékolni. Ronaldinho ára nagy talány, viszont az hót ziher, hogy Marquez jóval többet ér 8-9millánál. Militot vettük 18+2misiért aki egy jó képességű középsővédő, de nem jobb Marqueznél aki az argentínnal szemben még vkp poszton is bevethető, ráadásul támadásban is haszos tud lenni. Simán ér 20misit, de nem adnám el még 30-ért se.Fernando írta:Gudjohnsen: 6-7 millio, Deco: 15-16 max 20, Dinho: szted 18, Márquez 8-9
Mellesleg arra a felvetésre hogy adjuk el Ronaldinho-t. Én ezzel egyet értek. Már korábban megindokoltam. De semmi képp sem 18

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Ide olyan edző kell aki a támadásokra épít,látványos,gyors focit játszik csapatával!Thomas Shaaf??Amúgy képességek alapján jelenleg Ronaldinhot Robinho tudná pótolni!UTÁLOM a kis maki fejét és nem is jönne ide de sajnos más nem nem rendelkezik azzal a tudással!
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
én simán kiegyeznék egy ilyesmi kerettel: vv, jorquera, d.alves, marquez, milito, puyol, abidal, syl, yaya, deco, xavi, iniesta, capel, eto'o, bojan, messi, henry, gds, +++ cserének egy jobb oldali védő aki középen is bevethető, egy vkp, egy tkp és egy szélső támadó aki képes jobb illetve baloldalon is elfogadhatóan játszani
az utóbbiak lehetőleg fiatal(20-25), sikerre éhes játékosok legyenek
na meg legyen megújítva az edzői stáb olyan személyekkel akik a támadó focit preferálják és beépítik a fiatal saját nevelésű játékosainkat, továbbá személyiségékük nem ellentétes azzal amit a Barca -az utóbbi időkben fokozottan- képviselni próbál
az utóbbiak lehetőleg fiatal(20-25), sikerre éhes játékosok legyenek
na meg legyen megújítva az edzői stáb olyan személyekkel akik a támadó focit preferálják és beépítik a fiatal saját nevelésű játékosainkat, továbbá személyiségékük nem ellentétes azzal amit a Barca -az utóbbi időkben fokozottan- képviselni próbál
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FCB_gábor 2008.03.27. 18:46:19-kor.

- Danka00792
- Director del Fútbol
Nyertek BL-t és 2 Bajnoki címet. Köszönjük, élvezet volt nézni. Benne lesznek a NAGY BARCA könyvben, mindenki csak úgy fog rájuk emlékezni, hogy "az emberek akik szürke középcsapatból, gyöztes nagycsapatot alkottak" Ennyi, kész, vége...már megannyiszor leírták elöttem, és valami azt súgja még le is fogják, hogy már lassan 2 éve nem csinálnak semmit, és hogyha pl te is ezt csinálnád a munkahelyeden, bármennyit tettél volnap már le az asztalra, se szó se beszéd kirugnának... de ök még itt vannak nem? 2 év haladék nem kevés én azt mondom, ideje tullépni, és nem a multban élni, légy objektív.kapitány írta:tudjátok ti kikről írkáltok, hogy adjuk el, mert már nem kell!!!???fel tudjátok fogni!!!???ronnie, deco!!! nyertek nekünk 1 bl-t és 2 bajnokságot!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Danka00792 2008.03.27. 18:46:55-kor.
Van egy teóriám, miszerint ha elmegy Ronnie idén nyáron, akkor úgy járhatunk vele, mint az Arsenal Henry-val. Nagy játékos, szeretik, közönség is imádja, csapata szimbóluma, egy félisten, de akkor is, pont ez a rivaldafény hátráltatja a kibontakozásban (talán) a többieket, vagy legalább is egy részüket. A BARCA-nak mindenképp jót tenne a játékát illetően, ha elmenne, ezek ellenére fölállt tapsviharral köszönnék el tőle...lehet ezt nem ide kellett volna írni, de hát az a topic a legforgalmasabb...ti mit gondoltok? (FM-sekre és félőrültekre nem vonatkozik
)

- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Szerencsére a mundon megjelent alapcikkben szerepel Luka Modric neve is Diego mellett, ő kell nekem 
Diego jó játékos, technikás, jól cselez, kiválóan lő, viszont balhés, nem védekezik, drága és hangulatjátékos. Plusz kijelentette, hogy legszívesebben a Madridban játszana. Ára 30 fölött kezdődik.
Modric fiatalabb, top bajnokságban még nem bizonyított, így valamennyire lutri, nem a legerősebb testfelépítésű(Diego se), viszont gyors, szerintem megfelelő irányítói képességekkel rendelkezik. 2 ajánlólevél is fűződik a nevéhez: Wenger minden követ megmozgatott, hogy az övé legyen, és volt olyan meccs ahol kb 32 klub figyeltette.
És ami miatt nagyon szimpatikus lett: Kijelentette, hogy ha kap ajánlatot a Barcától, akkor idejön, mert ez álmai klubja. Ezt sokan sokszor mondják az éppen aktuális kérőről/nek, viszont ő télen vissza is utasította az Arsenalt amiatt, hogy vár nyárig a Barca ajánlatára. Tisztelendő lépés, nekem egyből a listám első helyére lépett. Igaz, hogy régebben én is szkeptikus voltam vele szemben, mondván mit akar ez a horvát gyerek és mi is mit akarunk tőle, aztán kicsit beleástam magam jobban a témába és tetszett amit láttam. Nagyot robbanthat az Ebn egy erős horvát keretben. Az ára sem kevés, de bőven megfizethető. Egyes vélemények szerint 15-20 milla.

Diego jó játékos, technikás, jól cselez, kiválóan lő, viszont balhés, nem védekezik, drága és hangulatjátékos. Plusz kijelentette, hogy legszívesebben a Madridban játszana. Ára 30 fölött kezdődik.
Modric fiatalabb, top bajnokságban még nem bizonyított, így valamennyire lutri, nem a legerősebb testfelépítésű(Diego se), viszont gyors, szerintem megfelelő irányítói képességekkel rendelkezik. 2 ajánlólevél is fűződik a nevéhez: Wenger minden követ megmozgatott, hogy az övé legyen, és volt olyan meccs ahol kb 32 klub figyeltette.
És ami miatt nagyon szimpatikus lett: Kijelentette, hogy ha kap ajánlatot a Barcától, akkor idejön, mert ez álmai klubja. Ezt sokan sokszor mondják az éppen aktuális kérőről/nek, viszont ő télen vissza is utasította az Arsenalt amiatt, hogy vár nyárig a Barca ajánlatára. Tisztelendő lépés, nekem egyből a listám első helyére lépett. Igaz, hogy régebben én is szkeptikus voltam vele szemben, mondván mit akar ez a horvát gyerek és mi is mit akarunk tőle, aztán kicsit beleástam magam jobban a témába és tetszett amit láttam. Nagyot robbanthat az Ebn egy erős horvát keretben. Az ára sem kevés, de bőven megfizethető. Egyes vélemények szerint 15-20 milla.
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
Gudi 10-12millát megér egy angol csapatnak. Deco-ért már nem kapnánk ennyit, max 10m körül annyiért meg nem szabad elpocsékolni. Ronaldinho ára nagy talány, viszont az hót ziher, hogy Marquez jóval többet ér 8-9millánál. Militot vettük 18+2misiért aki egy jó képességű középsővédő, de nem jobb Marqueznél aki az argentínnal szemben még vkp poszton is bevethető, ráadásul támadásban is haszos tud lenni. Simán ér 20misit, de nem adnám el még 30-ért se.Fernando írta:Gudjohnsen: 6-7 millio, Deco: 15-16 max 20, Dinho: szted 18, Márquez 8-9

- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Roni a pályán volt amikor a Villarrealtól kikaptunk. De te azt mondod, hogy nem jó a csapatjáték és még több sztárt akarsz igazolni?????M.Riijkaard írta:
Vagyis ha a csapat házatájáról kellene
beszélni akkor röviden annyitt mondanék, hogy a Barca amióta Ronaldinho
itt van egyszemélyes csapatként dolgozik, ha ő sérült a játékosok is sérült-
ek lesznek lélekben. Ami az jelenti hogy nem jönnek az erdemények
mert őrá épült szinte az egész barcelona vagyis ő van a középontban.
Ez az alapvető hiba, sztem egy csapatnál az, hogy egy játékosra építtkezik
miközben vegyük pl:A Chealseát vagy a Liverpoolt akiben igaz hogy van
egy Lampard meg egy Gerrard de nélkülük is megy a szekér, mert nem
egy emberre épült a csapat mint a miénk. Vagyis, ott mindenki számít.
De sajnos nálunk az a helyzett, hogy mindenki egy embertől várja
a csodát, ami helytelen, hiszen egy ember nem tud 11 játékos mellett
gólt rúgni.
Ez a sport csapatjáték, és itt lehett hibáztatni mindenkit, de szerintem
azt kellene aki egyjátékosra építette a csapatot vagyis aki nem
magyarázta el Ronaldinhónak hogy, barátom ez egy csapat-
t játék, itt egy megoldás van: Elkell adni, és olyan játékosokat kell hozni
akik klasszisok is de csapatemberek is mint pl.:Kaká,C.Ronaldó.
Most hiába fognak
kritizálni egypáran nekem az a véleményem, hogy ő miatta is van ez a vál-
ság.Ha Lehetne Decóról meg még egy pár nagyszerű SZÁJjátékosról inkább nem is szólnék.
A helyesíráshoz, nem kötekedésből: aki a csapatot minden egyes alkalommal úgy írja le, hgy csapatt az nem elgépelés.
Mult idő. Az utolsó mondattal egyet értek...kapitány írta:tudjátok ti kikről írkáltok, hogy adjuk el, mert már nem kell!!!???fel tudjátok fogni!!!???ronnie, deco!!! nyertek nekünk 1 bl-t és 2 bajnokságot!!!ha változtatni kell, akkor először az edzői poszton kell váltani!
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
tudjátok ti kikről írkáltok, hogy adjuk el, mert már nem kell!!!???fel tudjátok fogni!!!???ronnie, deco!!! nyertek nekünk 1 bl-t és 2 bajnokságot!!!ha változtatni kell, akkor először az edzői poszton kell váltani!bár nem sokan vagyunk ilyenek, de én sajnálnám rijkaardot is!ha ezt meglépik, akkor én scolarit látnám szívesen a kispadon!ő egy olyan temperamentumos ember aki fel tudná rázni ezt a csapatot.mert ezek a srácok nem hiszem, hogy elfelejtettek focizni és azt se lehet mondani, hogy kiöregettek!vannak olyan játékosok akiket nem lenne szabad eladni soha, mert olyan sokat tettek a klubbért és a szurkolókért!még azokért is akik most azt akarják, hogy húzzanak el, pedig biztos vagyok benne, hogy ők is tomboltak a 2006-os bl döntő után vagy etoval együtt üvöltve szidták a madridot a bajnoki cím után :D !milyen érzés lenne, ha eladnánk ronniet mondjuk a milánnak és az ő góljával esnénk ki???belegondolni is rossz!említettétek a nagyképű c ronaldot!hol játszana?jobb oldalon? és messi? ja, majd ha lesz pár rosszabb meccse, akkor majd őt is eladjuk!csak addig kell megbecsülni a játékosokat amíg jó passzban vannak?szégyen!
-
- Entrenador del Barça
Egy szürő nem elég, kell helyettes is. Az is előfordulhat, hogy kettő kell egyszerre. Bár nem vagyok Marqez-től elájulva de középen és hátul is használható, és ha marad megoldaná ezt a gondot. De csatárból csak számban állunk jól, poszton nem, mert szélső futó csak Messi van, de neki sincs helyettese, pedig sokat sérült. Bal oldalon senki sincs.
Fecó
- Karashu
- Jugador d'estrella
M. Riijkaard, hány éves vagy, kíváncsi vok! Ti meg ne csezstessétek, szegény gyerek nem egy szerzetes aki az írást gyakorolja napi 20 órában, bár azért fejlődhetne, mert engem is zavar! Fernando, sztem nem vagy kötekedő, én a legteljesebb mértékben egyetértek veled, csak nincs kedvem mindent leírni!

VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!
Eddig jól kenjük Pep!
Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! 
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!

Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!

Eddig jól kenjük Pep!

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Jó, mindenki elkövet hibákat, de azért lehet látni a különbségeket és a szinvonalt. Amugy éssel nem lehet mondatot kezdeni ez igaz, de vannak kivételek, de néha nagyritkán becsúszik.Danka00792 írta: Gyerekek, ne nyelvtan leckézzünk már, minden hsz-ben lehet találni megannyi hibát.. (ebben pl: épp = ép , ...még az eszünk is épp, szerintem. És.... <- éssel nem kezdünk mondatot stb....)
Abban pedig igazad van, hogy nem kell világklasszisokat igazolni. C.Ronaldo.... annak a valószinűsége, hogy eligazol az MU-ból, egyenlő a 0-val...
Amugy szerintem az is jó ötlet lenne, legalábbis szerintem, ha olyan posztokra igazolnák stabil embereket, amely posztok eléggé inognak. Ez alatt azt értem hogy gyakori a sérülés, oda kéne egy stabil csere szerintem.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- Victor_Valdes
Csak egy bajom van vele.Szűrő nélkül nem szabad játszani, tehát Toure helye bíztos.norbert55 írta:
Sztetek?
- M.Riijkaard
- Jugador del Barça
Kedves Grecki!Titinho!Fernando!Depht!
Olvastáttok már a Felébredés Doktrínája cimű.jegyzéket?Tudom ajánlani
főleg Fernandónak akinek olyan a pontoságga hogy percre megtudja mond
ani hogy pl.David Beckham éppen kivel kettyint.Szóval a vicett félretéve
ajánlanák ezeknek az úriembereknek e olvasmányból egy kis izelitőtt ami
így szól:
ami az ember szármára azonnali bizonyosságként előtűnik, azt „ tudatosságnak” nevezhetjük.
Vagyis ha a csapattházatájáról kellene
beszélni akkor röviden ennyitt mondanék a Barca amióta Ronaldinhó
itt van egyszemélyes csapatként dolgozik ha ő sérült a játékosok is sérült
ek lesznek lelkiekben ami az jelenti hogy nem jönnek az erdemények
mert ő ráépült szinte az egész barcelona vagyis ő van a középontban.
Ez az alapvető hiba sztem egy csapatnál az hogy egyjátékosra épittkezik
miközben vegyük pl:A Chealseat vagy a Liverpoolt akiben igaz hogy van
egy Lampard meg egy Gerrard de nélkülük is megy a szekér mert nem
egy emberre épült a csapatt mint a miénk.vagyis ott mindenkiszámitt.
De sajnos nálunk ez a helyzett az hogy mindenki egy embertől várja
a csodátt ami helytelen hiszen egyember nem tud 11 játékos mellett
gólt rúgni.
Ez a sport egy csapattjáték és itt lehett hibáztattni mindenkit de sztem
azt kellene aki egyjátékosra épitette a csapatott vagyis aki nem
magyarázta el Ronaldinhónak hogy (barátom ez egy csapat
t játék).És itt egy megoldás van: Elkell adni és olyan játékosokat kell hozni
akik klasszisok is de csapattemberek is mint pl.Kaká,C.Ronaldó.Ezért mond
tam a Felébredést cimű.olvasmányt hogy nekünk is felkénne ébredni mert
emiatt a majom miatt nem tudnak összszokottan játszani a többiek is mert
mindenkinek ő vele kellett foglalkozni amikor játszott.És most hiába fognak
kritizálni egypárran nekem ez a véleményem hogy ő miatta is van ez a vál
ság.Ha Lehetne Decóról megmég egypárr nagyszerű SzÁJjátékosról inkább nem is szólnék.
Olvastáttok már a Felébredés Doktrínája cimű.jegyzéket?Tudom ajánlani
főleg Fernandónak akinek olyan a pontoságga hogy percre megtudja mond
ani hogy pl.David Beckham éppen kivel kettyint.Szóval a vicett félretéve
ajánlanák ezeknek az úriembereknek e olvasmányból egy kis izelitőtt ami
így szól:
ami az ember szármára azonnali bizonyosságként előtűnik, azt „ tudatosságnak” nevezhetjük.

beszélni akkor röviden ennyitt mondanék a Barca amióta Ronaldinhó
itt van egyszemélyes csapatként dolgozik ha ő sérült a játékosok is sérült
ek lesznek lelkiekben ami az jelenti hogy nem jönnek az erdemények
mert ő ráépült szinte az egész barcelona vagyis ő van a középontban.
Ez az alapvető hiba sztem egy csapatnál az hogy egyjátékosra épittkezik
miközben vegyük pl:A Chealseat vagy a Liverpoolt akiben igaz hogy van
egy Lampard meg egy Gerrard de nélkülük is megy a szekér mert nem
egy emberre épült a csapatt mint a miénk.vagyis ott mindenkiszámitt.
De sajnos nálunk ez a helyzett az hogy mindenki egy embertől várja
a csodátt ami helytelen hiszen egyember nem tud 11 játékos mellett
gólt rúgni.
Ez a sport egy csapattjáték és itt lehett hibáztattni mindenkit de sztem
azt kellene aki egyjátékosra épitette a csapatott vagyis aki nem
magyarázta el Ronaldinhónak hogy (barátom ez egy csapat
t játék).És itt egy megoldás van: Elkell adni és olyan játékosokat kell hozni
akik klasszisok is de csapattemberek is mint pl.Kaká,C.Ronaldó.Ezért mond
tam a Felébredést cimű.olvasmányt hogy nekünk is felkénne ébredni mert
emiatt a majom miatt nem tudnak összszokottan játszani a többiek is mert
mindenkinek ő vele kellett foglalkozni amikor játszott.És most hiába fognak
kritizálni egypárran nekem ez a véleményem hogy ő miatta is van ez a vál
ság.Ha Lehetne Decóról megmég egypárr nagyszerű SzÁJjátékosról inkább nem is szólnék.

V.V
Lahm Puyol Milito Abidal
Xavi Iniesta(Touré)
Diego
Messi Eto'o(Henry) Silva
Cserék:Jorquera,Garay,Márquez,eggyik kp,Capel,Bojan,eggyik csatár
Én eladnám dos Santos-t a Man City-hez és a helyére Capelt ő még sokra viheti.
Sztetek?
Lahm Puyol Milito Abidal
Xavi Iniesta(Touré)
Diego
Messi Eto'o(Henry) Silva
Cserék:Jorquera,Garay,Márquez,eggyik kp,Capel,Bojan,eggyik csatár
Én eladnám dos Santos-t a Man City-hez és a helyére Capelt ő még sokra viheti.
Sztetek?
- Danka00792
- Director del Fútbol
Gyerekek, ne nyelvtan leckézzünk már, minden hsz-ben lehet találni megannyi hibát.. (ebben pl: épp = ép , ...még az eszünk is épp, szerintem. És.... <- éssel nem kezdünk mondatot stb....)Ronaldinho&Barca írta:Nos nem vagy(tok) egyedül ezzel az érzéssel. Bár ebben a topicban álltalában mindig ez van, sajnos. De azért egy Barcából ne állítsunk össze egy favágó, méreg drága játékosokból álló álomcsapatot, mert nem nyertünk még lottót és még az eszünk is épp, szerintem.
És nem kéne a játékunkat hazavágni, nem az a megoldás ha ideigazoljuk C.Ronaldot, vagy Ronaldot vagy bárkit... máshol kell változtatni. Persze igazolni is kell, de nem világkasszisokat.
jah és a nyelvtan leckéhez még annyit..
sokk=sok (bár itt lehet hogy kettő k-val kell írni inkább..![]()
)
Abban pedig igazad van, hogy nem kell világklasszisokat igazolni. C.Ronaldo.... annak a valószinűsége, hogy eligazol az MU-ból, egyenlő a 0-val...
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
11 mezonyjatekosVictor_Valdes írta:Nem 11-en játszák a focit?Szakacs írta:
11 jatekost soroltal felamugy tetszik nekem... de Xavi vagy Iniesta igy kiesik.

Tiziano Crudeli fan 

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Nos nem vagy(tok) egyedül ezzel az érzéssel. Bár ebben a topicban álltalában mindig ez van, sajnos. De azért egy Barcából ne állítsunk össze egy favágó, méreg drága játékosokból álló álomcsapatot, mert nem nyertünk még lottót és még az eszünk is épp, szerintem.Fernando írta: Neharagudjatok de az ilyen emberektől nekem elmegy a kedvem a fórumozástól.
És nem kéne a játékunkat hazavágni, nem az a megoldás ha ideigazoljuk C.Ronaldot, vagy Ronaldot vagy bárkit... máshol kell változtatni. Persze igazolni is kell, de nem világkasszisokat.
jah és a nyelvtan leckéhez még annyit..

sokk=sok (bár itt lehet hogy kettő k-val kell írni inkább..

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- Victor_Valdes
Edzés+fejben nincsenek rendbe= a mostani helyzetSzakacs írta: Garay, Maniche es Mourinho kell..ezzel a tema le van zarva..egy jatekosunk se felejtett el focizni...csak fiziailag nullak..az edzeseknek koszonhetoen...
Mourinhoval teljesen egyet értek.
-
- Barça B
Szerintem Lahm jo igazolás lenne,,kérdés el e adják a Németek...
ja és ha választanom kéne Diego vagy Van Der Vaart között akkor az utobbira szavaznák....
ja és ha választanom kéne Diego vagy Van Der Vaart között akkor az utobbira szavaznák....
- Victor_Valdes
Nem 11-en játszák a focit? A Xavi- Ini problémára a megoldás a rotácio.Szakacs írta:
11 jatekost soroltal felamugy tetszik nekem... de Xavi vagy Iniesta igy kiesik.
Ha arra gondoltál, hogy cserének kit hoznék-ki helyére:
Gudy-Deco=Diego
Edmilson=Makalele(no meg némi pénz

Roni=Capel( ha elmegy)
Thuram+ Marquez=Garay/Lucio
A goal.com szerint 30/35 milkaDanka00792 írta:Miért teszi bele mindenki a csapatába Garay-t?
Diego-nak is örülnék, ha valaki válaszolna azt nagyon megköszönném erre a kérdésre: körülbelül mennyiért lehetne megvenni őt?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Victor_Valdes 2008.03.27. 17:46:37-kor.
- Danka00792
- Director del Fútbol
Miért teszi bele mindenki a csapatába Garay-t? Úgytudtam, hogy mégsincs szüksége a Barca-nak rá, és hogy a ManUtd pedig vinné.
Hmm... most, hogy jól belegondolok, van benne igazság, mivel Rijkaard mondott le róla, mondván, hogy nincs rá szüksége, de hogyha elmegy Franky akkor megvan az esély, hogy mégis leigazoljuk. Én elfogadnám...
Diego-nak is örülnék, ha valaki válaszolna azt nagyon megköszönném erre a kérdésre: körülbelül mennyiért lehetne megvenni őt?
Hmm... most, hogy jól belegondolok, van benne igazság, mivel Rijkaard mondott le róla, mondván, hogy nincs rá szüksége, de hogyha elmegy Franky akkor megvan az esély, hogy mégis leigazoljuk. Én elfogadnám...