2007.12.27. 08:25:27
Kedves Z. Iván
Elolvastam a cikkedet, ahol a Barca jövőjével foglalkozol, és azt kell, hogy mondjam, minden tiszteletem a Tiéd! Elejétől a végéig teljesen igaznak érzem, mérhetetlen objektivitásról és éleslátásról tettél tanúbizonyságot szerintem.
Én a Madridnak drukkolok. Ha beállnék a jól megszokott egymás fejét tépő táborba, biztosan örülnék Ronaldinho és a csapatotok formahanyatlásának. Azonban nem teszem. Sokkal hamarabb kezdtem el szurkolni a braziloknak, mint bármelyik klubcsapatnak, ezért a fontosabb játékosaik karrierjét végig követem, ha tudom. Éppen ezért a szívem szakad bele, hogy kb. öt évente végig kell néznem, ahogy egy világklasszis játékos önfegyelem híján elherdálja azt az Istenadta tehetséget, amit kapott.
Ahogy Ronaldinho, úgy Ronaldo is megtette ezt, ahogy a cikkedben írod is. Pedig kettejük között sok idő sincs, még csak el sem tudtuk felejteni a másik nagy veszteségünket (legalábbis én nem). Mindig is egy rejtély marad számomra, hogy miért nem tanulnak egymás hibáiból?! Rendben van, hogy csóró senkik voltak, és nehéz megszokni az ilyen léptékű sikert, de ez számomra nem magyarázat!!!
Amíg pedig ezen morfondírozom, csak remélni tudom, hogy a jövő csillagai nem esnek bele ebbe a hibába, Te pedig megtartod azt a jó szokásodat, hogy ilyen mély cikkeket írsz.
Addig pedig boldog új évet kívánok Neked, és mindenkinek, aki az oldalt viszi.
Sziasztok
(Remélem jó helyre írtam)