Thierry Henry
- Andris
- Adminisztrátor
Nekem minden meccsen feltűnik, hogy pattognak el tőle a labdák. És nem is nagyon tudom hova tenni, az Arsenalban ez nem volt rá jellemző.
Még ha jól játszott egy-egy meccsen, mint például a Betis ellen, akkor is förtelmesen elpattogtak tőle sokszor a labdák.
Ma pedig szerintem egészen feltűnő volt, de nemtom, lehet h csak én akadok fenn ilyen dolgon.
Még ha jól játszott egy-egy meccsen, mint például a Betis ellen, akkor is förtelmesen elpattogtak tőle sokszor a labdák.
Ma pedig szerintem egészen feltűnő volt, de nemtom, lehet h csak én akadok fenn ilyen dolgon.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Szerintem tud labdát kezelni! De ma tényleg nem volt nagy számlionelmessi19 írta:Ezen a szinten megengedhetetlen szerintem, hogy valaki ennyire ne tudjon labdát kezelni.
Amúgy szörnyen játszik.
G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
- Andris
- Adminisztrátor
Ezen a szinten megengedhetetlen szerintem, hogy valaki ennyire ne tudjon labdát kezelni. 
Amúgy szörnyen játszik.

Amúgy szörnyen játszik.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ha vmiért megérdemelte az Iván által kapott titulusát,az azért volt,mert szinte húzta előre az egész csapatot,rendkívűl agilisen játszott,óriási bizonyítási vággyal,és szerzett 1gólt...+került csomószór helyzetbe,amit sajnos kihagyott...de ezt az Henryt még nem láttuk idén szntem,és szntem mostmár ez lesz nála a minimum....
ezeket úgy írtam,h nem bírom a franciát
De azok is tények,h Iniesta+Ronnie játékára sem lehetet rossz szavunk...
ezeket úgy írtam,h nem bírom a franciát

De azok is tények,h Iniesta+Ronnie játékára sem lehetet rossz szavunk...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Talán mert - szinte - mindig megjátszható, leköti a védelem figyelmét és sokat mozog, ráadásul ezzel helyet is teremt.... Valladolid ellen ki tette meg????LG írta:Egyetértek, nálam is Ronaldinho volt a legjobb-öröm volt nézni a játékát. Henry....nem értem miért vagytok ugy oda tőle. A 100 százalékos zicerreiből 10-ből 1et berug, kb. aztán ő a király....Most is lőtt egy golt, aztán volt legalább 3x, h jonak tünő inditásra el sem indult, amikor meg kivezette a labdát....az röhej voltvarga tamás írta:Ivánnal nem tudok egyet érteni, hogy Henry-t nevezte meg a meccs legjobbjának. Tény, gólt lőtt, voltak jó megoldásai, de az egész meccset tekintve R10 És Iniesta sokkal jobb teljesítményt nyújtott. Szerintem.Én már Etoo visszatérését várom, akkor jobban fogom érezni magam
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Egyetértek, nálam is Ronaldinho volt a legjobb-öröm volt nézni a játékát. Henry....nem értem miért vagytok ugy oda tőle. A 100 százalékos zicerreiből 10-ből 1et berug, kb. aztán ő a király....Most is lőtt egy golt, aztán volt legalább 3x, h jonak tünő inditásra el sem indult, amikor meg kivezette a labdát....az röhej voltvarga tamás írta:Ivánnal nem tudok egyet érteni, hogy Henry-t nevezte meg a meccs legjobbjának. Tény, gólt lőtt, voltak jó megoldásai, de az egész meccset tekintve R10 És Iniesta sokkal jobb teljesítményt nyújtott. Szerintem.

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Ivánnal nem tudok egyet érteni, hogy Henry-t nevezte meg a meccs legjobbjának. Tény, gólt lőtt, voltak jó megoldásai, de az egész meccset tekintve R10 És Iniesta sokkal jobb teljesítményt nyújtott. Szerintem.

-
- Capitá del Barça
Ronaldinho egy meccsen jól játszott, és máris az egész évben jól teljesítő Deco/Iniesta/Xavi hármasból akarunk kihagyni valakit?
Én is nagyon bízom benne, és én is látom a változást, de még van hova fejlődni játékban.
Mindenesetre szurkolok Neki!
Forca Barca!

Mindenesetre szurkolok Neki!
Forca Barca!
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Ha Ronadlinho formába lendülismét és képes lesz egy kis áldozatot is vállalni a csapatért, akkor maradhat ugyanez a szerkezet, csak a Deco/Iniesta/Xavi hármasból kelll valakinek kiszorulnia. Emlékszünk még rá pár évvel ezelőttről egy-egy meccsen milyen jóprodukciót tudott nyújtani a pálya közepén.
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
Naon,Naon jó volt
a Gólja naon szemtelen volt csak már a kapufáról mondjuk befelé is pattanhatna egy-kettő..
Összeségében jó volt és egyre jobban kezd belelendülni csak igy tovább
http://www.youtube.com/watch?v=0h1g2Mjbxes&NR=1

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
- Titinho
- Director del Fútbol
Tegnap este nagyon jól játszott Titi! Grat a góljához (ami mellesleg mocskosul szemtelen volt,
Ricarco lábai között, spiccel elpöccintve ) és a kapufája sem volt utolsó!
A "spanyol kapufákkal" még barátkoznia kell.
Ha jól számolom ez már a 4. neki! Jó lenne ha a Rangers ellen is hintene 1 vagy 2 gólt!
Meccsről-meccsre jobb lesz Titi! 

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
- senzu
- Entrenador del Barça
"And Henry, too: nobody knows where he'll appear, and this gives us many possibilities." - és igen, valóban megdolgoztatja a védőket, lehet valladolid ellen hiányzott már a srácoknak a munkája, nem is tudtak nagyon előreindítani 

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Ronaldinho Messivel is jól megérti magát, tegnap el is dugták egyszer a labdát a második félidőben ott a jobb oldalon.
Henry talán jobb meccset rittyentett a Betis ellen, mint a Levante ellen, igaz gólokban az jobb volt, de tegnap küzdött és hajtott is rendesen. Várok már egy jó kis rangadót, amin meg tudja mutatni igazi énjét.
Henry talán jobb meccset rittyentett a Betis ellen, mint a Levante ellen, igaz gólokban az jobb volt, de tegnap küzdött és hajtott is rendesen. Várok már egy jó kis rangadót, amin meg tudja mutatni igazi énjét.
Szivesen látnám vhogy így őket:senzu írta:azért igen, Henry Iniestával játszik nagyon jól össze, Eto'o meg Ronaldinhoval, kiváncsi vagyok ha felépül Eto'o Rijkaard be meri-e vállalni hogy egyszerre pályán lesznek mindketten
--------------------Valdez------------------
Zambi-----Puyol-----------Milito---Abidal
--------------------Touré-------------------
--Messi----------Iniesta/Xavi-------Dinho
-----------Eto'o-----------------Titi---------
Ehez viszont komoly áldozatokat kellene hozni. Deconak menni kell, Vagy valakinek a 3 kp közül, valamint Dinho és Messi is kicsit hátrébb játszana! Máshogy nem tudom elképzelni a Fantasztikus Négyest
G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
California Love
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Henry-ban az a jó, hogy nagyon megmozgatja az ellen védelmét! Az előző meccsen ez hiányzott...
By red
-
- Barça B
Ez nagyon bíztató produkció volt, robbanékonyságból nálam jelest kap és nekem elsősorban az volt a meggyőző, hogy -tőle teljesen elvárható módon, ellentétben a korábbi meccsein tapasztalt kevés mozgás, körülményes döntésekkel - ma egy határozott, veszélyes centerjátékot mutatott, s egyre jobban megértik egymást Ronnie-val is. Ez még nem az ágyús forma, de én a meccsenkénti egy-két góllal is beérem... 

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Amikor láttam a megmozdulásait kezdtem megnyugodni! Igen, ő az aki vágta a gólokat az arsenalban.. kezdem felismerni:)
A gólja egyszerüen brutális volt.. nem volt egyszerü de szép helyzet volt:)
Csak egy kis szerencse kéne még a helyzetekhez de kezdi megérezni a spanyol ritmust!:)
Rangers ellen még egy pár gólt kérnék!

A gólja egyszerüen brutális volt.. nem volt egyszerü de szép helyzet volt:)
Csak egy kis szerencse kéne még a helyzetekhez de kezdi megérezni a spanyol ritmust!:)
Rangers ellen még egy pár gólt kérnék!

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club