Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A cikk nemszólt játékosrólGame90 írta:Gondolom az a cikk is arról szól, hogy Flaminivel nem hosszabbítottak + Hleb-et is eladják, mert nincsen pénz...
Amúgy jól elvagyunk
Na, itt kezdődik a probléma...Gondolom az a cikk is arról szól, hogy Flaminivel nem hosszabbítottak + Hleb-et is eladják, mert nincsen pénz...Fernando írta:Jo de párszázmilliós kiesést nemlehet 2 évnyi stadionszponzor pénzből fedezni. Am tegnapis olvastam egy cikket texten h pénzügyi gondok vannak az ágyúsoknál.
Ez Wenger igazolási politikája, ez már a stadion építése előtt is így volt. Amúgy a legtöbb játékos (Henry, Vieira, Ljunberg, Pires stb.) már a karrierje végén igazolt el az Arsenaltól jó pénzért, az új csapatukban messze nem tudják azt a szintet hozni...Fernando írta:Amugy Már vagy 5 éve az Arsenal azt játssza, hogy olcsón vesznek jol kiszemelt tehetségeket, majd a legtöbbtől 10-20szor annyiért megválnak. Kell a pénz nekik a stadionjuk törlesztésére. Ez nem vita tárgya, ez tény. Amugy a Tottenham és a Man City csak nemrégiben lett elég gazdag. Tedd fel ezt a kérdést 5 vagy 6 év múlva
Amugy amiket ide leírtál igazolásokat, már egy pár napja beírtam.
Teis tudod, hogy nem általánosítva mondtam hanem arra a mondatra utalva amit írtam. Amugy Már vagy 5 éve az Arsenal azt játssza, hogy olcsón vesznek jol kiszemelt tehetségeket, majd a legtöbbtől 10-20szor annyiért megválnak. Kell a pénz nekik a stadionjuk törlesztésére. Ez nem vita tárgya, ez tény. Amugy a Tottenham és a Man City csak nemrégiben lett elég gazdag. Tedd fel ezt a kérdést 5 vagy 6 év múlvaGame90 írta: Akkor nálad a Tottenham és a Man. City is nagycsapatnak számít?
Jah, a focitipp szerint...Asys írta:Barzagli a Wolfsburg-ban kötött ki!
Az Arsenal miért ne lenne nagycsapat? Ott is van pénz, csak Wenger nem akar Chelseaset játszani, meg 500-600 milliós adósságot felhalmozni (lásd MU vagy Chelsea...).Fernando írta:Az Arsenal mindigis a tehetségekről szólt. Ott kapnak annyi lehetőséget, hogy rutint szerezzenek és egy nagycsapat elviszi őket. Nagycsapat=pénzes csapat.
Azt nyilatkozta még az átigazolása előtt, hogy azért távocik a Racingtól, mert egy igazi nagy csapatnál szeretne dolgozni. Hát most dolgozhat.Titinho írta:Marcelino Garcia Toral (Racing Santander)Real Zaragoza (Vezetőedző)
Édes istenem de sajnálom ezt az ember. Borzasztóan naív. Az év edzője jelenleg. Egy álma vált volna valóra ha leülhet egy nagycsapat kispadjára. Valaki a Valenciából beígérte neki a kispadot. Erre odahozzák az Almería edzőjét. Ezért hagyta ott a Racing-ot, hogy a Valenciához mehessen. Visszafele haladt szegény.Titinho írta:Marcelino Garcia Toral (Racing Santander)![]()
Tehetséges Nasri is. Az Arsenal mindigis a tehetségekről szólt. Ott kapnak annyi lehetőséget, hogy rutint szerezzenek és egy nagycsapat elviszi őket. Nagycsapat=pénzes csapat.Asys írta:Szerintem az utódját már megtalálták Nasri személyében!
Zaccardo, és Barzagli is? Atya úr istenAsys írta:http://focitipp.hu/?content=hirek&id=3280
Barzagli a Wolfsburg-ban kötött ki!
Magath nagyon erősít!
sztem se adnák el Ramost...sztem Casillas és Raúl után a Real legjobbja
Az MU kérte ezt az árat CR-ért, ezzel jelezve, hogy nem eladó... Ha Casillas-t is kérik , úgy még vicesebb lett volna!Énis szeretem Robinhot! Szimpatikus játékos. Ramos? eladnák Ramost? Az egyetlen biztos játékosukat Casillas mellett? Sztem kacsa
Márt nem most.kudu írta:Olof Mellberg-et leigazolta a juve?