Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
GO AJAXLos Banditos írta:Nagyon úgy néz ki, hogy jön a büntető párbaj.![]()
Most: Hajrá Ajax!![]()
Akkor visszavonom ezt a "viccféleséget" és gratulálok a CFR-nek a 2.helyhez és sok sikert kívánok nekik a jövőben!el fuero írta:Pont múltkor láttam egy műsort a Duna tévében a CFR-ről és a szurkolótáboráról. Elég ratyi a stadion, de lelkes szurkolói vannak. Nagyon sok magyar ajkú ember él azon a környéken.
CFR CLujozsimiki írta:Első 4:kovinho írta:A steauaval mi lett? Hanyadik?VictorValdes19 írta:a Dinamo Bukarest simán nyerte az idei Román bajnokságot
Dinamo Bucuresti
CFR Cluj![]()
![]()
Steaua Bucuresti
Rapid Bucuresti
Első 4:kovinho írta:A steauaval mi lett? Hanyadik?VictorValdes19 írta:a Dinamo Bukarest simán nyerte az idei Román bajnokságot
Belgrád, május 5., 23.10 Még a kupagyőzelmet is megszerezhetik a "Vörös Csillagok".
A Crvena Zvezda 2-1-re legyőzte a Partizan Beogradot, ezzel megnyerte a szerb labdarúgó-bajnokságot. A fennállása során 25. alkalommal diadalmaskodó alakulat 67 ponttal áll a tabella élén, a Partizan 54-gyel követi, és már csak három forduló van hátra. A Crvena Zvezda kupagyőztes is lehet, amennyiben a május 15-i döntőben legyőzi a Vojvodinát.
THNX.Los Banditos írta:0-2-ra nyertek teljesen megérdemelten.Az első gólt Iago szerezte (Barça nevelés).
nb1.huBarrow-in-Furness, április 29., 15.55
Graham Capstick alighanem világrekordot állított be.
Mennyi az esélye annak, hogy 37 néző közül egy sem veszi videóra az aktuális futballmérkőzést? Nos, ha összesen ennyien vannak, akkor igen csekély, no de ki számított arra, hogy valami egészen különleges dolog történik a Holker Old Boys-Chadderton mérkőzésen. A hazaiaknál a csapat nevét meghazudtoló, 19 esztendős Graham Capstick ugyanis az ellenfél kapujától 52 méterre fejelt bele a labdába egy kirúgást követően - és gólt ért el, a fejes átszállt a hátráló vendégkapus fölött.
- Mindenki emlékszik David Beckham félpályán túlról lőtt góljára, de az enyém jobb, mert fejeltem - mondta a hős védő. - Én magam is alig hittem el, nem a kaput céloztam, az egész szezonban nem lőttem egyetlen gólt sem.
A Chadderton titkára szerint senki sem hiszi el, hogy valóban fejes volt, mindenki azt mondja, biztosan rúgta a labdát Capstick. Mivel a 37 néző közül egynek sem volt videója, bizonyítéka sajnos egyik félnek nincs...
Igazad vanSlither írta:kettő van.
Szntem is 3Game90 írta:Én úgy tudom, hogy 3Slither írta:Csak 2 BL helyezése van a holland bajnokságnak.Az 1. a főtáblán van és még 2 indulhat a selejtezőben.
Én úgy tudom, hogy 3Slither írta:Csak 2 BL helyezése van a holland bajnokságnak.
Én úgy tudom, hogy a második az ötödikkel, a harmadik pedig a negyedikkel játszik amolyan rájátszást a BL-ért. De lehet, hogy rosszul tudomsasi1 írta:?
Ezt nem értem...
?Game90 írta:
Ajax meg az AZ küzdhet a BL-indulásért, de kb 98 %, hogy meglesz nekik.
doki írta:1 nyavalyás gól döntött!