2008.09.21. 22:58:04
Szép volt fiúk! Nem nagyon kell kommentálni, a földön kell maradni, de végre mégis úgy alakultak a dolgok, ahogy azt vártuk (a PD-re vonatkozóan).
Azt hiszem valóban nem kétség, hogy Iniesta produktuma volt a legkimagaslóbb, mind amit a mérkőzés elején védekezésben, mind amit azt követően a bal szélen mutatott. Nem szabad megfeledkezni Messi és Xavi kimagasló teljesítményéről sem.
Ettől még az egész csapatot dicséret illeti, méghozzá jókora, de nem kell elélvezni ezt követően, ahogy az első két meccs után sem kellett volna tömeges harakirit elkövetni.
Voltak, és lesznek hibák, most azok kijavítására kell törekedni. A védelem megingásairól kár beszélni, engem jobban foglakoztatott a pontatlanság. Alves, Busquets és Keita számára mindenképp szükség van még néhány mérkőzésre. Az jól látszott, hogy Bojan is akar, de ennyi idő alatt nehéz felpörögni. Egy kicsit aggódtam a második félidő elején, szerencsére minden jól alakult. Főként, hogy a sérülés is elkerülte a csapatot.
A Sporting részéről is volt néhány jó teljesítmény, azonban a sok elkövetett szabálytalanság miatt nem emelnék ki senkit. A szurkolók nálam 5-ösre vizsgáztak, példaértékű...
Lesz még vereség, de lesz még kisebb arányú, azonban még magabiztosabb, meggyőzőbb játék is, ebben biztos vagyok, ahogy abban is, hogy jó úton halad a csapat!
Mégegyszer GRATULÁLOK mindenkinek, megdolgoztak a sikerért, csak így tovább...
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton