Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Én már Casillast is láttam lepkézni, nincs olyan kapus, aki ne hibázna soha, ez Valdésre pedig egyre kevésebbszer érvényes, mára már kinőtte az ifjonti dolgait, érett kapus és nem kellene elzavarni őt. Megbízható kapus. Az, hogy nem válogatott, az a spanyol kapusok erősségét jelenti. Nagy a konkurencia, de szerintem elégedett azzal, hogy klubcsapatában elsőszámú kapus.lacisac írta:hát sajnos nálam Casillas egyértelűen jobb kapus(főleg a Valdés-potyák miatt). de még így se a kapusposzton kell változtatnunk szerintem
A kapusok a legmegbízhatóbb teljesítményt 30 felett nyújtják!Ez az általánosítás!Persze,vannak olyan csodagyerekek,mint Casillas meg Cech,de ők nem emberek...Komiszka írta:Barca drukkerek.... de ennyire nem vagyunk elfogultak, ha ilyen fiatalaon ennyi potyát kap mi lesz később 30 felett? kb Barthez szint lesz.
Akkor lesz egy VB- és egy EB-aranya, meg egy VB-ezüstje. Szerintem, nagyon elégedett lenne a mi Victorunk.Komiszka írta:Barca drukkerek.... de ennyire nem vagyunk elfogultak, ha ilyen fiatalaon ennyi potyát kap mi lesz később 30 felett? kb Barthez szint lesz.
hát sajnos nálam Casillas egyértelűen jobb kapus(főleg a Valdés-potyák miatt). de még így se a kapusposzton kell változtatnunk szerintemBlaugrana10 írta:Valdes kituno kapus, vannak hibai de hat melyik kapusnak nincsenek? Szerintem jobb mint az a Casilias...csak hat a vallogatott sehogy sem jon ossze. De nem is baj, hisszen o katalan, a Barca az o vallogatottja. Viva Valdes
VV-nál sose tudni mikor fog bombaformában védeni, meccsről meccsre mást mutat. Pintot egy olyan meccs 2. félidejében debütáltatnám mikor már 3-4 góllal megyünk egy félidő után.Benga írta:Nem tudom ti, hogy vagytok vele én most kicsit padra ültetném Valdes-t és megadnám a lehetőséget Pinto-nak. Vagy ha nem is ma akkor a Valencia elleni vzssavágón. Itt már úgy se lesznek könnyű meccsek és mikor debütáljon, ha nem most.
És szerintem most kéne játszatni nem akkor amikor Valdes bombaformában véd.
jah... neha a fiuknak ot ott hatul meg kene ereszteniuk kapura par lovest meccs kozben h melegen tartsak victort:))) a dologban a nehezites h nem erhet bele kezzel:)Vki írta, hogy mi általában uraljuk a játékot, és így Valdesnak csak egy két nagy védést kell bemutatnia
Volt már nemegyszer mikor Valdés húzott ki minket a S zarból. Egyébként az első két gól védőhibabarcatom írta:Ez a meccs a valdes-on ment el!! Az első két gól kapushiba! Jó lenne ha már egyszer kapus poszton is olyan szinvonalon lennénk mint a mezönyjátékosok egy egy jobb posztján!!!!!
azert vagyunk itt hogy velemenyeket beszuljunk meg es meghalgassunk mindenkit!Továbbra is csak egy gond van. Valdes lecseréléséről szó sincsen, így az a téma amit itt kerülgetünk teljesen értelmetlen.
Üdv kolléga! Végre ideértél a szokásos esti helyzetre, te legalább kultúráltan és nagy tudással tudsz véleményt alkotni. Egyetértek.Rivaldo11 írta:Valdes-a hibái ellenére-a világ egyik legjobb kapusa. Nála jobb kapust nem könnyű idehozni. Ilyen fogadási csaló Buffon meg amúgy sem kéne.