Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Te véletlenül nem a 2004/2005-ös idény meccseit nézegeted mostanában?varga tamás írta:Zozzy: még fiatal vagy, heves és túlzó. R10 hátráltatja a csapatot, Oli segíti. A közepesen játszó Ronaldinho többet ér a pályán, mint a jól játszó Dos Santos vagy Bojan, ezt hidd el nekem. Mert R10 leköt vagy két embert, a fiatalok meg max egyet.
És súlyos aránytévesztésben vagytok: az idei R10 igenis elfogadható teljesítményt nyújt, küzd, hajt, visszatámad, becsúszik. Forintos labdákat ad, győzelmet hoz. Ha ez kevés, akkor csak örüljetek az esetleges távozásának. Legyetek utána boldogok.
oda is!Vito írta:..
ment egy privát!
Aaaaz....tudod hogy sérült? Kb mint énfcjoc írta:ez mind szép és jó, csak éppen sérült ..noname írta:Ebben igazad van, csak azt nem értem h akkor Frank minek hüzza az időt?! Megpróbálta játszatni h hátha jobb lesz.Akkor padozzon és kész, de ez az amit még nem mert meglépni Frank pedig csak ez lehet a megoldás!!!![]()
A sérüléstől függetlenül padoznia kell miután felépül.Elég volt az időhúzásból!fcjoc írta:ez mind szép és jó, csak éppen sérült ..noname írta:Ebben igazad van, csak azt nem értem h akkor Frank minek hüzza az időt?! Megpróbálta játszatni h hátha jobb lesz.Akkor padozzon és kész, de ez az amit még nem mert meglépni Frank pedig csak ez lehet a megoldás!!!![]()
ez mind szép és jó, csak éppen sérült ..noname írta:Ebben igazad van, csak azt nem értem h akkor Frank minek hüzza az időt?! Megpróbálta játszatni h hátha jobb lesz.Akkor padozzon és kész, de ez az amit még nem mert meglépni Frank pedig csak ez lehet a megoldás!!!
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=6914Maxi írta:Akkor ezek szerint csak nekem nincs ott:Sno mindegySlither írta: Eurobarca hírek.
(NagyonMessinho írta:Hát gyerekek, én szomorú leszek ha elmegy Ronnie papa!!!!!!!!!!!!!!![]()
Bár nagyon formán kívül van!!!!!Ezek a hírek amiket irtak az újságok az összes kacsa!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.tribalfootball.com/article.php?id=58011
Ezt érdemes elolvasni és utána gondolkodni, hogy mennyire igazak az eligazolásáról a hírek!!!!!!!