Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na szép,és az én ötletem,amikor rávágtam,h rúgd át a pályát? Vagy vkit lőjj kiVictorValdes19 írta:Köszi előre mindenkitől![]()
Bányász: Hát nem tom,tényleg nem rossz ötlet... szerintem luftot fogok rúgni vagy még nem tom....vagy esetleg Lázokkal megbeszélem,hogy had adhassak neki kötényt...![]()
Messifan:Áhh szerintem nem lesz torta, már évek óta nem volt....De ezt a csokiskesz úgy jó mondani,hogy íígy 1-2 mp alatt elhadarod gyorsan
![]()
B99:Az mindenféle képpen rajtam lesz![]()
Remélem jóidő lesz,bár azt a pár percet kifogom bírni pólóba..
![]()
CSOKISKEKSZ!!!!
HAJRÁ VIDI!!VictorValdes19 írta:TezsvíííreimBenne leszek a TV-be
![]()
![]()
![]()
Nov.1.-jén,szombaton a Vasas-Fehérvár meccsen(amit adni fog a Sport2 14:45-től), én fogom elvégezni a kezdőrúgást.
Hogy lehet ezJóba vok az 1ik Vasas játékossal (névszerint Lázok Jánossal) s, elintézi/elintézte nekem,mivel aznap lesz a születésnapom
![]()
CSOKISKEKSZ!!!!
Az egyszer biztos. 18 hónap azért mert a király helyett Barcát írt, azért a mai világban ilyet...cruyff írta:Ezekkel az arabokkal valami gond van.....Varga Tamás írta:Marokkóban 18 hónapos börtönt kapott egy diák, mert a kötelező "Isten, haza, király" rigmus helyett "Isten, haza, Barca" mondatot írta fel a táblára,
Ezekkel az arabokkal valami gond van.....Varga Tamás írta:Marokkóban 18 hónapos börtönt kapott egy diák, mert a kötelező "Isten, haza, király" rigmus helyett "Isten, haza, Barca" mondatot írta fel a táblára,
Varga Tamás írta:Marokkóban 18 hónapos börtönt kapott egy diák, mert a kötelező "Isten, haza, király" rigmus helyett "Isten, haza, Barca" mondatot írta fel a táblára,
Azé' az durvaVarga Tamás írta:Marokkóban 18 hónapos börtönt kapott egy diák, mert a kötelező "Isten, haza, király" rigmus helyett "Isten, haza, Barca" mondatot írta fel a táblára,
Most már kíváncsivá tettetek, mi a szr az?CFirpo3 írta:....Nem...MR.Barca írta:Hallottátok a Marokkói srác történetét?
Na akkor sok sikert kéz és lábtöréstVictorValdes19 írta:TezsvíííreimBenne leszek a TV-be
![]()
![]()
![]()
Nov.1.-jén,szombaton a Vasas-Fehérvár meccsen(amit adni fog a Sport2 14:45-től), én fogom elvégezni a kezdőrúgást.
Hogy lehet ezJóba vok az 1ik Vasas játékossal (névszerint Lázok Jánossal) s, elintézi/elintézte nekem,mivel aznap lesz a születésnapom
![]()
CSOKISKEKSZ!!!!
boldog szülinapotVictorValdes19 írta:TezsvíííreimBenne leszek a TV-be
![]()
![]()
![]()
![]()
CSOKISKEKSZ!!!!
Szerintem akkor lenne igazán nagy móka ha luftot rúgnál...lécci viccből...VictorValdes19 írta:TezsvíííreimBenne leszek a TV-be
![]()
![]()
![]()
![]()
CSOKISKEKSZ!!!!
Akkor el ne rontsd és előre is boldog szülinapot.VictorValdes19 írta:TezsvíííreimBenne leszek a TV-be
![]()
![]()
![]()
![]()
CSOKISKEKSZ!!!!
Akkor előre is boldog születésnapot!VictorValdes19 írta:TezsvíííreimBenne leszek a TV-be
![]()
![]()
![]()
![]()
CSOKISKEKSZ!!!!