Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi ezek szerint rosszat mondtam.davidvilla77 írta:Filter-Blur-Gaussian Blur![]()
hálám üldözni fogfcbarca0827 írta:Rewolution5 írta:csinálnál nekem ebből egy avát? kérlekNem tudom megfelel-e, csak levágtam a lényeget.
Rewolution5 írta:csinálnál nekem ebből egy avát? kérlek
csinálnál nekem ebből egy avát? kérlekdavidvilla77 írta:A hírben megihletett az egyik kép:
![]()
egy sima Sergiosat el tudnék képzelnihigany írta:
![]()
![]()
Köszönöm SzépenKatalán88 írta:
Szia!
Hétvégén megcsinálom.
Hy. Mivel te csináltad ezt a 4 fős siget, hozzád fordulok elsősorban, de ha más is vállalja, annak is megköszönöm...Katalán88 írta:
Szia!
Hétvégén megcsinálom.
Szia!FtcSikiHun írta:Üdv!
Katalán88 régebben csinált nekem egy siget, amit most felhasználnék, ha valaki segítene gy picit![]()
Ezen kéne egy picit változtatniCsak annyi, hogy Bojan helyére Thiago és Giovanni dos Santos helyére a Barca Atlétic kapusa, Oier.
Nagyon hálás lennék
Köszönöm a segítséget
![]()
Ezzel a Messi-s Renderel (jól írtamRataccess írta:Bocsi, de erre akkora ötletem támadt, hogy egyszerűen nem tudtam kihagyni hogy meg ne csináljam... Remélem senki nem érti félre, csak egy ártatlan poénLionel Kicsi Messi írta:valaki tudna csin egy olyan aláírás képet amin tony romo meg messi van 1 képen? a kép hátterét a készitőjére bíznáám:) megkösszöném ha valaki meg csinálná
Szerk.:
Itt van sig is
Ez nagyon adja, egy pillanatig elgondolkodtam rajta, hogy behúzom.davidvilla77 írta:A hírben megihletett az egyik kép:
![]()
Hatalmaaas!Rataccess írta:Bocsi, de erre akkora ötletem támadt, hogy egyszerűen nem tudtam kihagyni hogy meg ne csináljam... Remélem senki nem érti félre, csak egy ártatlan poén
Bocsi, de erre akkora ötletem támadt, hogy egyszerűen nem tudtam kihagyni hogy meg ne csináljam... Remélem senki nem érti félre, csak egy ártatlan poénLionel Kicsi Messi írta:valaki tudna csin egy olyan aláírás képet amin tony romo meg messi van 1 képen? a kép hátterét a készitőjére bíznáám:) megkösszöném ha valaki meg csinálná
Szerk.:
davidvilla77 írta::
A kettő közül a Szabié jön be jobban de csak azért mert jobban illik oda a kisebb render. Bár ha mind a 2 sigen nagyobb lenne a render akkor (főleg a Csanié) sokkal jobban néznének ki.csaNii' írta: