Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Valdes marad,sírhattok.Kralo írta: Vajon miért mi kapjuk a legkevesebb gólt az utóbbi években?
Vajon milyen kapusok lehettek Valdes elött a Barcaban?
Vajon miért őt találtad meg?
Vajon mi történne, ha Buffon lenne a kapusunk?
Vajon vezetnénk a bajnokságot?
Vajon védelmünk átjátszhatatlan lenne?
Na most érkezett el az a szint, amikor már a mélynél is mélyebben vagyunk...Gomezinho írta:11-esnél legalább láttam volna rajta hogy érdekli hova lövik és öszpontosít! Érted Morminho?fogd fel és utána szidjál le te is!
Van idézet lehetőség is.Zozzy ezt nem neked irta hanem ritának mert ő mondta hogy nem igazol ugysem ide senki kapus! bocsika ha beleszóltam! csak javitok! Embarassed
De te szándákosan keresed benne a hibát. Biztos teljesen leszarja h hova lövik a tizenegyest, semmi sem érdekli...Gomezinho írta:11-esnél legalább láttam volna rajta hogy érdekli hova lövik és öszpontosít! Érted Morminho?fogd fel és utána szidjál le te is!
Najó, ez már kicsit túlzás. Ne h már azt is a nyakábba vardd h nem fogta ki a 11-est. Az oké h nem bírod, de azért próbálj meg pártatlan maradni ilyenkor...Gomezinho írta:na akkor még valami! nem vagyok kapus de ennyit tudok!
1. gól minek ugrik el a lövés pillanatában amikor tudta volna követni a labda ivét!
2. gól abból a sarokból jó kapus gólt nemkap!
3. 11-esnél legalább láttam volna rajta hogy érdekli hova lövik és öszpontosít!
4.gól ezt egy jó kapus kiszedi!![]()
![]()
Vita lezárva részemről! 50 ből ha 10 jó meccse van az kevés!
Én írtam, hogy itt fogja befejezni a pályafutását, erre Te jöttél a fantasztikus figós példáddal. Okostojás.kicsics írta:ki mondta hogy el igazol?
vakeger!
te is jo kapus lennel olvasni se tudselottem irtak hogy mas kapusok nem igazolnanak a barcaba mert mas csapatban jaccanak!
nezd meg csak most ne felejtsd el a szemuvegedet felvenni elotte!
figyi mondd mar hol irtam?
valdes igazoljon el vagy aggyauk el valdest!
szolj ha meg talaltad!
Jesszusom...kicsics írta:kiraly vagy!
annak idejen figora is azt mondtak hogy nem igazol a realba megis megtette!
szoval akkor a te erveidet nezve senki nem igazol sehova mert masik csapatban jaccik szeeeeeeeeeep!eszes vagy!
Oké. Tehát nem Barca szintű kapus, mert. Ennyi tellett ma, ez van.kicsics írta:valdes akkor sincsen barca szintu kapus azt hiszem mindenki egyet ert azzal hogy a barca a vilag legjobb klubbja![]()
igy hat a vilag egyik legjobb kapusa kell az pedig minden csak nem valdes
puyol azt nyilatkozta hogy az elso 2 gol megtorte oket abbol pedig egy a valdese volt!
na ennyit donto potyarol!
erdekes sajnos valdes nyilatkozatat sehol nem talaltam!
vajon miert??
Ha ekkora nagy szaki vagy, mondjál egy kapust, aki Valdesnél klasszisokkal jobb, és megszerezhető.Gomezinho írta:Valdes cserének jó! Én többször nembántom már szegényt mindig hozni akarok a helyére valakit de nemigaz hogy a vezetőség nem hoz a helyére egy világklasszis kapust!
Vajon miért mi kapjuk a legkevesebb gólt az utóbbi években?kicsics írta:puyol azt nyilatkozta hogy az elso 2 gol megtorte oket abbol pedig egy a valdese volt!
na ennyit donto potyarol!
erdekes sajnos valdes nyilatkozatat sehol nem talaltam!
vajon miert??