Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
barcatom
Jugador del Barça

2007.09.27. 13:03:32

harcilepke írta:Szép agresszív foci volt, mint már nagyon régen. És csak annyi kellett hozzá hogy R10 nem került a csapatba. Iniestának csak a hátát látták, fel se tudták rúgni, csak a 2. félidőben. Messire 3an figyeltek(de minek), és ez nagyon megláccott a a pálya közepén rengeteg hely volt, Deco újra élt. De nem csak a támadásban. Működött ismét a letámadás, ami R10el nem megy mer futnia kéne, és mindig lukas az oldala. Egy rakás labdát szereztünk a félpályától a zaragoza tizanhatosáig. át se nagyon tudtak jönni, igaz abból helyzet lett és gól az elején.
sztem az ilyen motiváltságú R10 csalk lassítja a barcát, nagyon nagyon. pedig nagyon hiányoznak a szép megoldásai, mint régen. a cselei majdnem mind visszafelé történnek, általában a 6oson belülre be se jut mer fönnakad 1 védőn, és lassú mint állat.... csak a passzai zseniálisa még mindig. de ez nekem és a barcának kevés. nem is tom mikor láttam már úgy kényszerítőjét hogy ő futott vagy mozgó háromszögelést egy rakás védő közt. Jaa, tegnap....de akkor jáccott, bár sztem már jó egy éve nem jáccik jól.
teljesen egyetrtek veled!!! Öröm volt tegnap nézni, és úlra szárnyalt a bal oldalunk, ugye mennyivel jobbak voltunk?!!!!!!!!!!!
csak is a barca!!!!!!!!!!!
harcilepke
Jugador del Barça

2007.09.27. 13:00:44

Szép agresszív foci volt, mint már nagyon régen. És csak annyi kellett hozzá hogy R10 nem került a csapatba. Iniestának csak a hátát látták, fel se tudták rúgni, csak a 2. félidőben. Messire 3an figyeltek(de minek), és ez nagyon megláccott a a pálya közepén rengeteg hely volt, Deco újra élt. De nem csak a támadásban. Működött ismét a letámadás, ami R10el nem megy mer futnia kéne, és mindig lukas az oldala. Egy rakás labdát szereztünk a félpályától a zaragoza tizanhatosáig. át se nagyon tudtak jönni, igaz abból helyzet lett és gól az elején.
sztem az ilyen motiváltságú R10 csalk lassítja a barcát, nagyon nagyon. pedig nagyon hiányoznak a szép megoldásai, mint régen. a cselei majdnem mind visszafelé történnek, általában a 6oson belülre be se jut mer fönnakad 1 védőn, és lassú mint állat.... csak a passzai zseniálisa még mindig. de ez nekem és a barcának kevés. nem is tom mikor láttam már úgy kényszerítőjét hogy ő futott vagy mozgó háromszögelést egy rakás védő közt. Jaa, tegnap....de akkor jáccott, bár sztem már jó egy éve nem jáccik jól.
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.09.27. 12:32:16

Grege írta:Ronnie az elözö szezonban sem jatszott jol, megis a legtöbb golt, golpasszt ö szerezte, ha iden ezt Messi atvallalja, es Ronnie csak feleannyit hoz össze, azzal is böven jol jartunk, 27 eves a srac, van meg mit adnia nekünk, kis türelmet gyakorolhatna mar mindenki, föleg egy olyan jatekossal szemben, aki az utobbi evekben gyakran egyedül vitte a csapatot, es kihuzta abbol a veszett nagy gödörböl anno a Barcat....!
Legtöbb gólpassz nem stimmel, azt Deco adta. R10-nek Eto'o-val(aki csak 1/2 szezont nyomott) megegyező számú assistja volt. Nem is ez a lényeg, hanem a stílus. A jelenlegi és nyerő játékunkba sokkal jobban beleillik Iniesta játéka. Ronaldinho sokat színezi a játékot, amivel nem lenne gond, ha közben nem lassítaná le a támadásainkat. Ráadásul a brazil szinte alig játsza meg a széleket, ellenben állandóan befelé cselez.
Nem tudom képes lenne e azt a játékot hozni amit az előző mérkőzéseken Iniesta hozott azon a poszton. Tud e úgy küzdeni a labdákért és hajlandó e talpon maradni amikor a védők kicsit erőszakosabbak vele. Sajnos Ronaldinho tegnap sírva szaladt volna le a pályáról, ha annyit kapott volna, mint Iniesta, aki mellesleg egyszer sem hisztizett ez miatt.
Én nagyon örülnék, ha a brazil visszatérne és olyan szenzációs játékot nyújtana, mint spanyol társa, de a hisztis, körülményes játékosra nincs szükség.
Grege
Capitá del Barça

2007.09.27. 12:29:59

Mental_Theo írta:mindenesetre Puyolt játszatnám a jobb oldalon amig jól megy a védőtengely,aztán ha bénázik Marquez vagy Milito, akkor bevinném középre. Ronaldinhot meg beraknám a csapatba kipróbálva,hogy Henry leül egy meccsre.
En Henryt nem ültetnem le, amig bele nem jön, latszik, h alakul, de kell neki az önbizalom, azt meg a padon nem szerzi meg. Inkabb cserelgetnek egyre többet, mindig mas jatszana vegig a meccset, a többiek meg 60/30 percekkel gazdalkodhatnank, igy talan a masodik felidokre is kitartana mindig a tamadolendület!

Erös gondjaink lesznekm, ha mindenki felepül, h hogyan lehet mindenkinek eleg jatekidot juttatni...Hatul is gondban leszünk, elöl is, közepen talan a rotacio segit... Valdesnek makja van :lol: !
Mental_Theo
Capitá del Barça

2007.09.27. 12:25:36

mindenesetre Puyolt játszatnám a jobb oldalon amig jól megy a védőtengely,aztán ha bénázik Marquez vagy Milito, akkor bevinném középre. Ronaldinhot meg beraknám a csapatba kipróbálva,hogy Henry leül egy meccsre.
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Lujo
Capitá del Barça

2007.09.27. 12:09:54

Bizony egyetértek veled Grege. Rijkaad lecserlése remélem lekerült a napirendről, arra ugyanis nem gondol senki, hogy új edző-új taktika. Azt mikorra tanulnák meg? Elúszna a szezon? Lehet. Megérné? Semmiképp.
Grege
Capitá del Barça

2007.09.27. 11:49:21

Na, akkor ki hianyozna most a csapattol, ha mindenkit kirugtunk volna, amikor rosszabbul ment neki, es türelmetlenkedni kezdett a forum:

Deco, Oleguer, Valdes, Eto, Ronnie, Sylvinho, Rijkaard, Gudjohnsen, Ezquerro, (Guily), (Belletti)

Vicc, h ha vki hibazik parat, mar nem is kell a csapatba, jo pelda Giuly es Belletti, akik anno hibaztak boven, el is akarta mindenki küldeni öket, aztan egyiknek a BL döntöbe jutast, masiknak az ottani gyözelmet köszönhetjük...

Most hogy nyertünk parat, persze elhallgattak a Rijkaard kirugasat szorgalmazok, de Ronniet csak nem hagyjuk beken, örüljünk neki, h ilyen potencial van a csapatban, h meg nelküle is ilyen csapatunk van, örüljünk, h van lehetöseg a kombinalasra, a minösegi cserekre.

Ronnie az elözö szezonban sem jatszott jol, megis a legtöbb golt, golpasszt ö szerezte, ha iden ezt Messi atvallalja, es Ronnie csak feleannyit hoz össze, azzal is böven jol jartunk, 27 eves a srac, van meg mit adnia nekünk, kis türelmet gyakorolhatna mar mindenki, föleg egy olyan jatekossal szemben, aki az utobbi evekben gyakran egyedül vitte a csapatot, es kihuzta abbol a veszett nagy gödörböl anno a Barcat....

Ekezetekert bocsesz ismet!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Grege 2007.09.27. 12:26:09-kor.
Lujo
Capitá del Barça

2007.09.27. 11:39:36

zmodellb írta: Úgy érzem, hogy durcis Rdinho-nak már nincs nagy jövője a barcában! Adjuk el, és a pénzén veszünk 3 jó játékost!
Erre meg csak azt tudom mondani, hogy ez meglehetősen Real Madridos hozzáállás. A többit már leírtam az előző hsz-ben.
barca99
Llegenda del Barça

2007.09.27. 11:37:15

Azér' kicsit dühöngök, hogy kb. a 15 percnél tudtam bekapcsolódni a meccsbe, (3 gólról kapásból lemaradtam), ráadásul az első félidőt "comic edition"-be láttam. :(

Mondjuk ez legyen a legnagyobb problémám, a lényeg, hogy a bajnok Barcát idéztük! Henry-t, szerencsétlent nagyon sajnálom, félek, hogy meccsről meccsre görcsösebb lesz. Meccsről meccsre kapufák, most vagy 5 ziccer, és nem jön össze neki. Viszont ha ráérez, két nagyon tuti év biztos van benne. 8)

Sőt, ha így folytatjuk, tuti hogy R10-et is magával ragadja az ár... :)
antiimperialista írta:A Lyon és a Sevilla ellen szerintem közel sem játszottunk jól, az mindkét meccs szenvedés volt, de a győzelem, ami igazán számít, megvolt.
Ezzel nem igazán értek egyet. Mondjuk ez attól függ, hogy mit veszünk alapnak. Ha a tavaly előtti formát, akkor igazad van. De ha a tavalyit, akkor igenis jól játszottak, mert küzdött, hajtott mindenki, nem álltak le, és nem passzolgattak hátul ötlettelenül.

Sztem nagyon kellett ez a 3 meccs otthon, ez biztos nagy lökést ad a csapatnak, ha most a következő két idegenbeli meccset is be tudjuk húzni, én azt mondom egy nagyon szép év elé nézünk.. :)
Lujo
Capitá del Barça

2007.09.27. 11:28:36

zmodellb írta:Uhh, Eto'o-n milyen király D&G felső volt! Isten

Ja és a játék még istenibb! Nagyon jól játszottak a fiúk! Úgy érzem, hogy durcis Rdinho-nak már nincs nagy jövője a barcában! Adjuk el, és a pénzén veszünk 3 jó játékost!

Már csak idegenben kell egy főlényes győzelem, és akkor minden sima a bajnoki győzelem felé! Uhh a Stuttgart mennyit fog kapni:)! 0-3 Simán
Látom megint előjött az adjuk el Ronniet. Csak szólok, mióta itt van, azóta 1 BL, 2 bajnoki cím és 2 bajnoki 2. helyezés, amit elért a csapat a pályán, valamint hihetetlen anyagi haszon a KLUBnál. Csak ennyi. Akkor már lehetőség sem jár neki, hogy bizonyítson?
Véleményem szerint ő egy igazi harcos, a következő hónapokban be fogja bizonyítani, hogy a CSAPAT igazi vezére! Ha nem? Nos akkor valóban el kell gondolkodni, hogy megéri-e csak a marketing szempontok miatt megtartani. De addig, amíg meg nem kapja a lehetőséget a bizonyításra (ez nálam minimum az őszi szezon egésze, de inkább a teljes évad, hisz az igazán fontos meccsek úgyis tavasszal jönnek), addig nincs miről beszélni. Addig lehet mondani, hogy tényleg rosszul játszik (legalábbis korábbi önmagához képest), nincs akkora hasznára a csapatnak, mint korábban, stb. De ez az ember a CSAPATUNK ikonja és tőletek (is), mint (állítólagos) Barca drukkerektől megérdemel legalább annyit, hogy türelemmel legyetek és ne szajkózzátok állandóan azt, hogy eladni-eladni. Jó példa erre Deco teljesítménye, akit nyáron jópáran kivágtak volna a csapatból. Most meg lehet nézni hogy játszik. Szóval a lényeg, hogy türelem, Ronnie egy igazi harcos, bizonyítani fogja, hogy miért is szeretjük MI annyira.
zmodellb
Barça B

2007.09.27. 11:00:56

Uhh, Eto'o-n milyen király D&G felső volt! Isten

Ja és a játék még istenibb! Nagyon jól játszottak a fiúk! Úgy érzem, hogy durcis Rdinho-nak már nincs nagy jövője a barcában! Adjuk el, és a pénzén veszünk 3 jó játékost!

Már csak idegenben kell egy főlényes győzelem, és akkor minden sima a bajnoki győzelem felé! Uhh a Stuttgart mennyit fog kapni:)! 0-3 Simán
Mikorka Kálmán
Barça B

2007.09.27. 10:58:51

Az az igazság, ha Ronaldinho a pályán van, szó szerint lassítja a csapat játékát. Dajkálja a labdát, keresztbe cselezget, és nagyon keveset fut. Főleg a be-, és megindulásai azok, amik nagyon hiányoznak a régi játékáshoz képest. Én maradnék a: "Győztes csapaton ne változtass!" elvnél. :wink:
mypeter
Entrenador del Barça

2007.09.27. 10:52:48

Bár Oleguer nem volt vészes, de Thuram inkább megérdemelt volna pár percet. Ettől függetlenül mindenkivel elégedett vagyok!!!!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.09.27. 10:47:54

Összeérni látszunk...Fantasztikus meccs volt, nagyon jó volt ezt látni.
Mindenki kiemelkedőt nyújtott, még Oli is! Grat az egész csapatnak!
De aztán így folytatni!!
(talán csak a védelem volt kicsit bizonytalan néha, de nem vészes)
Sempre Barca!
Lujo
Capitá del Barça

2007.09.27. 10:26:25

Tényleg remek játék volt a tegnapi. Hát mégha kiegészülünk újra Ronnieval, akkor mi lesz itt?! Merthogy felszívja magát az biztos. Látja, hogy csak kiváló teljesítménnyel lehet a csapatba kerülni, már nem függ a játék annyira tőle. Abban meg biztos vagyok, hogy kiváló sportember módjára összeszedi magát és nem a durcás oldalát láthatjuk majd.
Azoknak, akik meg azt mondják, hogy Oli falábú, ajánlanám párszor megtekinteni azt a cselt, amit csinált a 2. félidőben.
dickricsi
Capitá del Barça

2007.09.27. 10:13:59

Hihetetlen egy meccs volt! Nagyon rég voltam ennyire elégedett a csapattal és nagyonb örülök, hogy fennmaradtam és megnéztem a meccset. (csak azt sajnálom, hogy nem vettem fel) Sziporkázóan ötletes volt a támadójátékunk, nem álltak le egy pillanatra sem a srácok, a kapott gól (és az azt megelőző rövidzárlat) ellenére stabil volt a védekezés, magabiztosan játszottak a srácok, és amikor kellett, akkor VV mentett. Nekem nagyon tetszett tegnap Marquez, Abidal, Toure, Milito játéka, Iniesta kimagaslóan jó volt, MESSI egy zseni, Henry pedig hajtott-küzdött és dolgozott, nagyon tetszettek a mi 16-osunknál a labdaszerzései. És végül (de nem utolsósorban) Deco. Vele kapcsolatban megkövetem magam, mert én is nagyon a nyári távozása mellett kardoskodtam, de tegnap ő is hihetetlenül jó volt, hajtott, gyönyörű passzokat adott és sokkal jobb volt mint tavaly. Amúgy (kövezzetek meg érte) sokkal jobban játszott, mint amikor Ronnie a pályán van, zseniálisan osztogatott és irányított. Mintha Ronnie jelenlétével olyan szerepbe kényszerülne, ami nem áll közel hozzá, de most nagyon penge volt.
Nagyon kíváncsi leszek, mit csinálnak a srácok a Levante ellen idegenben.
Ezúton köszönöm nekik a szép estét!

Azulgrana para siempre!!!
lowride
Jugador del Barça

2007.09.27. 10:11:33

Szerintem a Dos Santos es Bojan a masodik felidot megkaphatta volna teljesen, igy az utolso 10 percekben szerintem nem tudnak belelendulni a jatekba...

Iniesta eszmeletlen jol jatszott de szerencsetlent a masodik felidoben hanyszor felrugtak...:D
aky01
Jugador d'estrella

2007.09.27. 10:07:34

EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
Kép
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.09.27. 10:00:29

noname írta:A [auto_cenzúra] szezonkezdet után a csapat nagyon kezd formába jönni.Egymás után 3 olyan ilyen ellenfél:Lyon,Sevilla,Zara és mindet sikerült szép játékkal legyőzni!!!
Szegény Levante. :twisted:
A Lyon és a Sevilla ellen szerintem közel sem játszottunk jól, az mindkét meccs szenvedés volt, de a győzelem, ami igazán számít, megvolt.
Primitive
Entrenador del Barça

2007.09.27. 09:58:17

Helló skacok, valaki dobjon már egy linket az összefoglalóról.... köszi szépen!
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Rio Buscape
Barça B

2007.09.27. 09:57:42

Na meg etoo nekem naon hiányzott:). ha ő itt van akkor 7-1 az állás, henry bebizonyította, hogy ő nem agólvágásra született főleg nem a barcában! Azal meg ne jöjjön senki hogy sokat kiahgyott meg uj csapat. A labdát mindenütt ugy kell megrugnim és mindenütt egyforma méretű kapuk vannak. Hiányzik a kapuelőtt a tudatosság a és a csibészség henrybol, ami etooban meg van :)
haze71
Entrenador del Barça

2007.09.27. 09:57:27

Rio Buscape írta:Hogy kinek hiányzott dinho :) NEKEM :). Jó oké tényleg jól jáccotak tegnap, de nem azért mert dinho nem jáccot, hanem azért mert végre újra sokat mozogtak a játékosok, agresszívan letámadtak, és középen rengeteget pörögtek. Dinho kell a csapatnak ezt majd csak akkor fogjuk érezni ha már más csapatot fog erősíteni :(
Úgy legyen! Neki is jobb lesz, meg a Barcának is!
Rio Buscape
Barça B

2007.09.27. 09:54:40

Hogy kinek hiányzott dinho :) NEKEM :). Jó oké tényleg jól jáccotak tegnap, de nem azért mert dinho nem jáccot, hanem azért mert végre újra sokat mozogtak a játékosok, agresszívan letámadtak, és középen rengeteget pörögtek. Dinho kell a csapatnak ezt majd csak akkor fogjuk érezni ha már más csapatot fog erősíteni :(
Gömzító
Jugador del Barça

2007.09.27. 09:51:13

Az égiek is velem voltak tegnap mert egy igazi Barcát láttam focizni és életemben először úgy tudtam megnézni egy meccset neten, hogy egyszer sem akadt meg a kép, ráadásul nem kellett halgatni azt az isten tudja milyen nyelvű kommentátort hozzá. :lol:

Le a kalappal az egész csapat előtt. Ez már olyan játék volt amit nem lehet megkritizálni. Pörgős pontos kreatív! Így tovább!!!
RIVALDO egy LEGENDA!!!
MESSI egy STAR aki LEGENDA lesz!!!
KRKIC egy kisgyerek amiből STAR lesz majd pedig egy óriási LEGENDA!
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.09.27. 09:43:41

Kinek hiányzott tegnap Ronaldinho???
Iniesta nagyon nagyot játszott tegnap IS...rég láttma ilyen jó játékot a csapattól...második félidőt kicsit már ellazsálták,de most megtehették 4-1es előny birtokában...JÖVÜNK! 8)
Lezárt