Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
HAJRÁ EZLos Banditos írta:Ez tényleg kumma izgalmas lesz.![]()
HAJRÁ AZ!
cps46 írta:Hollandia:
1. AZ 72pont
2. Ajax 72pont
3. PSV 72pont
1 forduló van hátra![]()
van Gaal mester nagyon hasít
Nem hiszem, hogy csakis a közvélemény miatt kezdett fiatalítani Várhidi. És igen, Várhidi fiatalított. Nem az MLSZ meg a szurkolók. Az előző edzők kezében is ott lett volna a fiatalítás lehetősége, ők nem éltek vele. Ezt a fiatalítást nem csak Várhiditől várták volna el, már nagyon régóta ez a sláger. Várhidi már amúgy is dolgozott együtt a fiatalokkal, az U nemtomhanyas csapatban, szval ő ezt mindenképpen meghúzta volna. És habár lehet, hogy igazatok van, lehet, hogy tényleg az MLSZ irányít mindent és mindenkit de én ilyet nem mernék kinyilatkozni úgy, hogy igazából nem látok bele.antiimperialista írta:Egyetértek!LG írta:Inkább Matheusnál volt rá esélyEleinte nem ment vele, meg probálgatta a játékosok, meg minden. De hát kérem, jo munkához idő kell. De azért ilyen máltákat lazán levertük, és volt vmi játékunk is, ami most nincs
Meg ugye az elméletben erősebb bolgárokkal is nyomtuk 1 x-et. Aztán a vége felé már lárxott Matyi munkája
Szép, modern focsit játxottunk, a svédeknek, akik sokkal erősebbek, 1enrangu partnerei voltunk, csak aztán 1 klasszis megoldással nyertek a svédek.
Zozzy!
Bajusztörp nem maga állítja össze a keretét, őt kistulokiék irányítják. Meg a közvélemény... Azért kezdtek a radikális fiatalításba, mert ezt követelték a szurkolók. Ráadásul így, hogy a mottó az, hogy építsünk egy ütőképes gárdát 2012-re, elkerülték azt, hogy Bajusztörpöt és az MLSZ-vezetőséget (egyelőre) felelősségre lehessen vonni. Okosan nyilatkozgatják is, hogy "ez a selejtező-sorozat már elment, minden meccs a csapatépítést szolgálja".
Game90 írta:Humor topicba is tehettem volna![]()
A magyarok megkapják az EB rendezés jogát.. Jön Ukrajnából egy távirat:
Gratulálunk STOP Jók voltatok STOP Kőolaj STOP Földgáz STOP.
http://www.nemzetisport.hu/Stream_playe ... am_id=1811ozsimiki írta:Amúgy vki betenné nekem Mészöly ordíbálását? Nincs róla vidi![]()
Hát kbGame90 írta:Humor topicba is tehettem volna![]()
A magyarok megkapják az EB rendezés jogát.. Jön Ukrajnából egy távirat:
Gratulálunk STOP Jók voltatok STOP Kőolaj STOP Földgáz STOP.
5 év alatt lazán fel lehet újítani 4 stadiont.Barcaforever írta: De Mészöly, h ordíbált már itt röhögtem apával.Ezek véresen komolyan vették, h mi ezt megfogjuk nyerni, de könyörgöm 1 db stadion nincs az országban, amibe most le lehetne játszani egy normális Eb színvonalú meccset.
Ez kb olyan, hogyha 40 kilóval beállítanék a egy bodybuilder versenyre, hogy a 2010-es első helyet adjátok már nekem és megígérem h felszedek tisztán 60 kiló izmot?Nah megkapom?
Egyetértek!LG írta:Inkább Matheusnál volt rá esélyEleinte nem ment vele, meg probálgatta a játékosok, meg minden. De hát kérem, jo munkához idő kell. De azért ilyen máltákat lazán levertük, és volt vmi játékunk is, ami most nincs
Meg ugye az elméletben erősebb bolgárokkal is nyomtuk 1 x-et. Aztán a vége felé már lárxott Matyi munkája
Szép, modern focsit játxottunk, a svédeknek, akik sokkal erősebbek, 1enrangu partnerei voltunk, csak aztán 1 klasszis megoldással nyertek a svédek.
Bajusztörpantiimperialista írta:Zozzy 5 írta:Mattheus jó lenne ha csöndbemaradna. nyilván volt valami oka annak hogy nem hagyták meg őt szövetségi kapitányak. ha vkit érdekel akkor az volt az ok, hogy mint edző egy nagy 0. Várhidi ezerszer jobb, Mattheus meg fogja be!![]()
Mattheusnak azért kellett mennie, mert nem hagyta, hogy bábként rángassák. Meg persze a puccsista kistuloki és bandája az ő kapitánysága alatt nem lehetett "tűzközelben".
Bajusztörp meg semmivel nem jobb edző nála, legfeljebb a mágnestáblán jobban tudja tologatni a kis gombfocijátékosokat.
Zozzy 5 írta:Mattheus jó lenne ha csöndbemaradna. nyilván volt valami oka annak hogy nem hagyták meg őt szövetségi kapitányak. ha vkit érdekel akkor az volt az ok, hogy mint edző egy nagy 0. Várhidi ezerszer jobb, Mattheus meg fogja be!
Mattheus jó lenne ha csöndbemaradna. nyilván volt valami oka annak hogy nem hagyták meg őt szövetségi kapitányak. ha vkit érdekel akkor az volt az ok, hogy mint edző egy nagy 0. Várhidi ezerszer jobb, Mattheus meg fogja be!Atesz írta:Miért, mit tett eddig a magyar fociért a kikelésén kívül???![]()
Egyébként Mattheus megint nyilatkozott.Hogy szerinte, ha ő maradt volna, akkor megnyertük volna, vagy legalábbis több esélyünk lett volna.
A nyilatkozatot a Duna TV Fogja adni, a 19 ürakor keztdődő magyar bajnoki (?) meccs szünetében.