Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
EZ a Diarra soha nem játszott az Arsenalban. Az egy másik Diarra.S.Agüero írta: 28 éves a Bordóban játszik. Védekező középpályás, régen az Arsenalban játszott. Szerintem "bírná" a padot.
Igen.zola8787 írta:amúgy Diarráról tud valaki valamit? Nem is ismerem
szerintem zsákbamacska... ő a portugál bajnokságban jó, de félek olyan lenne, mint Huntelaar, aki a hollandoknál európa legjobbjának lett kikiáltva, azóta meg semmi...xavi12 írta:mit szólnátok Di Maria-nak? olyan 35 ért kb?
2-3 éven belül, mikor Puyol már kiöregszik (adja isten, hogy 40 évesen is játszon), Piqué párja Csiga lesz!!! Fiatal még ő is és hidd el, visszagondolsz majd, hogy mennyiért vette Pep és csak nevetni fogsz rajta. Szerintem 5 év múlva a védelmünk: Piqué, Csigaés Cacérés, a bal oldalra meg nemtom. Majd figyeld megS.Agüero írta:Jó, de ha megnézed, hogy kiadtunk Csigáért 25 misit, akkor ő is megéri ennek a felét.kurdt írta:Egyetértek minden szavaddal, azt kivéve h szvsz 10-15 millát nem ér, max 8-at, de méginkább ilyen 5-6-ot.....S.Agüero írta:Wan Der Wiel, hmm...
Néztem róla egy két vidit és, ha lehet a videó alapján ítélni akkor egy nagyon tehetséges játékos.
Simán elnézném a Barca kispadján. Teljesen beleillik a játékunkba, mert jók a megindulásai, jól cselez, gyors, jó a rövid passzos játékban, olyan a mozgása mint Danié és még jól is támad.
Nálam 10-15 millát megér, bár mondom még nem láttam focizni.![]()
Nálam 20-25-t érne meg. És még elég zsákbamacska is lenne. Di Maria is csak akkor érkezhetne, ha menne Ibra, amit kétlek.xavi12 írta:mit szólnátok Di Maria-nak? olyan 35 ért kb?
Jó, de ha megnézed, hogy kiadtunk Csigáért 25 misit, akkor ő is megéri ennek a felét.kurdt írta:Egyetértek minden szavaddal, azt kivéve h szvsz 10-15 millát nem ér, max 8-at, de méginkább ilyen 5-6-ot.....S.Agüero írta:Wan Der Wiel, hmm...
Néztem róla egy két vidit és, ha lehet a videó alapján ítélni akkor egy nagyon tehetséges játékos.
Simán elnézném a Barca kispadján. Teljesen beleillik a játékunkba, mert jók a megindulásai, jól cselez, gyors, jó a rövid passzos játékban, olyan a mozgása mint Danié és még jól is támad.
Nálam 10-15 millát megér, bár mondom még nem láttam focizni.
Szerintem ez a Di Maria ügy nem komoly, csak borsot akarunk törni a real orra alá, egy kicsit felpumpáljuk az árát.Jason írta:A Sport szerint:A Barca határozott lépéssekel megszeretné szerezni Gregory Van der Wielt,az Ajax 22 éves jobb oldali védőjátékosát.A játékos árra 12 millió jelenesetben.A további hirek szerint pedig a barca vezetői küldöttöket küldtek Bordóba hogy felvegyék a kapcsolatot, a klub veterán francia játékosával Alou Diarrával.Az újságok szerint Guardiola jobban megszeretné erősiteni a középályátt,Touré esetleges kiválásával.A több alternativábból most úgynézzki hogy Alou Diarra lesz az egyik befutó, legalábbis a hirek szerint.Az utolsó átigazolási hir pedig az hogy érdeklődünk Di Mariáért akit a Real Madrid is megszeretne vásárolni.
Egyetértek minden szavaddal, azt kivéve h szvsz 10-15 millát nem ér, max 8-at, de méginkább ilyen 5-6-ot.....S.Agüero írta:Wan Der Wiel, hmm...
Nálam 10-15 millát megér, bár mondom még nem láttam focizni.
Igen?BlauGranaGroc írta:Bár csak ezt az 1 meccsét láttam der Wiel-nek(?), de ez alapján kevés ő ide. A hollandok leggyengébje volt.
Pont Iniesta nyilatkozta egyszer a közelmúltban, hogy amióta bekűzdötte magát a Barcába nem volt olyan év, hogy az ügynökét ne kereste volna meg a Madrid.Sanama írta:Ennyi erővel Messit is lehozhatnák, vagy Iniestát...
Az az igazság hogy nem emlékszem olyan nyilatkozatra hogy Ő idén a Barcelonába akar menni, csak állítólag beszélt Wengerrel ez ügyben. Persze már többször nyilatkozta hogy egy napon szívesen jönne ide, de idén nem emlékszem olyanra hogy azt mondta volna hogy ebben az átigazolási szezonban Ő ide szeretne igazolni, és nem máhova. Laportáék folyton arról beszélnek hogy Cesc kinyílvánította az akaratát, de én tényleg nem emlékszem ilyenre. Volt ilyen? Ha ezt megtenné az sokat segítene, na meg egy rendes ajánlat a klubtól.xavi12 írta:Szerintem a Realba ugysem menne Fabregas még akkor sem ha ezek a hiresztelések igazak h a Madrid is szivesen vinné őt. Mert ha eladják Fabregast akkor is nézik azt is hogy ő mit szeretne és ha már egyszer azt nyilatkozta hogy szeretne a barcaban jatszani akkor azt nézik . Ha meg nem akarnak megválni tőle akkor nincs is miről beszélni. Ezek csak olyan hiresztelések , amiket nem kell komolyan venni. Csak azt kell komolyan venni amikor irják h : Fabregas hivatlosan is a Barcelonáé (pl)