Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tavaly nekem rémlik olyan, hogy az UEFA-ban idegenben nagyon simán nyertek, aztán annyira benézték a visszavágót, hogy a végén meleg lett a dolog.gekkodan írta:Elsősorban a Bayern-Sporting érvek/ellenérvek érdekelnek
Viasat 6 adja majd élőben a Liverpool-Madrid meccsét,felvételről meg a Juve-Chelseat.Sanama írta:M1 vagy Viasat adja valamelyik meccset?
kösz
tv6, élő: Pool-Madrid, felvétel: Juve-Chelsea gondolomSanama írta:Sziasztok.
Most értem haza,fáradt agyok nincs sok kedvem lapozni.
M1 vagy Viasat adja valamelyik meccset?
kösz
Amúgy,lehet,hogy meglepődsz és kinevetsz,de még jómagam is meglepődtem,hogy ezt gondolomszajko írta:Eddig nagyon okos dolgokat írtál, és a cikkeid is nagyon jók! De ezen nagyon röhögök...
Chelsea kevés?![]()
Mégcsak nem is X lesz, hanem a Chelsea itt is fog győzni... 1 gólt min rúgnak.
Am a többivel egyetértek...
Eddig nagyon okos dolgokat írtál, és a cikkeid is nagyon jók! De ezen nagyon röhögök...Etooka írta:
Juventus - Chelsea
Tipp: 1-es Indok:A Juve egy jó csapat, és ha Alex formában van,még jobbViccet félretéve, kevés a Chelsea!
Gondoltuk!gekkodan írta:Elsősorban a Bayern-Sporting érvek/ellenérvek érdekelnek
A Juve meccs lesz a legérdekesebb szvsz,teljesen megtippelhetetlen meccs, a Chelsea talán rutinosabb,a Juve meg otthon van..gekkodan írta:Mai tippek BL-re? Indoklást is kérek srácok