2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Csak kicsit jobban ért a focihoz itt mindenkinél. Nálad is biztosan jobban, mert 1. életemben nem láttalak, így miért higgyek el rólad bármit is -> 2. ekkora mellénnyel és egy ilyen találó bemutatkozással robbansz be a fórumunkra.kicsics írta:!asse mondtam hogy cruyff nem ert a focihoz de csak azert mert neki szimpi valdes attol meg nem lesz jo kapus o is tevedhet!!!!!!
Várom a felsorolást azokról a meccsekről, amikben összesen 600-szor ejtette ki a labdát és ebből veszélyes helyzet vagy gól lett. Kezdheted!kicsics írta: a tobbiek nem nagyon lathatjak at min megy at egy kapus ha eletukben nem voltak kapusok honnan tudnak es valdes nem barca kezdo szintu en nem mondtam hogy el kell adni de tuti nem kezdo cech meg egy potyagolt kap egy evbe maximum!
ott konnyu javitani de amikor valdes kap 4-5 ot egy szezonba meg 600* ki ejti ea kezebol a labdat akkor mar el kene gondolkodni!asse mondtam hogy cruyff nem ert a focihoz de csak azert mert neki szimpi valdes attol meg nem lesz jo kapus o is tevedhet!!!!!!
Ezt imádom. Fejlődhet akármennyit, megmentheti a csapatot 100 meccsen is az égéstől, akkor sem lesz Barca szintű kapus, mert tavaly meg tavalyelőtt benézett néhány lövést.socio66 írta:azért van kicsics hsz-eiben igaszság! még ha talán
nem is teljesen jogosan irkál össze-vissza mindent,
de abban teljesen igaza van hogy Valdes nem Barca
szintű kapus.Soha nem volt az és nem is lesz.
Egy jo kapus nem kap egy szezonban 2-3 potyát sem!!
Nézzük már meg:Ti mikor láttátok ebben az évben pl:
Buffont.Cech-t,Casillast,vagy V d. Saart potyázni.
Én csak annyit kérek hogy kicsit gondolkozzatok
el azon amit más ír,nem kell egyből leszólni.
ÉS ne legyetek túl elfogultak VV-vel!
Nah ez most olyan hogy én is utálom Marquezt(tulzás,csak nem tetszik a játéka),mégse küldeném el/ültetném padra ha jól játszik.....visca el barca írta:nah. kicsit több tiszteletet a másik iránt.Saviola írta:Majom.
azért mert utálja VV-t nem kell egyből lemajmozni.
Nem mentség?Pedig ezzel akartam érvényesülni,megint.Mint eddig..s szerinted lesz.rom vagy lesz.rom,hogy voltak kapusedzői vagy nem?Inenn mit lát?Annyit,mint én.Jah,nem,mert neki voltak kapusedzői..komolyan..jobb érvet,plíz.gekkodan írta:A srácnak voltak már kapusedzői, úgyhogy tudja mit beszél. Én meg beszélgettem már rallye-versenyzővel és tuti, hogy értek a rallye-hoz. Ez kb ilyen. Valdest nem küldené el rajta kívül senki és a vezetőségnek sem jut eszébe hála az égnek. Nem itt vannak a gondok, aki idáig lát el a pályán, hogy Valdesre keni a sikertelenségünket, az ennyire releváns és ezzel elmondtam mindent.Saviola írta:Attól még,hogy nem láttam tegnap,90 %-ban igen.S stabil..volt 1-2 potyája,kinek nem?Senki sem tökéletes.Te meg el akarod küldeni..tudok gratulálni,tutira értesz hozzá.C.Ronaldo is kell,igaz?Jah,meg Nasri.
Ahogy egyik moderátorunk mondaná:
A végzettséged és a korod sem mentség.
1. Magyarországon mindenki kummára ért a focihoz és a politikához. Tipikus. A foci világában mozogsz egész életedben, gratulálunk hozzá, de ez nem mentség arra, amiket mondasz.kicsics írta:nekem nem kell se nasri se ronaldo!
nem kuldom en el jo a csere padra siman!
ja tuti nem ertek hozza!nem az egesz eletemet a foci vilagaban eltem vigyazz nem ugy mint nehany ember aki csak leul a tv melle es megnez egy meccset divatbol!
eletukbe nem rugtak labdaba na ok azok igazan ertenek hozza!
vicc
amig nem focizol minimum amator szinten egy bajnoksagban sose erted meg igazan max azt hiszed hogy mindent tudsz!
Oh,mester,taníts.Én nem szoktam focizni..nem is ismerem a labdát,sajnos..s divatszurkoló vagyok..6 éve..folyamatosan divat..durva..s megijedek a nagy és tapasztalt emberektől,mint te..Valdes cserekapus,valóban.Könyörgöm bocsánatodért.kicsics írta:nekem nem kell se nasri se ronaldo!
nem kuldom en el jo a csere padra siman!
ja tuti nem ertek hozza!nem az egesz eletemet a foci vilagaban eltem vigyazz nem ugy mint nehany ember aki csak leul a tv melle es megnez egy meccset divatbol!
eletukbe nem rugtak labdaba na ok azok igazan ertenek hozza!
vicc
amig nem focizol minimum amator szinten egy bajnoksagban sose erted meg igazan max azt hiszed hogy mindent tudsz!
valdes igenis illabilis,de jo csre kapus.
majd eccer potyazik fontos pillanatban csak varjatok ki fogjatok meg ti szindi!
eddig szerencseje volt!tegnap is melle nyult aztan kapott meg 4 et!
A srácnak voltak már kapusedzői, úgyhogy tudja mit beszél. Én meg beszélgettem már rallye-versenyzővel és tuti, hogy értek a rallye-hoz. Ez kb ilyen. Valdest nem küldené el rajta kívül senki és a vezetőségnek sem jut eszébe hála az égnek. Nem itt vannak a gondok, aki idáig lát el a pályán, hogy Valdesre keni a sikertelenségünket, az ennyire releváns és ezzel elmondtam mindent.Saviola írta:Attól még,hogy nem láttam tegnap,90 %-ban igen.S stabil..volt 1-2 potyája,kinek nem?Senki sem tökéletes.Te meg el akarod küldeni..tudok gratulálni,tutira értesz hozzá.C.Ronaldo is kell,igaz?Jah,meg Nasri.
Jah,okos vagy,te is.kicsics írta:1-2 potya tenyleg belefer egy evben de amit o csinal!
a multkor nem emlekszem ki ellen jaccottunk a szabadrugas utan az arcarol pattant ki a labda mert a susu nem szamitott ra meg jo hogy nem ment be mert azt hiszem nem vezettunk tobbel mit 1!
es meg jo kapus!
ugyan mar!
vicc az egesz ember
Hát, ez nem igazán állja meg a helyét, mert a Zaragoza előtt nem nagyon láttam ebben az évben potyázni, pedig minden meccset megnézek élőben.kicsics írta:csak az utobbi 3 meccs alatt kapott 2 potyat az meg nem igen jo atlag!
kicsics írta:nem is annyi a fizetesem meg nem is arra neveltek o ebben nott fel egesz eleteben ezt csinalta!
ezert profi.
tegye a dolgat!
hiaba bravurozik egyet ha utanna meg 16 meterrol at fejelik felette a labdat,sokat erunk vele!