Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a magyar-horvát duó magyarázatot "követel", hogy mi az oka a győztes pályázat 8, a vesztes 0 szavazatának.sasi1 írta:http://www.elmundodeportivo.es/20070420 ... 42062.html
A Lényeget, ha valaki.........
THNX.
Én sem tudtam volna jobban megfoglamazni.grecki írta: amíg ilyen ostoba emberek ülnek ilyen pozikban, addig nem is várhatunk csodát. Amíg ilyen felelőtlen ígéretekre bazíroznak (nyilván a másik két közeledő havernak is pozitív visszajelzést adott a török és a ciprusi tag), addig nem csodálkozhatunk.
Igen, nagyon nagy játékos volt, de az utóbbi időkben csak lejáratja magát. Csak egy pár példa: bundázott, a horvát válogatott meccsen kimázolt arccal a horvát táborban őrjöngött, amikor legutóbb szövetségi kapitány volt, egy Izland elleni meccsen végig káromkodott (igen durván), a zajmikrofon meg mellette volt, úgyhogy a közvetítésben mindent lehetett hallani... Arról nem is beszélve, hogy már régóta bizonyos pénzemberek bábja, ezért szidta például fröcsögő nyállal Bozókyt és csapatát, plusz Loddárt. Persze utóbbit azért is, mert állítólag szívesen látta volna a kicsi Gézukát a szövetségi kapitányi posztonLG írta:Amugy én azon akadtam be, h paraxt kölkei h bekiabáltak neki...Azért elég nagy játékos volt, ugy hogy "kicsit" több tixteletet érdemelne.
Most arra volnék kiváncs azon felül, h tényleg sajnálom az öreget, hogy vajon tényleg elhitték-e (?), hogy az adott bíra majd biztos ránk szavaz, vagy csak kellett valamit mondani, és hát azt nem lehet, h kevesek voltunk, így maradt a becsaptak minket...Raziel írta:http://www.nemzetisport.hu/Stream_playe ... am_id=1811
Mészöly kicsit ki kelt magábólmondjuk megértem ,énis igy érzek mint ő...
Azért télleg hihetetlen h vannak ilyen paraszt emberek a FöldönLG írta:Amugy én azon akadtam be, h paraxt kölkei h bekiabáltak neki...Azért elég nagy játékos volt, ugy hogy "kicsit" több tixteletet érdemelne. Mondhatjuk azt is h élő legenda, még abbol a korxakbol, amikor tudtunk focizni.
én nagyon sajnálom az öreget. okés, nem egy tál áfonya, de él-hal a magyar fociért (bár mostanában már nem sokat tett érte). nagyon sz.r lehetett neki ezt az egészet végignézni, megélni.Raziel írta:http://www.nemzetisport.hu/Stream_playe ... am_id=1811
Mészöly kicsit ki kelt magábólmondjuk megértem ,énis igy érzek mint ő...
Igen, ezért kellett volna az Olaszoknak adni...A bundabotránytól független ott lazán és óriási színvonalon le tudták volna hozni.barca99 írta:Természetesen én is nagyon csalódott és szomorú vagyok. Nagyjából leírtátok a véleményemet, úgyhogy nem állok neki én is kisesszét írni. Csak Zozzy hsz-éhez: Ukrajnában nincs parlament. Lengyelországban olyan bundabotrány volt, hogy szövetségük sem volt. Ezekhez képest mi hol vagyunk ezen a téren?
Igen, ez nyilvánvaló. Csak ha lenne az államnak pénze az infrastruktúrális beruházásokra akkor azt egy EB nélkül is megcsinálnák.Rumig írta:Portugália, Görögország... Egy ilyen világesemény nem csak a focit lendíti fel. Meg akkor legalább elkészültek volna az infrastruktúrális beruházások, amik szükségesek a gazdaság fellendüléséhez, a további beruházásokhoz, a tőke beáramlásához, no meg az idegenforgalomra is ösztönzőleg hat egy ilyen esemény, nem csak közben, hanem utánna is.