Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Szerintem mindenki jó útra tért..Perrero írta: Ennyire népszerűtlen vagyok, vagy mi![]()
Nem, Te a minisztert szidtad, akinek nagyon kevés köze van az orvosok munkához, ill. a páciensekhez való hozzáállásához. Ha nem értetted a példámat, az nem az én gondom. Attól, hogy Rátz Jenő a miniszter, az orvos még elvégezhetné a munkáját. Az orvos munkáját nehogy már a mindenkori egészségügyi miniszter személye határozza meg.Perrero írta:Amúgy szidtam én az orvosokat a hszembenVarga Tamás írta: Értenek ezek a szóból, csak nem szabad betojni.
tehát ha megfenyegetem, hogy agyon lövöm, akkor rendes leszmert szerintem nem
Nekem úgy rémlik, mintha a nép választotta volna azt, hogy töröljék el a vizitdíjat. Milyen érdekes, amikor volt vizitdíj, jóval kevesebb ember volt beteg. Rengetegen - köztük a sok nyugdíjas - ha csak tüsszent is egyet már rohan is orvoshoz tüdőgyulladással.Perrero írta:gracias egézségügyi miniszter.. jól elk.rtad...
Nálam többet biztos nem jártál kórházba...Perrero írta:Hát elvileg ő reformálja a dolgokat, és én az állítólagos egészségügyi reformok után voltam. Elképesztő ami ott van/volt és valószínűleg lesz is.. Nem akarok politikába belemenni, de ezt még megjegyezném, hogy a reformok előtt is ugyanez volt, és nem csak ez az egy eset volt.. Sajnos relatíve sokat járok/jártam kórházakba "szerencsére" nem feltétlenül magam miatt, de mindenhol elég érdekes állapotokkal találkoztam...
Ja és köszi.
Höhh viszka el nyú fájörfoksz nula hejesirásí híba a hozásszollásomba
Jobbulást Csongor!Perrero írta:Rész(l)eges bokaszalagszakadás
gracias madridisták... /előzmény magyar barca b topikban/
4,5 órát vártam az ügyeleten..
gracias egézségügyi miniszter.. jól elk.rtad...
szerk.: Ati, Bp-n fogtok hokiznivagy még nem dőlt el
Átadom neki... de azt hiszem megelőlegezhetem hogy köszöni szépenKrojf írta:Ma pedig lionelmessi19 koma hugicájának van névnapja!
Istenke éltesse a drágát!
K.