Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Elvitte a Fiorentina előlem... Palombót az Mu, De Rossiért 70-et kérnek, Cambiassóért 30-at, de fiatalabbat akarok...kovinho írta:Jean II Makoun?
Köszi az expressz választVictorValdes19 írta:perszefir3bird írta:.Szóval benne van a ruszki bajnokság?
perszefir3bird írta:.Szóval benne van a ruszki bajnokság?
tényleg levan írva, és semmi xtra nincs benne, csak felül kell írni a gyári fájlokat kb ennyi.levproff írta:De ami a fmhungaryin van az nagyon bonyolult!!Vagy lehet csak én vok béna!!De ha el magyaráznád röviden h-h kell azt nagyon megköszönném!!
le van írva h melyik file-t hova másold...és h mit kell beállítanod h működjön... ha így sem érted akkor nem tudok segíteni...levproff írta:De ami a fmhungaryin van az nagyon bonyolult!!Vagy lehet csak én vok béna!!De ha el magyaráznád röviden h-h kell azt nagyon megköszönném!!
www.fmhungary.hulevproff írta:Helosztok!Nem tudja valaki honnan tudom letöltni a magyarosítását?Mert amiket mondtak azok ilyen bonyolultan kell megcsinálni!nem tudna valaki valami könnyebb módszert?Aki tud az légyszives irja le a linket!!Előre is Köszönöm
Attól függ, hogy kinek mekkora a kivásárlási ára!CFirpo3 írta:Ez igaz...potike1 írta:Viszont úgyis jobb, mintha 3misiért vinnék el a játékost.
Viszont úgyis jobb, mintha 3misiért vinnék el a játékost.CFirpo3 írta:Nem mindenkinél lehet olyan nagy összeget beállítani. valakinél pl. max 6 M.potike1 írta:Igen, ez a közép és kiscsapatok esetében fordul elő. De ezt ellehet kerülni. Méghozzá a következő módszerrel: jobb klikk a játékos nevére ----> Átigazolás státusz-----> átigazolási státusz----> beállitasz 73M eurót "általad kért ár"-ként.
Ez nálam eddig mindig bevált.
Nem mindenkinél lehet olyan nagy összeget beállítani. valakinél pl. max 6 M.potike1 írta:Igen, ez a közép és kiscsapatok esetében fordul elő. De ezt ellehet kerülni. Méghozzá a következő módszerrel: jobb klikk a játékos nevére ----> Átigazolás státusz-----> átigazolási státusz----> beállitasz 73M eurót "általad kért ár"-ként.
Ez nálam eddig mindig bevált.
Igen, ez a közép és kiscsapatok esetében fordul elő. De ezt ellehet kerülni. Méghozzá a következő módszerrel: jobb klikk a játékos nevére ----> Átigazolás státusz-----> átigazolási státusz----> beállitasz 73M eurót "általad kért ár"-ként.Victor_Valdes írta:Segítsetek!!
Miért van az, hogy érkezik egy ajánlat a játékosomra és autómatikusan elfogadja? Elém se tárja az ajánlatot... Már rávittem, hogy minden ajánlat elutasítása de nem használ. Az átigazolási központban meg nem engedi blokkolni. Mitől lehet?
Én most töltöttem le az új FM-et, ajánlani tudom, bár még nem haladtam sokat, de tetszik!Belletti írta:kösz az infót. Asszem át fogok majd nyergelni cm03/04-ről az új FM-re!