Nagyon köszönöm, hogy részese lehettem ennek a fantasztikus élménynek, szerintem ez a torna minden szempontból nagyszerű volt! Persze csalódott vagyok, hogy nem jutottunk a döntőbe, de egy büntetőpárbaj már csak ilyen... sajnálom, hogy nem lőttem pontosabban, de legközelebb is oda fogok állni, és meg fogom próbálni!!!
A bronz meccs nagyon jó volt, és megérdemelten nyertünk, ahogy a Real Madrid is a tornát! Minden csapat korrektül, sportszerűen viselkedett, az egész torna igazán jó volt!!!
Az egész csapatnak gratulálok, nagyszerűen játszottatok fiúk, öröm volt veletek egy csapatban meccselni, Zoli a kapuban káprázatos volt, elképesztően magabiztosan, jól védett, nem hiába lett Ő a torna kapusa. Zsoltika pedig csak hozta a szokásos, borzalmasan jó formáját! Futott, harcolt, nem adta fel sosem, és gólokat, de milyen gólokat szerzett, és lett gólkirály! Gratuláció neki is!!! Meg kell említsem Szebi félpályáról lőtt hatalmas gólját, amit az egész lelátó (50-60 ember) tapssal ismert el, csodálatos volt!!! alig várom, hogy visszanézzem a DVD-ről.
Még egy utolsó, de fontos dolog: az egész csapat nem let volna olyan amilyen, ha nincs egy valaki, aki ezeket a srácokat összekapja így! Aki olyan hatással nincs ránk, mint Ő. Aki úgy odafigyelt ránk, a cserékre, a teljesítményre... egyszerűen mindenre! Egy igazi vezető, akinek sokat köszönhetünk: BERCY! Köszönjük!!!
Forcá HFCB!!!!