Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Érdekes felfogás. Szóval Valdes miatt vagyunk ott, ahol vagyunk? Az, hogy R10 egész szezonban kereste magát és talán most kezd el focizni, az a tény, hogy Eto'o és Henry felváltva sérült le, az a tény, hogy Deco szintén egy öreg róka képét mutatja magához képest és hogy Rijkaard nagyon nagyokat nyúl mellé taktikailag és úgy általában ebben a szezonban, az mind másodlagos?kicsics írta:nem masodlagos de ha hoznak egy olyan kapust aki kevesebbett potyazik es ugyanolyan jol ved mint pl cassilas akkor lehet mi is ott lennenk ahol a real!
Jah csak te nem olyan szinten,nyomás alatt focizol mint VV barátunk.kicsics írta:nem masodlagos de ha hoznak egy olyan kapust aki kevesebbett potyazik es ugyanolyan jol ved mint pl cassilas akkor lehet mi is ott lennenk ahol a real!
na casillas volt az aki mar szamtalanszor mentette mar meg a csapatat nem ez a lepke kiraly!
lehet lattam mar egy par jo kapust eletembe meg tanitott is egy par jo kapus edzo!
asszem tudom mirol beszelek
Nagyon durva, hogy miket hordasz össze....Semmivel sem kap több potyát, mint bármelyik élvonalbeli kapus. Vagy csak azt látod, amit látni akarsz igaz? Hogy miket szed ki, az teljesen másodlagos?kicsics írta:mit van mindenki el ajulva valdestol hat aki valaha volt kapus tuggya hogy semmire valo csak csere padra jo nekunk!
eleg ha pont akkor potyazik amikor epp nem kene!lehet tegnap se alakul ugy ha nem tolja el megint!
meg szerencse hogy a celtic ellen is meg tuttuk forditani!
leke kiraly
szep par lennenek oleguerrel
Hagyd már ezt a hülyeséget.kicsics írta:valdes kozel sincs casillashoz!
casillast eletembe eccer lattam potyazni!
na o nagyon jo kapus!
mit van mindenki el ajulva valdestol hat aki valaha volt kapus tuggya hogy semmire valo csak csere padra jo nekunk!
eleg ha pont akkor potyazik amikor epp nem kene!lehet tegnap se alakul ugy ha nem tolja el megint!
meg szerencse hogy a celtic ellen is meg tuttuk forditani!
leke kiraly
szep par lennenek oleguerrel
Nah itt a lényeg.(szerintem)orska írta:Előfordul az ilyen, de ha nem lett volna a védelem átjáróház, akkor Valdes sem így muzsikál. Jó kapus, most volt egy-két megingása de sokszor mentett már meg minket kritikus helyzetben.
Ez igaz neki is lehet hullámvölgye. Meg azt is tegyük hozzá, hogy neki sem mindegy, hogy védelem, hogy muzsikál. Jelenleg a védekezéssel van a legnagyobb problém.LG írta:Nem hiszem el...hosszu ideje magabiztosan véd, többször pontokat ment a bravurjaival, aztán 1 meccsen rosszul véd, aztán már is van vki, aki el akarja adni.![]()
Nincs olyan kapus aki sosem potyázik, legendás kapusoknak is megvoltak a legendás potyái is.