Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Zozzy teljesen igazad van mindenki őt csesztette hogy miylen nagyszájú meg csapatbontó önkényes figura! Ez az ember a világlegjobb csatára! Ilyen mértékbe rugni a gólokat és ennyi csúcsot beállítani! kegyetlen! Nagyon szeretem Eto'o-t ! Bárcsak láthatnám mégegyszer a Eto'o Messi Ronaldinho hármast elől! Középen a Deco Xavi Marquez hátul meg egy Belletti Puyol Oleguert kihagyom és Gio 4-est! Istenem az volt a csapat!Zozzy 5 írta:Lehet, hogy éles a nyelve, lehet, hogy ami a szívén az a száján, de Samu egy fantasztikus sportember. Le a kalappal előtte, ahogy neki semmit sem változott a hozzáállása és az akarása amióta itt van. Ilyen játékosokra van szükség a Barcában!
Csak sajnos a csapat neki sem azt adja, amit megérdemelne.
Bizony. Ne fessük az ördögöt a falra, igy is elég sérüléstől szenved a csapatmessi1918 írta: De ilyenekkel ne viccelödjünk szerintem
Ahogy mondod. Csúnya volt nagyon. Rossz volt látni, + már a hang is gáz volt. Fél perc után le is csuktam.Ordog írta:Osztom a véleményed Kovi!!
Annyira durva az ütközés, hogy még visszaszámlálást is tettek az elejére, hogy le tudják kapcsolni akik nem bírják...
Jó lenne egy sima győzelem!!! Olyan játékot kell jáccani,hogy a Betis labdát se kapjon és minden helyzet veszélyes legyen!! Úgy gondolom Eto'o-n nem fog ez múlni...Fernando írta:A jelenlegi formánkat tekintve nagy meccs lesz. Nem biztos hogy látványos, inkább kűzdős sok sárgával. De ne legyen igazam. Nyerjünk simán 3-al.socio66 írta:Ma a Betis ellen nagy feladat vár a csapatra,és főképp Eto'o-ra!! De nem aggódom,Sam mindig megteszi a magáét.Hátha még lenne egy jo Decónk,aki tömné jobbnál jobb labdákkal,mert most sokszor csak birkózik a belső védőkkel...
A jelenlegi formánkat tekintve nagy meccs lesz. Nem biztos hogy látványos, inkább kűzdős sok sárgával. De ne legyen igazam. Nyerjünk simán 3-al.socio66 írta:Ma a Betis ellen nagy feladat vár a csapatra,és főképp Eto'o-ra!! De nem aggódom,Sam mindig megteszi a magáét.Hátha még lenne egy jo Decónk,aki tömné jobbnál jobb labdákkal,mert most sokszor csak birkózik a belső védőkkel...
Hát igen az a legkényesebb magassági pont szerintem képtelenség onnan rárugni!agy a lábat olyan pózba hajlitania!Kicsit meglepte az a labda. Igazából f asz magasságból énse nem tudnám ellőni
Tegnap Bojan második góljánál ő adta a gólpasszt. És, szerintem, már korábban is adott gólpasszt. De, lehet, hogy tévedek.Andrisveres írta:Ördög!
Etonak ( a tegnapi meccset nem láttam) nincsen gólpassza.
Kicsit meglepte az a labda. Igazából f asz magasságból énse nem tudnám ellőniLos Banditos írta:Ma is nagyon jól játszottHa nem lenne ennyit sérült, biztosan gólkirály lenne
Viszont az üres kapura kihagyott ziccerén még mindig nem tudok napirendre térni
![]()