kvanduk írta:Bocsássatok meg! Olvastam Grecki, Murinhoról szóló írását. Felháborító. Szakmailag megalapozatlan, tele van csusztatásokkal, homályos, szubjektív utalásokkal, talalágatásokat tényként közöl. Vicc az egész. Ez az egész oldal lassan kezd átmenni a Barca kutyázásába. nincs egy pozitív kicsengésű írás hetek óta. Olvassátok el Hank Tenk Cate-val készült riportot. FIGYELMESEN!!! CLUB SZERETET!!! TISZTELET!!! Ez hiányzik belőletek. Akkor is helyén kezelni egy klubbot mikor gyengén játszik. láttam angliában mikor kiesett az elsőosztálybó egy klubb 30.000 ember könnyes szemmel énekelte az egyesület himnuszát, senkinek nem követetlték a fejét, pedig ott nem arról volt szó, hogy gyengén játszunk idegenben.
Igen, ebben igazad van. DE! Ilyen kerettel verni kellene a világot, és nem azért vagyunk számontartva a nagycsapatok között, mert a Getafe-t nem tudjuk, meg egyáltalán senkitse idegenben megverni. Rijkaard nem tesz, és nem is tud tenni ez ellen semmit, ez látszik. Már 2 éve. Ez már a második esélye, de nem élt vele. A világ egyik legjobb csapata nem engedheti ezt meg magánat, már 2 idényt elpasszoltunk, ideje ujra a liga élén lenni, szép és eredményes játékkal, amiért annyira szeretik az emberek a Barca-t. Viszont ezt Rijkaard nemtudja véghez vinni, nincs más választás, el kell küldeni.
Szerk.: Nem csak idegen-ben nem megy. Én a hazai formával sem vagyok megelégedve. De ott legalább az eredmények jönnek
És könnyes szemmel a Barca himnuszt dúdolva magamban fogom végignézni hogy Rijkaard elhagyja a Barca kispadját!