Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.09.24. 15:21:19

zmodellb írta:Amikor megnyertük a bajnokságot és egyben Bl-t, miért nem szídtátok Rijkaardot? Talán azért mert ment a szekér? Akkor nem egy-egy játékos (Messi, Rdinho) döntőtte el a meccseket? Jó azért engem is felbosszant, amikor a gyenge Olegouert behozza, de ez biztos felsőbb utasítás!
Amikor Bl-t és bajnokságot nyertünk már akkor is voltak kritikusai,többek között én is..azóta nem szeretem,mióta kikaptunk idegenben 3-0ra a racingtól még 2004-ben..aznap bizonyosodott be számomra,hogy nem nagy eddző..csak a játékosok mindig kisegítik.. :roll:
Capon
Llegenda del Barça

2007.09.24. 15:00:15

Hát ezen az oldalon 77eret írnak a mecsre.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Bodi
Director del Fútbol

2007.09.24. 14:38:34

Capon írta:Nektek nem tünt fel, hogy a Lyon ellen és most a Sevilla ellen is közel teltháznak kellet volna lennie és szokott is ilyenkor lenni. Most meg mind a két alakalommal "csak" 77ezren voltak?
A Sevilla ellen 98 ezer ember volt kint,azaz telt ház volt!
zmodellb
Barça B

2007.09.24. 14:31:03

Visszaolvasva a fórumot, rájöttem, hogy mennyi okos van itt, és ebben az a szomorú, hogy barca drukkerek. Néhányan úgy beszélnek itt, mintha már a barca edzői székére pályáznának!

Annak kell örülni, hogy nyertünk, és reménykedni pedig abban kell, hogy fejlődni fog a csapat! És aki azzal jön, hogy ha a sevilla első kapufája bemegy akkor más lett volna, az nevetséges! Ne kezdjünk úgy mondatot, hogy HA!

Amikor megnyertük a bajnokságot és egyben Bl-t, miért nem szídtátok Rijkaardot? Talán azért mert ment a szekér? Akkor nem egy-egy játékos (Messi, Rdinho) döntőtte el a meccseket? Jó azért engem is felbosszant, amikor a gyenge Olegouert behozza, de ez biztos felsőbb utasítás!

Nem sértés ez egyáltalán, csak a saját véleményem! Játszatunk akár milyen rosszul, nekem akkor is a Barca marad a kedvencem, és nyerhetünk akár milyen rossz teljesítménnyel, akkor is kitartok a Barca mellett! És ha ilyen átlagos teljesítménnyel nyerjük meg a Ligát és a Bl-t, akkor sem fog érdekelni, a lényeg, hogy nyertünk!
Capon
Llegenda del Barça

2007.09.24. 12:29:02

Nektek nem tünt fel, hogy a Lyon ellen és most a Sevilla ellen is közel teltháznak kellet volna lennie és szokott is ilyenkor lenni. Most meg mind a két alakalommal "csak" 77ezren voltak?
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Gömzító
Jugador del Barça

2007.09.24. 09:38:16

Itt mindenki akkora szakember hogy el sem hiszem!!!!
Szurkolók vagyunk nem? Akkor szurkoljunk és örüljünk ha nyer a csapat és ne mindíg csak a hibát keressük mindenben!!! :wink:
RIVALDO egy LEGENDA!!!
MESSI egy STAR aki LEGENDA lesz!!!
KRKIC egy kisgyerek amiből STAR lesz majd pedig egy óriási LEGENDA!
cocu8
Barça B

2007.09.24. 09:15:41

teljesen igazat adok Cruyff-nak, mondjatok egy olyan meccset ahol Rijkaard taktikai húzása miatt nyertünk?!! Talán a tavalyi bl-ben a milán ellen láttam valami taktikát, ennyi!!! Azért jó a csapatunk, mert egyénileg jó képességű labdarúgókból áll.
huevos
Jugador d'estrella

2007.09.24. 08:31:48

cruyff írta:Most milyen érdekes volt, hogy Neeskenst felkergették a lelátóra, és ha valaki figyelt, Tsiki adta a padon a technikai utasításokat.
Neeskens a lelátón ült Txiki mellett, a padon Eusebio ült Rijkaard mellett
never let the children cryin'!
ElRamos
Jugador del Barça

2007.09.24. 07:52:07

barca52 írta:Hihetetlen, hogy a Real Madridnak mekkora mázlija volt ma este is! :? Kb Llorente rúghatott volna ötöt ezeknek a majmoknak...na mind1, mi sem vagyunk jobbak náluk
Való igaz, mocskos gyengén játszottunk, de azért nem kéne majmoknak nevezned őket... :roll: (mind1, te tudod...)

Nem tudom mi volt velünk tegnap. Ez a Valladolid jó csapat, ha így játszák végig a szezont, az első 8-ban lesznek.

Remélem a Betis ellen összekapjuk magunkat. Sneijdert nagyon hiányoltam tegnap.

A Valladolid nagyon jó taktikát választott, szinte megfojtotta már a középpályán a csapatunkat. Annak idején ugyanezt játszotta az Arsenal is a Bernabéuban... :roll:

Ami még vigasztal, az az, hogy ha csak 1 ponttal is, de vezetjük a bajnokságot. Ez a játék kevés lesz a címvédéshez... :cry: :cry:
1. JASEfos feat Claire Van Der Boom - Do What You Want (Max Graham Afterhours In Montreal Mix)
2. Arnej - People Come, People Go (Maor Levi remix)
3. Markus Schulz feat. Andy Moor - Daydream
4. Fragma - Tocas Miracle (Inpetto remix)
5. Tiesto - Ten Seconds Before Sunrise
6. Tiesto feat. Maxi Jazz - Dance 4 Life
7. Tiesto feat. Jes - Everything
doki
Entrenador del Barça

2007.09.24. 07:43:00

ultrasur írta:Hu 1:0 nál lefeküttem de jött Saviola Király !!!!
Ez hogy jön ebbe a topicba?
ultrasur
Madridista

2007.09.24. 06:25:55

Hu 1:0 nál lefeküttem de jött Saviola Király !!!!
barca52
Jugador d'estrella

2007.09.23. 22:53:38

Hihetetlen, hogy a Real Madridnak mekkora mázlija volt ma este is! :? Kb Llorente rúghatott volna ötöt ezeknek a majmoknak...na mind1, mi sem vagyunk jobbak náluk
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.09.23. 22:14:54

Attól még, hogy Te(cruyff) és a holland isten(Cruyff) tényként állítotok be valamit még nem biztos, hogy igazatok is van.
Én még nem olvastam olyan interjut amiben az öreg elismerően beszélt volna a csapatról. Mindig csak a kritikák.
Amikor nyerünk azt a sztároknak köszönhetjük, amikor veszítünk azt Rijkaardnak. Erre már nem is lehet mit mondani.
Egyenlőre nem állunk rosszul. Bármit is érünk majd el (vagy nem), azt igen is épp úgy köszönhetjük az edzőnek is, mint a játékosoknak.
merx
Capitá del Barça

2007.09.23. 22:11:31

Cruyff: jövendőmondó képességeid vannak? remélem nem :D + nem hiszem, hogy ettől a két győzelemtől bárki is elszállt volna, szimplán csak örülünk neki + nem hiszem, hogy az ilyen megállapítások 100%-ban fednék a valóságot, attól, hogy látsz 1 meccset hetente nem kellene ilyen "következtetéseket" leírnod ezek nagyrészét sztem már belemagyarázod a dolgokba, nekem ne mondja senki, hogy tv-n keresztül jobban rá lát a problémákra és tudja, hogy mi történik ott.
mivel már 15 éve szurkolsz a csapatnak gondolom idősebb vagy mint én ezért tisztelet megvan feléd(na meg persze mindenki felé is), ezt ne vedd kötekedésnek, csak egyszerően nem értek egyet az ilyen megállapításokkal!
cruyff
Entrenador del Barça

2007.09.23. 21:58:05

Mi lenne, ha mondjuk egyesek a hsz-eim egészét néznének mielőtt hülyeségeket írnak. A játékosok térden járnak, formán kívül vannak, ahogy Cruyff is mondta, távol vannak egymástól a pályán... ez vajh kinek a hibája... Rijkaard csak ül a padon és azért imádkozik, hogy valamelyik sztárunk villanjon. Elképzelése sincs a játékról. Most milyen érdekes volt, hogy Neeskenst felkergették a lelátóra, és ha valaki figyelt, Tsiki adta a padon a technikai utasításokat. Tavaly Eto'o-t betette 5 percre. Ez annak aki valaha focizott nagypályán mindent elmond. A játékosok Dinho, Eto'o sem tisztelik. Vajon miért? A csapatunk olyan rossz fizikai állapotban van, hogy ha elmegyünk idegenbe örülhetünk, ha egy x-et össze tudunk kaparni, mert az utazás már nem fér bele. Sevillában kaptunk volna egy 3-ast ettől a csapattól. Egy ilyen kerettel megtörténhet, hogy egy-egy ember nincs formában, elfárad stb.. de az, hogy az egész csapat ennyire maga alatt van, az edzőhiba. Én láttam mit jelent az ha a Barca otthon játszik, és jól játszik.15 éve szurkolok ennek az együttesnek. Nekem senki ne akarja bemagyarázni, hogy ez jó játék volt, mert nem volt az. Győztünk, örüljünk, de nem kell nagyon elszállni, mert ahogy nézem csapatunk nem igazán bírja a BL és a válogatott fordulók jelentette megterhelést. Rijkaard pedig azon kívül, hogy jópofizik a kispadon és kiveri a plexit ha nem megy, sokat nem tesz hozzá. Nem éri meg a telet a Barca kispadján.
VISCA EL BARCA!
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.09.23. 21:41:47

varga tamás írta:
merx írta:"Rijkaard pedig nem ért ahhoz amit csinál." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
már bocs de ez már kész :lol: :lol: :lol:
ezt teljesen komolyan gondolod????? :shock:
Hát, annyira nem, hogy a mi kispadunkon üljön.
Na de Tamás! Rosszkor szidod szegényt,hisz a Lyon elleni meccset is tökéletesen lehozta,és itt se lehetett panasz Rá...
azért mert Te nem kedveled még volt köze a Blhez,bajnokságokhoz bőven 8) Remélem a jővőben is lesz! De ahhoz fokozatosan kell bizonyítani ebben egyetértünk!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
cruyff
Entrenador del Barça

2007.09.23. 21:37:24

FCB_gábor írta:Tévedés, mert első gól Henry-é. Aztán kitámadott volna a sevilla és végül látványos játékkal, 5:2-vel hoztuk volna a mérkőzést.

A "rengeteg eladott labda, ki nem kényszerített hiba , technikai baki, labdalevételi baki, rossz passz" pedig nehogy már Rijkaard hibája legyen. ez már tényleg vicc.
Ott már Henry ki volt szorítva....
VISCA EL BARCA!
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.09.23. 20:40:26

merx írta:ezt nem nekünk kell eldönteni, hogy ki üljön ott, és azt hiszem ha nem értene hozzá annyira hogy a barca-t vezesse már 1 év után búcsúzhatott volna barcelonából, de nem így lett SŐT jópár szép emléket adott nekünk így nem hiszem, hogy bármi alapja lenne annak a kifejezésnek, hogy "nem ért ahhoz amit csinál" ez kész vicc
Azért az az 1-2 szép emlék akkor keletkezett amikor még Henk is itt volt. Amióta egyedül van a padon azóta nem sok széppel örvendeztetett meg minket.
merx
Capitá del Barça

2007.09.23. 20:34:42

ezt nem nekünk kell eldönteni, hogy ki üljön ott, és azt hiszem ha nem értene hozzá annyira hogy a barca-t vezesse már 1 év után búcsúzhatott volna barcelonából, de nem így lett SŐT jópár szép emléket adott nekünk így nem hiszem, hogy bármi alapja lenne annak a kifejezésnek, hogy "nem ért ahhoz amit csinál" ez kész vicc
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.09.23. 20:31:42

merx írta:"Rijkaard pedig nem ért ahhoz amit csinál." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát, annyira nem, hogy a mi kispadunkon üljön.
Kép
merx
Capitá del Barça

2007.09.23. 20:27:17

"Rijkaard pedig nem ért ahhoz amit csinál." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.09.23. 20:23:35

cruyff: sokmindenben igazad van, de a zaragoza elleni szerdai meccs a Camp Nou-ban lesz, 22 órakor és sztem a sportklub adja.
Kép
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.09.23. 20:20:20

Tévedés, mert első gól Henry-é. Aztán kitámadott volna a sevilla és végül látványos játékkal, 5:2-vel hoztuk volna a mérkőzést.

A "rengeteg eladott labda, ki nem kényszerített hiba , technikai baki, labdalevételi baki, rossz passz" pedig nehogy már Rijkaard hibája legyen. ez már tényleg vicc.
cruyff
Entrenador del Barça

2007.09.23. 20:12:06

A meccs képe alapján az első gól a Sevilláé (fejes :arrow: kapufa), onnantól pedig más lett volna a bugi. De mondhatom például, hogy a tavalyi meccsek képe alapján pedig nyernünk kellett volna a ligát. :wink: De nem is ez a lényeg. NEM EZ A LÉNYEG! A lényeg ott van, hogy a játékosaink (talán Messi és Iniesta kivételével) formán kívül vannak tavaly óta!!! Rengeteg eladott labda, ki nem kényszerített hiba , technikai baki, labdalevételi baki, rossz passz jellemezte a játékunkat. Sokszor 5 méterre nem tudták lábra rúgni egymásnak a játékosok. Ezek egyszerűen félre vannak kezelve. Fizikailag és szellemileg nem voltunk frissek! Az a Sevilla amelynek egy londoni kirándulás után kellett elutaznia Barcelonába, frissebbnek tűnt mint a mi csapatunk, amelyik már egy hete nem utazott sehova. Szerintem egész egyszrűen el van k :oops: va az edzésterv. Rijkaard pedig nem ért ahhoz amit csinál. Kiváncsian várom a következő, Zaragoza elleni meccsünket..... (idegenben :roll: )
VISCA EL BARCA!
robag
Jugador d'estrella

2007.09.23. 19:21:55

cruyff írta:Igen, de ha ez a meccs is 0-0 maradt volna, ami elég sanszos volt, lássuk be a meccs képe alapján, akkor most nagyon kíváncsi lennék, hogy miket írogatnának itt. Ismerjük el az eredményeket, örüljünk a csapatunk győzelmének, de azért ne hazudtoljuk meg magunkat. Sem a Lyon ellen, sem a Sevilla ellen nem játszottunk jól, és nem R miatt. Az egész csapat szenved. Nem tudom, hogy mire lesz ez elég idegenben. Eddig két 0-0-ra, két kiscsapat ellen.... :roll: Azt a két meccset nem láttam, de most már van némi fogalmam róla, hogy miért lett az ami lett... :roll: :cry:
A meccs képe alapján több gólos barca győzelemnek kellett volna lennie!Az a két idegenbeli nulla-nullát össze sem lehet hasonlítani a lyon és a sevilla ellen látottakkal! A tegnapi meccs jól példázza azt amit egész idényben látni fogunk. Mégpedig hogy az európai élcsapatok be vannak szarva a csapatunktól. Kontrára rendezkednek be, amit idén ( a tavalyi évvel ellentétben ) végre sikerül feltörnünk. Nagyon nehéz bármelyiknagy klubnak úgy látványos focit produkálni, ha az ellenfél nem partner benne. Márpedig ha tegnap a sevilla csak egy kicsit is nyit és kitámad, akkor úgy megszorjuk őket, hogy még mindig a gólokat számolgatnák!
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
Lezárt