2007.09.23. 21:58:05
Mi lenne, ha mondjuk egyesek a hsz-eim egészét néznének mielőtt hülyeségeket írnak. A játékosok térden járnak, formán kívül vannak, ahogy Cruyff is mondta, távol vannak egymástól a pályán... ez vajh kinek a hibája... Rijkaard csak ül a padon és azért imádkozik, hogy valamelyik sztárunk villanjon. Elképzelése sincs a játékról. Most milyen érdekes volt, hogy Neeskenst felkergették a lelátóra, és ha valaki figyelt, Tsiki adta a padon a technikai utasításokat. Tavaly Eto'o-t betette 5 percre. Ez annak aki valaha focizott nagypályán mindent elmond. A játékosok Dinho, Eto'o sem tisztelik. Vajon miért? A csapatunk olyan rossz fizikai állapotban van, hogy ha elmegyünk idegenbe örülhetünk, ha egy x-et össze tudunk kaparni, mert az utazás már nem fér bele. Sevillában kaptunk volna egy 3-ast ettől a csapattól. Egy ilyen kerettel megtörténhet, hogy egy-egy ember nincs formában, elfárad stb.. de az, hogy az egész csapat ennyire maga alatt van, az edzőhiba. Én láttam mit jelent az ha a Barca otthon játszik, és jól játszik.15 éve szurkolok ennek az együttesnek. Nekem senki ne akarja bemagyarázni, hogy ez jó játék volt, mert nem volt az. Győztünk, örüljünk, de nem kell nagyon elszállni, mert ahogy nézem csapatunk nem igazán bírja a BL és a válogatott fordulók jelentette megterhelést. Rijkaard pedig azon kívül, hogy jópofizik a kispadon és kiveri a plexit ha nem megy, sokat nem tesz hozzá. Nem éri meg a telet a Barca kispadján.
VISCA EL BARCA!