Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
IGENgergo9 írta:Ez a Fifa09-el lenne?laxa1990 írta:Hali mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szó volt már arról h. csináljunk FIFA bajnokságot, nos aki jlentkezni akar az itt tegye meg: http://messifan.extra.hu itt menjetek bele a fórum rovatba és ott a Fifa fórumba és ott lehet jelentkezni.
Ez a Fifa09-el lenne?laxa1990 írta:Hali mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szó volt már arról h. csináljunk FIFA bajnokságot, nos aki jlentkezni akar az itt tegye meg: http://messifan.extra.hu itt menjetek bele a fórum rovatba és ott a Fifa fórumba és ott lehet jelentkezni.
Igenis enyit akartam tudni mert nem voltam tájékosztatva köszilionelmessi19 írta:Nos, minden kérdésedre itt a válasz:
-ez az új regisztráció törölve lesz.
-ultrasur néven 1 hét bant kaptál volna...
-ami újraregisztrálásért legalább két hét lesz.
egyszóval addig jobban teszed ha nem írsz, különben még több is lesz.
Ok.Én imátkozok!!!d.OR írta:sajnálom Csongor!
az én macskám (Marci a neve), egy hete tűnt el, tegnap találtuk meg egy bokor aljában. nem halt meg, de nagyon rosszul van. nem lehet tudni mi történt vele. a hasfala felszakadt, a gyomra és belei ott lötyögnek a bőre alatt. hétfőn varrják össze, 50%, hogy túléli. szegény még csak 3 éves, borzasztó okos és aranyos cica. ott találtuk az ajtó előtt amikor pici volt, még ki sem volt nyílva a szeme.
nem akarom őt is elveszíteni. a Boci három hónapja halt meg (patkányméreg)...most meg ő....
imádkozzatok az én Marcimért !
Én is NAGYON sajnálom!!!!!!!!Perrero írta:Ma meghalt a 13 éves pulim is /Borzas/ 18.20 körül még azon gondolkodtunk anyámmal, hogy elkéne altatni, 19.20kor kaptam az sms-t anyámtól, hogy ennyi volt..
/Akik már voltak nálam: a fehér kutyus/
Ma lesz a döntő közvetítése, nem tegnap voltMcLovin írta:Ki nyerte a döntőt?? B*sszus, tényleg, ma volt a döntő!ozsimiki írta:Eurosport2, most megy a 2008as játékvébé döntője, elég komoly![]()
Ugye nem telt el már 1 év,amióta volt a legutóbbi? Úgy emlékszem nemrég beszéltünk itt rólalehet csak ismétlés volt az...vagy ez az?
Kedvenc csapatom, a CCore kiesett tegnap!
Hajrá SanF!
Aki meg tudja mondani, ki nyert tegnap, kérem ner halassza közölni! Kösszentyű!
A Bivalybasznádi Torna Club!McLovin írta:Ki nyerte a döntőt?? B*sszus, tényleg, ma volt a döntő!ozsimiki írta:Eurosport2, most megy a 2008as játékvébé döntője, elég komoly![]()
Ugye nem telt el már 1 év,amióta volt a legutóbbi? Úgy emlékszem nemrég beszéltünk itt rólalehet csak ismétlés volt az...vagy ez az?
Kedvenc csapatom, a CCore kiesett tegnap!
Hajrá SanF!
Aki meg tudja mondani, ki nyert tegnap, kérem ner halassza közölni! Kösszentyű!
Ki nyerte a döntőt?? B*sszus, tényleg, ma volt a döntő!ozsimiki írta:Eurosport2, most megy a 2008as játékvébé döntője, elég komoly![]()