Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért ez szerintem egyértelmű!Fernando írta:Az biztos Henry? Nem Touré vagy Keita?
http://www.barcaforum.com/showthread.php?t=2400Carles Puyol Saforcada írta:ha valakinek vannak jó képei ibra bemutatásáról, barca-mezben készült képeiről az lécci linkeljen!
köszi
Az a gond ezekkel a távoli lövés, hogy aki egy spanyolban tanulja el a foci csinját, az a rövidpasszos játékra esküszik. Ezt mondom úgy, hogy egy Barca meccsen legalább 10-15 ször üvöltöm el magam, hogy lődd már el!bali 15 írta:Igen nemcsak a csatárnak kell elvállalni a távoli lövést a csapatban. Csak az a gond hogy ilyen lövésekre senki sem képes a csapatban.ElBartimaeus írta: Ami a távoli lövést illeti, azt sztem nem csak a csatárnak kellene elvállalnia, hanem sokan másoknak is, az nem baj, ha ő is tud lőni, de Samu is tudott, csak nem nagyon alkalmazta, nem értem miért, de ez már más téma...Na jó láthattunk azért már sikeres távoli próbálkozásokat Ini-től Messi-től néha még Xavi is próbálkozik, de hogy......ez nem az ő stílusuk. Pedig az ilyen lövések pont a támadó kp-k dolga. De ilyenek nem játszanak nálunk mostanság.
Szóval Ibra tökéletes lesz majd. Sőt nem is tudom hogy miért a csatárposztba tesszük őt amikor lehet hogy Henry lesz középen és Ibra a baloldalon. És nembiztos hogy tőle kell majd elvárni hogy ő legyen a jövő évi gólkirály hanem Henry-tól. Ez is benne van a pakliban nem?
Igen nemcsak a csatárnak kell elvállalni a távoli lövést a csapatban. Csak az a gond hogy ilyen lövésekre senki sem képes a csapatban.ElBartimaeus írta: Ami a távoli lövést illeti, azt sztem nem csak a csatárnak kellene elvállalnia, hanem sokan másoknak is, az nem baj, ha ő is tud lőni, de Samu is tudott, csak nem nagyon alkalmazta, nem értem miért, de ez már más téma...