Világbajnokság 2014

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.07.05. 19:47:59

Ez a bíró még Nisimura-nál is rosszabb! :evil: #-o
Kép
Alfa
Entrenador del Barça

2014.07.05. 19:46:27

Ez most az argentin-belga meccs vagy a nemet-francia ismétlése ???
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
miihii
KHAL

2014.07.05. 19:33:10

Gundi mennyire hiányolja az alapvonali játékvezetőket, mert rengetegszer lehetne rájuk támaszkodni :D Jaja, eddig is tök sok hasznát vették a fizetett nézőknek ott a pálya szélén, amikor tátott szájjal várták mit ítél a félpályáról a bíró a tőlük 10 méterre lévő eseményre :roll:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Subinho
Director del Fútbol

2014.07.05. 19:27:21

Most kapcsolódtam be, nem néztem eddig a meccset... azt látom, Messi sétálgat, nem mozdul be üres területre, nem mutatja magát... Eddig milyen volt???
mess2009
Director del Fútbol

2014.07.05. 19:25:36

várjatok még a Hollandokkal....! érik a Belga gól! Messi séta üzemmódban.
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.07.05. 19:24:06

Nagyon gyenge ez a mai bíró... :?
Kép
Nervo
Capitá del Barça

2014.07.05. 19:21:07

Messiéknek szerintem a hollandok ellen sokkal nehezebb lesz, ez a belga válogatott egyénileg jó de mint csapat még kevés egyenlőre. :? Robben pedig nem egy mirallas vagy egy origi, ő képes védelmeket megbontani. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nervo 2014.07.05. 19:24:17-kor.
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Kép
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.07.05. 19:14:40

Kár érte, eldőlhetett volna. Úgy látszik Higuainnak jót tett a gól, nagy kapufát lőtt. Kell még egy Argentin gól, mert Belgium sokszor altatott már a VB-n és a végén mégis fordítottak.
mess2009
Director del Fútbol

2014.07.05. 18:56:18

nekem az nem tetszik, hogy láthatóan visszaálltak az Argentínok, holott ezt a játékot kétgólos vezetésnél lehetne játszani. a Belgák egyébként szemmel láthatóan gyorsabbak minden szinten és veszélyesek is de egyelőre jól zár a visszazáró védelem - kérdés meddig?!
azt jósolom, hogy ha nem rúgnak még egy gólt Messiék, akkor egyenlítés után kikaphatnak.
egyébként:http://www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014 ... it-2347813
fanbarca
Entrenador del Barça

2014.07.05. 18:50:11

Tiszta hülye ez a Rizzoli. Én nem értem, annyi rúgást nem fúj be, aztán az argentinok épp megmozdulnak s már fújnak is ellenük. Most is pont bemegy a gyorsító passz, s lefújja a félidőt.

Örülök Pérez beállításának, technikás és gyors játékos. Eddig úgy néz ki, hogy szerencsére nem teljesít képességei alatt, bár még alig játszott valamit. A játék ígéretes, VAMOS ARGENTINA!! 8) =D>
més que un club
miihii
KHAL

2014.07.05. 18:38:21

Alfa írta: En nem azt írtam , hogy ez a gól teljesen Messi érdeme csak annyit mondtam , hogy harcos es jól játszik ( most is adott egy baromi szép passzt marcsinak )

Egyébként meg Di maria igaz , hogy jól játszott viszont nagyon sok cselt passzt es lövést rontott
Tudom mit írtál, csak azért idéztem, mert te is kiemelted Messi harcosságát és azt a fontos labdaszerzést. (Amit annyira hiányoltunk tőle idén... :? )

A többi meg csak saját vélemény volt a kettejükről, illetve h melyik hajt(ott) több hasznot a csapatának.

Ugyan nem dícsértem túlzottan DiMarcsit, de azért a sérüléséhez jobbulást és mielőbbi felépülést! Kelleni fog az elődöntőben, mert legalább hajt, ha esetleg a többi nem is annyira.

Bár most mintha összerántotta volna magát az Albiceleste is végre.
Alfa
Entrenador del Barça

2014.07.05. 18:29:35

miihii írta:
Alfa írta:IGEEEEEN !!!!!!

Messi ma nagyon harcos Kompanyt ő zavarta meg :)
Egyelőre ugyanaz a szitu, mint az előző meccsen, ami után szó volt róla, h DiMarcsi lehetett volna a MoM.

Ebben az akcióban is Messi bökött oda, amiből labdaszerzés lett, majd ügyesen megtartotta két emberrel szemben is és jól továbbított DM-nak, aki akár bejátszhatta volna Higanynak, de ehelyett olyan passzt kísérelt meg, amit kb 3 belga ért volna el előbb, mint a megjátszani kívánt társ. Szerencséjére jól pattant meg a védőn, de ettől mégborzasztó megoldást választott, pedig ügyesen lépett be a játékba. Szal kb erre gondoltam előzőleg, amikor írtam, h miért jogosabb, h Messi lett a MoM akkor is.

Ezen kívül volt már vagy 3 tök feleslegesen előtt labdája 10 perc alatt, amikor csak 3 védő testén kellett volna átmennie a lövésnek.
Már fogom a fejem ezektől... Aktív a jóképű gyerek, nagyon jó megoldásai vannak, de aztán a végén választ egy olyan lehetetlen dolgot, amivel le is nullázza az egészet. Oké, most pont gól lett belőle, de 100-ból 99-szer ez a védőké...
En nem azt írtam , hogy ez a gól teljesen Messi érdeme csak annyit mondtam , hogy harcos es jól játszik ( most is adott egy baromi szép passzt marcsinak )

Egyébként meg Di maria igaz , hogy jól játszott viszont nagyon sok cselt passzt es lövést rontott
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
miihii
KHAL

2014.07.05. 18:19:53

Alfa írta:IGEEEEEN !!!!!!

Egyelőre ugyanaz a szitu, mint az előző meccsen, ami után szó volt róla, h DiMarcsi lehetett volna a MoM.

Ebben az akcióban is Messi bökött oda, amiből labdaszerzés lett, majd ügyesen megtartotta két emberrel szemben is és jól továbbított DM-nak, aki akár bejátszhatta volna Higanynak, de ehelyett olyan passzt kísérelt meg, amit kb 3 belga ért volna el előbb, mint a megjátszani kívánt társ. Szerencséjére jól pattant meg a védőn, de ettől mégborzasztó megoldást választott, pedig ügyesen lépett be a játékba. Szal kb erre gondoltam előzőleg, amikor írtam, h miért jogosabb, h Messi lett a MoM akkor is.

Ezen kívül volt már vagy 3 tök feleslegesen előtt labdája 10 perc alatt, amikor csak 3 védő testén kellett volna átmennie a lövésnek.
Már fogom a fejem ezektől... Aktív a jóképű gyerek, nagyon jó megoldásai vannak, de aztán a végén választ egy olyan lehetetlen dolgot, amivel le is nullázza az egészet. Oké, most pont gól lett belőle, de 100-ból 99-szer ez a védőké...
Alfa
Entrenador del Barça

2014.07.05. 18:09:56

IGEEEEEN !!!!!!

FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Alfa
Entrenador del Barça

2014.07.05. 15:18:45

Boixos írta:
Bob_Marley írta:Neymarnak jobbulást.
Zuniga érzésem szerint végig nézte a labdát, majd felborította Neymart, megpróbált beugrani a sokkal kisebb brazil meg ott volt aztán elütötte. Ezt én nem éreztem, durva szabálytalanságnak, a brazil pechjére elég rosszul jött ki belőle.
Pár éve Pepe nyomott ilyet Messinek, de ott pl ő nem is a labdát figyelte hanem, hogy legyen kontakt, itt Zuniga labdát akart, csak előtte volt valaki.
És maga a hév is érthető nálam. Egy negyeddöntőben -1 gólnál úgyhogy van hátra pár perc, ha kell elharapom az ellenfél torkát ha ezen múlik.
derékmagasságig felhúzott térddel, hátulról, hogy a ..ba akarunk labdára menni? ez a muay thai-ban egy elég jó és hatásos technika, de focipályára nem való. nehogy már meg lehessen magyarázni a "hévvel" vagy a metróval! ennek alapján mindent el lehetne intézni ezzel.
nem annyira sikerült a kolombiaiaknak azt a játékot játszani, amivel eddig rendkívűl szimpatikusak voltak a vb-n, sajnos ennél az igénytelen baromnál kijött az a régebbi, tipikusan a sötét dél-amerikai brigádokra jellemző, aljas, sunyi, patkány stílus.
centiken múlt, h nem tette kerekeskocsiba neymart.
de vonatkoztassunk el neymartól, bárkivel szemben tette volna ezt a gyerek, az is undorító.
Látszik a videón , hogy a térde nincs teljesen behajlítva , ez szerintem sem volt szándékos csak szerencsétlenül találta el . De egyébként fölösleges vitázni ezen mert a FIFA nem fogja megbüntetni . Ez jól is van így nem szabad , hogy a FIFA utólag bárkit is eltiltson .
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
nagyiibarca
Jugador d'estrella

2014.07.05. 14:07:27

Argentína, Messi villanásával továbbjut egy számukra gyötrelmes meccsen míg Costa Rica szerintem meglepi a hollandokat, de nem lesz meglepetés és az Oranje továbbjut.

Szurkolok Leonak, hogy meglegyen neki a gólkirályi cím, ugye Neymar és J.Rodriguez sem lép többet pályára, ha ma megszórná magát könnyen az ölébe pottyanhatna a cím.

Rodriguezt semmi sem tudta megállítani :P Mondjuk valszeg a gól után repült rá a "Szörnyeteg" Hámeszra.
http://static.origos.hu/s/img/i/1407/20 ... =666&h=453
Kép
"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
defender3
Entrenador del Barça

2014.07.05. 14:00:57

https://twitter.com/BBCSporf/status/485 ... 24/photo/1
Ha nem lesz eltiltava akkor a FIFA feloszthathatja magát. :evil:
MatyiG
Adminisztrátor

2014.07.05. 13:18:32

Itt a belépő :
https://www.youtube.com/watch?v=Sxse8uX7mog" target="_blank

Ma tizenegyesekkel továbbmennek a belgák, hollandok is továbbjutnak.
Aztán német-belga döntő. 8)
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.07.05. 13:15:02

Nervo írta:Benne van a levegőben az argentínok kiesése is a mai meccsen. :(
Szerintem is, bár én Kolumbiában is bíztam. Ha VB eddigi menete folytatódik, akkor Messiék és a hollandok is továbbmennek egy-egy szoros meccsen. Bár mondogatták, hogy ez a meglepetések VB-je, az egyenes kieséses szakaszban eddig mindig jött a papírforma, ha nehézkesen is. Jó lenne már egy meglepcsi.
Nervo
Capitá del Barça

2014.07.05. 13:10:21

Benne van a levegőben az argentínok kiesése is a mai meccsen. :(
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2014.07.05. 12:59:35

Boixos írta:
Zuniga érzésem szerint végig nézte a labdát, majd felborította Neymart, megpróbált beugrani a sokkal kisebb brazil meg ott volt aztán elütötte. Ezt én nem éreztem, durva szabálytalanságnak, a brazil pechjére elég rosszul jött ki belőle.
Pár éve Pepe nyomott ilyet Messinek, de ott pl ő nem is a labdát figyelte hanem, hogy legyen kontakt, itt Zuniga labdát akart, csak előtte volt valaki.
És maga a hév is érthető nálam. Egy negyeddöntőben -1 gólnál úgyhogy van hátra pár perc, ha kell elharapom az ellenfél torkát ha ezen múlik.
derékmagasságig felhúzott térddel, hátulról, hogy a ..ba akarunk labdára menni? ez a muay thai-ban egy elég jó és hatásos technika, de focipályára nem való. nehogy már meg lehessen magyarázni a "hévvel" vagy a metróval! ennek alapján mindent el lehetne intézni ezzel.
nem annyira sikerült a kolombiaiaknak azt a játékot játszani, amivel eddig rendkívűl szimpatikusak voltak a vb-n, sajnos ennél az igénytelen baromnál kijött az a régebbi, tipikusan a sötét dél-amerikai brigádokra jellemző, aljas, sunyi, patkány stílus.
de vonatkoztassunk el neymartól, bárkivel szemben tette volna ezt a gyerek, az is undorító.
mélységesen egyetértek minden szavaddal...!!

Bob Marley hogy veled is egyetértsek valamiben:... ez valóban nem volt durva szabálytalanság... ez barátom szándékos garázdaság volt a javából, minősítetten súlyos testi sértéssel!
és valóban nem kellene semmilyen más sportszerűtlenséggel összekeverni.
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.07.05. 12:40:45

Boixos írta:
Hátulról a muay thaiban sem szabad támadni az ellenfelet. Visszanéztem, és a Boixos-sal kell egyet értenem, teljesen érthetetlen, miért húzta fel a térdét, ez nem magyarázható a feszültséggel. Örülhetünk, hogy nem lett nagyobb baj. :?
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.07.05. 12:15:48

Nem tudom ki nézte a meccs végét is - vagy hogy adta-e egyáltalán a TV -, de én például sajnos erről lemaradtam:
David Luiz és Dani Alves vigasztalta Hámeszt a meccs után. Aztán David Luizzal mezt is cseréltek végül. =D>
Boixos
Llegenda del Barça

2014.07.05. 12:12:25

PUYOL-XAVI-INIESTA
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.07.05. 11:34:52

Neymarnak jobbulást.
Kép
Kép
Kép
Lezárt