Tudom mit írtál, csak azért idéztem, mert te is kiemelted Messi harcosságát és azt a fontos labdaszerzést. (Amit annyira hiányoltunk tőle idén...Alfa írta: En nem azt írtam , hogy ez a gól teljesen Messi érdeme csak annyit mondtam , hogy harcos es jól játszik ( most is adott egy baromi szép passzt marcsinak )
Egyébként meg Di maria igaz , hogy jól játszott viszont nagyon sok cselt passzt es lövést rontott
En nem azt írtam , hogy ez a gól teljesen Messi érdeme csak annyit mondtam , hogy harcos es jól játszik ( most is adott egy baromi szép passzt marcsinak )miihii írta:Egyelőre ugyanaz a szitu, mint az előző meccsen, ami után szó volt róla, h DiMarcsi lehetett volna a MoM.Alfa írta:IGEEEEEN !!!!!!
Messi ma nagyon harcos Kompanyt ő zavarta meg
Ebben az akcióban is Messi bökött oda, amiből labdaszerzés lett, majd ügyesen megtartotta két emberrel szemben is és jól továbbított DM-nak, aki akár bejátszhatta volna Higanynak, de ehelyett olyan passzt kísérelt meg, amit kb 3 belga ért volna el előbb, mint a megjátszani kívánt társ. Szerencséjére jól pattant meg a védőn, de ettől mégborzasztó megoldást választott, pedig ügyesen lépett be a játékba. Szal kb erre gondoltam előzőleg, amikor írtam, h miért jogosabb, h Messi lett a MoM akkor is.
Ezen kívül volt már vagy 3 tök feleslegesen előtt labdája 10 perc alatt, amikor csak 3 védő testén kellett volna átmennie a lövésnek.
Már fogom a fejem ezektől... Aktív a jóképű gyerek, nagyon jó megoldásai vannak, de aztán a végén választ egy olyan lehetetlen dolgot, amivel le is nullázza az egészet. Oké, most pont gól lett belőle, de 100-ból 99-szer ez a védőké...
Egyelőre ugyanaz a szitu, mint az előző meccsen, ami után szó volt róla, h DiMarcsi lehetett volna a MoM.Alfa írta:IGEEEEEN !!!!!!
Messi ma nagyon harcos Kompanyt ő zavarta meg
Látszik a videón , hogy a térde nincs teljesen behajlítva , ez szerintem sem volt szándékos csak szerencsétlenül találta el . De egyébként fölösleges vitázni ezen mert a FIFA nem fogja megbüntetni . Ez jól is van így nem szabad , hogy a FIFA utólag bárkit is eltiltson .Boixos írta:derékmagasságig felhúzott térddel, hátulról, hogy a ..ba akarunk labdára menni? ez a muay thai-ban egy elég jó és hatásos technika, de focipályára nem való. nehogy már meg lehessen magyarázni a "hévvel" vagy a metróval! ennek alapján mindent el lehetne intézni ezzel.Bob_Marley írta:Neymarnak jobbulást.
Zuniga érzésem szerint végig nézte a labdát, majd felborította Neymart, megpróbált beugrani a sokkal kisebb brazil meg ott volt aztán elütötte. Ezt én nem éreztem, durva szabálytalanságnak, a brazil pechjére elég rosszul jött ki belőle.
Pár éve Pepe nyomott ilyet Messinek, de ott pl ő nem is a labdát figyelte hanem, hogy legyen kontakt, itt Zuniga labdát akart, csak előtte volt valaki.
És maga a hév is érthető nálam. Egy negyeddöntőben -1 gólnál úgyhogy van hátra pár perc, ha kell elharapom az ellenfél torkát ha ezen múlik.
nem annyira sikerült a kolombiaiaknak azt a játékot játszani, amivel eddig rendkívűl szimpatikusak voltak a vb-n, sajnos ennél az igénytelen baromnál kijött az a régebbi, tipikusan a sötét dél-amerikai brigádokra jellemző, aljas, sunyi, patkány stílus.
centiken múlt, h nem tette kerekeskocsiba neymart.
de vonatkoztassunk el neymartól, bárkivel szemben tette volna ezt a gyerek, az is undorító.
Szerintem is, bár én Kolumbiában is bíztam. Ha VB eddigi menete folytatódik, akkor Messiék és a hollandok is továbbmennek egy-egy szoros meccsen. Bár mondogatták, hogy ez a meglepetések VB-je, az egyenes kieséses szakaszban eddig mindig jött a papírforma, ha nehézkesen is. Jó lenne már egy meglepcsi.Nervo írta:Benne van a levegőben az argentínok kiesése is a mai meccsen.
mélységesen egyetértek minden szavaddal...!!Boixos írta:derékmagasságig felhúzott térddel, hátulról, hogy a ..ba akarunk labdára menni? ez a muay thai-ban egy elég jó és hatásos technika, de focipályára nem való. nehogy már meg lehessen magyarázni a "hévvel" vagy a metróval! ennek alapján mindent el lehetne intézni ezzel.Bob_Marley írta:Neymarnak jobbulást.
Zuniga érzésem szerint végig nézte a labdát, majd felborította Neymart, megpróbált beugrani a sokkal kisebb brazil meg ott volt aztán elütötte. Ezt én nem éreztem, durva szabálytalanságnak, a brazil pechjére elég rosszul jött ki belőle.
Pár éve Pepe nyomott ilyet Messinek, de ott pl ő nem is a labdát figyelte hanem, hogy legyen kontakt, itt Zuniga labdát akart, csak előtte volt valaki.
És maga a hév is érthető nálam. Egy negyeddöntőben -1 gólnál úgyhogy van hátra pár perc, ha kell elharapom az ellenfél torkát ha ezen múlik.
nem annyira sikerült a kolombiaiaknak azt a játékot játszani, amivel eddig rendkívűl szimpatikusak voltak a vb-n, sajnos ennél az igénytelen baromnál kijött az a régebbi, tipikusan a sötét dél-amerikai brigádokra jellemző, aljas, sunyi, patkány stílus.
de vonatkoztassunk el neymartól, bárkivel szemben tette volna ezt a gyerek, az is undorító.
Hátulról a muay thaiban sem szabad támadni az ellenfelet. Visszanéztem, és a Boixos-sal kell egyet értenem, teljesen érthetetlen, miért húzta fel a térdét, ez nem magyarázható a feszültséggel. Örülhetünk, hogy nem lett nagyobb baj.Boixos írta:derékmagasságig felhúzott térddel, hátulról, hogy a ..ba akarunk labdára menni? ez a muay thai-ban egy elég jó és hatásos technika, de focipályára nem való. nehogy már meg lehessen magyarázni a "hévvel" vagy a metróval! ennek alapján mindent el lehetne intézni ezzel.Bob_Marley írta:Neymarnak jobbulást.
derékmagasságig felhúzott térddel, hátulról, hogy a ..ba akarunk labdára menni? ez a muay thai-ban egy elég jó és hatásos technika, de focipályára nem való. nehogy már meg lehessen magyarázni a "hévvel" vagy a metróval! ennek alapján mindent el lehetne intézni ezzel.Bob_Marley írta:Neymarnak jobbulást.