Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
0-2 RooneyKitfisto írta:Everton-Manu half time 0:1 Ruud van Nistelrooy.
hát remélem!Boixos írta:Királyt télen elviszik onnajd. sztem.
Én őket sem tartom erre képesnek!Barcelonafan írta:
Azért ne felejtsd a Poolt sem, én arra fogadok hogy a pool megszoringatja mág ez a trágya csapatot
Ezt én el is felejtettem!Boixos írta:azt azé nem kell elfelejteni, h augusztus 31ig tart az árigazolási szezon. szal még akármi is lehet anri ügyben.
Hát igen!máris megbánta hogy maradt...!Vito írta:dehogy! én is pont ezt írtam az előbb.Boixos írta: az anri meg sztem tök kedvetlenül játszott, de lehet, h csak én láttam rosszul.
Az meg kizárt hogy a Mu megfogja őket!Kitfisto írta:Sajnos.Már csak a Mu maradt aki megfoghatja.Vito írta: eszméletlen!
A cselszkijnek tavaly óta még egysíkubb lett a játéka!
Nem hiszem el, hogy nem tudják megtalálni ennek az ellenszerét.
beállnak sündisznóba, aztán felrúgják a lasztit valamelyik idióta sprinterüknek...
az Arsenal elég gyenge, biztos vagyok benne, hogy Henry fogja majd a fejét, hogy a süllyedő hajón maradt.
Sajnos.Már csak a Mu maradt aki megfoghatja.Vito írta:eszméletlen!Boixos írta:megverte a cselzi az arsenalt a szuperkupájukban.
A cselszkijnek tavaly óta még egysíkubb lett a játéka!
Nem hiszem el, hogy nem tudják megtalálni ennek az ellenszerét.
beállnak sündisznóba, aztán felrúgják a lasztit valamelyik idióta sprinterüknek...
az Arsenal elég gyenge, biztos vagyok benne, hogy Henry fogja majd a fejét, hogy a süllyedő hajón maradt.
eszméletlen!Boixos írta:megverte a cselzi az arsenalt a szuperkupájukban.
Szerintem max. az 1. 15-ben.Akkor is jó szívű vagyok.LG írta:Amugy sztem az 1ik meglepetés csapat a WBA lehetCsak ugy halkan megsugom, h megverték az Atletico Madridot(még ha csak barátságos meccsen is) Az elso 10ben szvsz tuti benne lenne.
Szerintem is egyértelmű,hogy a Chelsea lesz a bajnok,sajnos....Enrique írta:Biztos h a cselszkij lesz a bajnok. Ez tuti.![]()
Viszont a BLben remélem megtáncoltatják őket, nem ártana....