De ha Giuly formába van, akkor jobb mint Riq.Szakacs írta:Boggabornak igaza van es ezen gondolkodtan en is a minap hogy giuly helyebe neha napjan nagyon jo vona

De ha Giuly formába van, akkor jobb mint Riq.Szakacs írta:Boggabornak igaza van es ezen gondolkodtan en is a minap hogy giuly helyebe neha napjan nagyon jo vona
Riquelme siman beferne a csapatba mert Giuly helyen jatszana Roman jobb labas es most igazan tudna segiteniEszter21 írta:Ez hülyeség, hogy Ronaldinho kilóg. Szerintem biztros nem rá gondolt Enrique...LG írta:Sztem most, hangsulyozom, h most! Riquelme jobb mint Ronaldinho...Enrique írta: Butus vagy!
Deco az 1ik legjobb jelenleg a csapatban, riq fel nem ér hozzá...![]()
És az a baj h pont ő nem lóg ki, hanem vki más...Talán orá gondoltál?
Ez hülyeség, hogy Ronaldinho kilóg. Szerintem biztros nem rá gondolt Enrique...LG írta:Sztem most, hangsulyozom, h most! Riquelme jobb mint Ronaldinho...Enrique írta:Butus vagy!Bandaror írta:Riquelme simán beférne a Barcába, csak az a baj, hogy Ronaldinho játszik pont az ő posztján...(bár ez nem is akkora baj.) Nem tudom Deco helyett mennyire lehetne alkalmazni, ő ugyanis szeritem eléggé kilóg, legalábbis én nagyon nem becsülöm sokra.
És az a baj h pont ő nem lóg ki, hanem vki más...Talán orá gondoltál?
Sztem most, hangsulyozom, h most! Riquelme jobb mint Ronaldinho...Enrique írta:Butus vagy!Bandaror írta:Riquelme simán beférne a Barcába, csak az a baj, hogy Ronaldinho játszik pont az ő posztján...(bár ez nem is akkora baj.) Nem tudom Deco helyett mennyire lehetne alkalmazni, ő ugyanis szeritem eléggé kilóg, legalábbis én nagyon nem becsülöm sokra.
És az a baj h pont ő nem lóg ki, hanem vki más...
Butus vagy!Bandaror írta:Riquelme simán beférne a Barcába, csak az a baj, hogy Ronaldinho játszik pont az ő posztján...(bár ez nem is akkora baj.) Nem tudom Deco helyett mennyire lehetne alkalmazni, ő ugyanis szeritem eléggé kilóg, legalábbis én nagyon nem becsülöm sokra.
Nem gyengén fáztunk rá.Jól játszik,de semmi extra...max 10millát kapunk érte.LG írta:Magyarul ráfáztunk...sajnosBoixos írta:az a kemény, h még így is bukunk rajta, bár, ha így viszi a villát továbbra is, akkor talán nem olyan nagyot. a savin viszont óriásit. amikor megvettük, ő volt a legdrágább dél-amerikában focizó játékos. annyiért nem fogjuk tudni elpasszolni.![]()
![]()
Magyarul ráfáztunk...sajnosBoixos írta:az a kemény, h még így is bukunk rajta, bár, ha így viszi a villát továbbra is, akkor talán nem olyan nagyot. a savin viszont óriásit. amikor megvettük, ő volt a legdrágább dél-amerikában focizó játékos. annyiért nem fogjuk tudni elpasszolni.
Asszem el fogjuk adni.. Ráadásul nyárig összesen 7M €-t (!!) fizetünk SEMMIÉRT!!EuroBarca írta:Riquelme teljes évi keresete 4 millió 900 ezer euró, s ennek csak a 30%-át állja a Villareal, tehát a Barca azért fizet ki évente 3.500.000 eurót, hogy az argentin a sárga mezeseknél futballozik.
Sztem, ha a Barca csucsformába lett volna, akkor o nem nagyon villog...Zsolti írta:Az tuti.Bemutatunk mindenkinek,Riquelmével,vagy nélküle is akár...Boixos írta:nem az egy zakó miatt "sír" az ember, sőt, nem is sír. csak a mostani helyzetünkben, lehet, h beljebb lennénk némelyik kölcsönadott zsugással. de télleg nem kell már ezen rágódni, jönnek az újak (remélem, mostmár csak kiderül, merre hány méter, mert nem szeretnék vasárnap éjjelig várni, pláne nem 31-éig), felépülnek a sérültek és utána megbökünk mindenkit!Guardiola írta:Szerintem Sergio Garcia gyenge nem kar hogy elengettek Sabviola jo de nem illik a csapatba Riquelme-t en sem ertem de biztos nyomos ok volt ra de nem hiszem hogy ingyen elengedjek sok penzt fizettek erte.
Na de azert mert egy meccset kikaptunk nem kell mindjart visszasirni az osszes kolcsonadott jatekost
Az tuti.Bemutatunk mindenkinek,Riquelmével,vagy nélküle is akár...Boixos írta:nem az egy zakó miatt "sír" az ember, sőt, nem is sír. csak a mostani helyzetünkben, lehet, h beljebb lennénk némelyik kölcsönadott zsugással. de télleg nem kell már ezen rágódni, jönnek az újak (remélem, mostmár csak kiderül, merre hány méter, mert nem szeretnék vasárnap éjjelig várni, pláne nem 31-éig), felépülnek a sérültek és utána megbökünk mindenkit!Guardiola írta:Szerintem Sergio Garcia gyenge nem kar hogy elengettek Sabviola jo de nem illik a csapatba Riquelme-t en sem ertem de biztos nyomos ok volt ra de nem hiszem hogy ingyen elengedjek sok penzt fizettek erte.
Na de azert mert egy meccset kikaptunk nem kell mindjart visszasirni az osszes kolcsonadott jatekost
nem az egy zakó miatt "sír" az ember, sőt, nem is sír. csak a mostani helyzetünkben, lehet, h beljebb lennénk némelyik kölcsönadott zsugással. de télleg nem kell már ezen rágódni, jönnek az újak (remélem, mostmár csak kiderül, merre hány méter, mert nem szeretnék vasárnap éjjelig várni, pláne nem 31-éig), felépülnek a sérültek és utána megbökünk mindenkit!Guardiola írta:Szerintem Sergio Garcia gyenge nem kar hogy elengettek Sabviola jo de nem illik a csapatba Riquelme-t en sem ertem de biztos nyomos ok volt ra de nem hiszem hogy ingyen elengedjek sok penzt fizettek erte.
Szerintem Sergio Garcia gyenge nem kar hogy elengettek Sabviola jo de nem illik a csapatba Riquelme-t en sem ertem de biztos nyomos ok volt ra de nem hiszem hogy ingyen elengedjek sok penzt fizettek erte.Boixos írta:ha ilyen padunk lenne, az nagyon ott volna! ha mindenki felépül még meg is lehetne, a riq kivételével. azért azt meg kell hagyni, nagyon rosszul jöttek ki a klub kölcsönadásai ebben az idényben. elpasszoltuk a riqet, most meg kéne a kpályára. kiadtuk a savit meg a sergio garciát, elől most senki sincs a sámuelen kívűl. biztos meg volt erre az oka a vezetőségnek (fizetések megspórolása, stb), de most ez nagyon hülyén jön ki... bár, ki gondolta volna az elején, h így ráfaragunk a sérülésekkel?Petixy írta:Hát,szerintem nincs Eu-s útlevele,de ha visszajönne,jó kis csere középpályássorunk lenne:Riq,Iniesta,Marquez(ha Edmilson játszik),Motta,Gerard, jobb mint a Real kezdő!![]()
Ilyen erős cseréi csak a Milannak és a cselszkinek vannak!
Guily azóta sajnos szinte mindig sérült volt...boggabor írta: Ronaldinho helyet nyugottan jatszhatna vagy Giuly helyen mert o sem csinalt iden sokat kiveve a elso- harom mecset
Ronaldinho helyet nyugottan jatszhatna vagy Giuly helyen mert o sem csinalt iden sokat kiveve a elso- harom mecsetZsolti írta:Én találnék neki helyet,ha arról lenne szó.Enrique írta:Csak a sérülések ill. eltiltások miatt..Rapika írta: Ha most itt lenne a csapatban,nem hiszem,hogy csak 10 perceket játszana!
Én találnék neki helyet,ha arról lenne szó.Enrique írta:Csak a sérülések ill. eltiltások miatt..Rapika írta:Ha most itt lenne a csapatban,nem hiszem,hogy csak 10 perceket játszana!Barcaforever írta: Nem hiszem h itt az ellentétekről lenne szó.De nem biztos h lenne értelme visszahozni az utolsó 10 percekre......
Csak a sérülések ill. eltiltások miatt..Rapika írta:Ha most itt lenne a csapatban,nem hiszem,hogy csak 10 perceket játszana!Barcaforever írta:Nem hiszem h itt az ellentétekről lenne szó.De nem biztos h lenne értelme visszahozni az utolsó 10 percekre......K.Bálint írta:Nincs mese! Riquelme akár akar akár nem, vissza kell jönni a Barca-ba!Félre kell tenni az argentín-brazil ellentéteket!!!!
Úgy is kell egy középpályás nem?Akkor minek menjünk messzire , mikor itt van egy az orrunk előtt...