Juan Roman Riquelme

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
LG
Az Év fórumozója 2016

2005.01.22. 15:16:48

Szakacs írta:Boggabornak igaza van es ezen gondolkodtan en is a minap hogy giuly helyebe neha napjan nagyon jo vona
De ha Giuly formába van, akkor jobb mint Riq. :) Es Riq nálunk mem tul jol játszott, csak 1-2 jo megmozdulása volt. :roll:
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2005.01.22. 14:29:39

Boggabornak igaza van es ezen gondolkodtan en is a minap hogy giuly helyebe neha napjan nagyon jo vona
Tiziano Crudeli fan :!:
boggabor
Capitá del Barça

2005.01.22. 14:28:19

Eszter21 írta:
LG írta:
Enrique írta: Butus vagy! :evil:
Deco az 1ik legjobb jelenleg a csapatban, riq fel nem ér hozzá... :roll:
És az a baj h pont ő nem lóg ki, hanem vki más...
Sztem most, hangsulyozom, h most! Riquelme jobb mint Ronaldinho... :roll: Talán orá gondoltál? :?
Ez hülyeség, hogy Ronaldinho kilóg. Szerintem biztros nem rá gondolt Enrique...
Riquelme siman beferne a csapatba mert Giuly helyen jatszana Roman jobb labas es most igazan tudna segiteni
Bandaror
Barça C

2005.01.22. 13:45:22

Hát Enrique nem győztél meg... :twisted: :twisted: Ahogy észrevettem egy kicsit hátrébb vonták, mint ami az ő igazi posztja. Többet kéne védekeznie, mint amennyit el tudna vállalni. Gyenge fizikumú, mindenkiről lepattan, volt egy jópár eladott labdája is. A támadásoknál pedig akkor tud csak igazán élni ha egy méteres körzetben nem zavarja senki. Ezzel szemben az Argentín magasan vezeti a gólpassz "listát", nagyon lát a pályán, erőszakos is tud lenni, ütközéseket is felvállal, és nem csak lepattan a védőkről. Persze minkét focista csinálta már ennek az ellenkezőjét is, Deco is játszott már szépen, de szerintem összességében Riquelme a nyerő... Persze az a jó a fórumokban hogy mindeki másképp gondolja 8)
Eszter21
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2005.01.22. 13:36:14

LG írta:
Enrique írta:
Bandaror írta:Riquelme simán beférne a Barcába, csak az a baj, hogy Ronaldinho játszik pont az ő posztján...(bár ez nem is akkora baj.) Nem tudom Deco helyett mennyire lehetne alkalmazni, ő ugyanis szeritem eléggé kilóg :twisted: , legalábbis én nagyon nem becsülöm sokra.
Butus vagy! :evil:
Sztem most, hangsulyozom, h most! Riquelme jobb mint Ronaldinho... :roll: Talán orá gondoltál? :?
Ez hülyeség, hogy Ronaldinho kilóg. Szerintem biztros nem rá gondolt Enrique...
Stike
Jugador d'estrella

2005.01.22. 13:21:59

mi lenne, ha a Barca is bevezetné azt amit az mtk csinált, hogy a kölcsönjátékosok nem játszhatnak a Barca ellen
Én nagyon kedvelem Riqueelmét legalább annyira nagyképű, mint a nagy kedvencem volt, a bolgár gólvágó, de sajnos nem olyan jó :?
Barça óptimo
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2005.01.22. 13:17:45

Ilyenesetekre volna nekunk jo
Tiziano Crudeli fan :!:
LG
Az Év fórumozója 2016

2005.01.22. 13:13:24

Enrique írta:
Bandaror írta:Riquelme simán beférne a Barcába, csak az a baj, hogy Ronaldinho játszik pont az ő posztján...(bár ez nem is akkora baj.) Nem tudom Deco helyett mennyire lehetne alkalmazni, ő ugyanis szeritem eléggé kilóg :twisted: , legalábbis én nagyon nem becsülöm sokra.
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.01.22. 12:56:19

Bandaror
Barça C

2005.01.22. 12:52:44

Riquelme simán beférne a Barcába, csak az a baj, hogy Ronaldinho játszik pont az ő posztján...(bár ez nem is akkora baj.) Nem tudom Deco helyett mennyire lehetne alkalmazni, ő ugyanis szeritem eléggé kilóg :twisted: , legalábbis én nagyon nem becsülöm sokra.
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2005.01.17. 19:33:23

LG írta:
Boixos írta:az a kemény, h még így is bukunk rajta, bár, ha így viszi a villát továbbra is, akkor talán nem olyan nagyot. a savin viszont óriásit. amikor megvettük, ő volt a legdrágább dél-amerikában focizó játékos. annyiért nem fogjuk tudni elpasszolni.
Magyarul ráfáztunk...sajnos :cry: :cry: :cry:
Nem gyengén fáztunk rá.Jól játszik,de semmi extra...max 10millát kapunk érte.
LG
Az Év fórumozója 2016

2005.01.17. 16:05:55

Boixos írta:az a kemény, h még így is bukunk rajta, bár, ha így viszi a villát továbbra is, akkor talán nem olyan nagyot. a savin viszont óriásit. amikor megvettük, ő volt a legdrágább dél-amerikában focizó játékos. annyiért nem fogjuk tudni elpasszolni.
Magyarul ráfáztunk...sajnos :cry: :cry: :cry:
Boixos
Llegenda del Barça

2005.01.17. 13:39:24

az a kemény, h még így is bukunk rajta, bár, ha így viszi a villát továbbra is, akkor talán nem olyan nagyot. a savin viszont óriásit. amikor megvettük, ő volt a legdrágább dél-amerikában focizó játékos. annyiért nem fogjuk tudni elpasszolni.
PUYOL-XAVI-INIESTA
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2005.01.17. 13:35:38

1-5millió euroért oda kell adni valakinek. Túl sokba kerül... :x
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Boixos
Llegenda del Barça

2005.01.17. 13:33:44

a híreket olvasva, én is csak azt tudom mondani, h minél előbb el kell adni mindkét zsugást, ennyi lóvét nem érnek meg. ha visszajönnének, a padon meg pláne nem (mert a kezdőbe úgysem férnének be).
PUYOL-XAVI-INIESTA
Silvanus
Director del Fútbol

2005.01.17. 11:11:10

Meg mondom őszintén, hogy én eddig is, és ezek után is szívesen látnám Riquelmét a Barca gárdájában, mert szerintem a játéktudása alapján simán elférne, persze Rijkaard ezt jobban tudja! Azt viszont álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyit pengetünk érte még most is, ennyi év után úgy, hogy még csak nem is minket erősít!?... Ez óriási pazarlás, és felelőtlenség, nem is értem, hogy a vezetőség miért nem tett ez ellen már az elmúlt nyáron!?... Ez ellen sűrgősen tenni kell, EL KELL ADNI ŐT MINÉL HAMARABB!!!!!....

Saviolának pedig sajna ugyan az lesz a sorsa, mert Rijkaard nem kedveli, EZ VAN!!! Én őt nem sajnálom annyira, mint Kluivertet, persze az egy teljesen más történet..... :shock:
"Més Cuen un Club"
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.01.16. 19:42:41

EuroBarca írta:Riquelme teljes évi keresete 4 millió 900 ezer euró, s ennek csak a 30%-át állja a Villareal, tehát a Barca azért fizet ki évente 3.500.000 eurót, hogy az argentin a sárga mezeseknél futballozik.
Asszem el fogjuk adni.. Ráadásul nyárig összesen 7M €-t (!!) fizetünk SEMMIÉRT!! :roll: :evil:
Akármilyen jó játékos, ennyit semmiképp nem ér meg!
LG
Az Év fórumozója 2016

2005.01.15. 08:21:31

Zsolti írta:
Boixos írta:
Guardiola írta:Szerintem Sergio Garcia gyenge nem kar hogy elengettek Sabviola jo de nem illik a csapatba Riquelme-t en sem ertem de biztos nyomos ok volt ra de nem hiszem hogy ingyen elengedjek sok penzt fizettek erte.
Na de azert mert egy meccset kikaptunk nem kell mindjart visszasirni az osszes kolcsonadott jatekost :wink:
nem az egy zakó miatt "sír" az ember, sőt, nem is sír. csak a mostani helyzetünkben, lehet, h beljebb lennénk némelyik kölcsönadott zsugással. de télleg nem kell már ezen rágódni, jönnek az újak (remélem, mostmár csak kiderül, merre hány méter, mert nem szeretnék vasárnap éjjelig várni, pláne nem 31-éig), felépülnek a sérültek és utána megbökünk mindenkit! 8)
Az tuti.Bemutatunk mindenkinek,Riquelmével,vagy nélküle is akár...
Sztem, ha a Barca csucsformába lett volna, akkor o nem nagyon villog... :?
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2005.01.13. 21:12:03

Boixos írta:
Guardiola írta:Szerintem Sergio Garcia gyenge nem kar hogy elengettek Sabviola jo de nem illik a csapatba Riquelme-t en sem ertem de biztos nyomos ok volt ra de nem hiszem hogy ingyen elengedjek sok penzt fizettek erte.
Na de azert mert egy meccset kikaptunk nem kell mindjart visszasirni az osszes kolcsonadott jatekost :wink:
nem az egy zakó miatt "sír" az ember, sőt, nem is sír. csak a mostani helyzetünkben, lehet, h beljebb lennénk némelyik kölcsönadott zsugással. de télleg nem kell már ezen rágódni, jönnek az újak (remélem, mostmár csak kiderül, merre hány méter, mert nem szeretnék vasárnap éjjelig várni, pláne nem 31-éig), felépülnek a sérültek és utána megbökünk mindenkit! 8)
Az tuti.Bemutatunk mindenkinek,Riquelmével,vagy nélküle is akár...
Boixos
Llegenda del Barça

2005.01.13. 12:19:25

PUYOL-XAVI-INIESTA
Guardiola
Capitá del Barça

2005.01.13. 12:00:45

Boixos írta:
Petixy írta:Hát,szerintem nincs Eu-s útlevele,de ha visszajönne,jó kis csere középpályássorunk lenne:Riq,Iniesta,Marquez(ha Edmilson játszik),Motta,Gerard, jobb mint a Real kezdő! :oops:
Ilyen erős cseréi csak a Milannak és a cselszkinek vannak!
ha ilyen padunk lenne, az nagyon ott volna! ha mindenki felépül még meg is lehetne, a riq kivételével. azért azt meg kell hagyni, nagyon rosszul jöttek ki a klub kölcsönadásai ebben az idényben. elpasszoltuk a riqet, most meg kéne a kpályára. kiadtuk a savit meg a sergio garciát, elől most senki sincs a sámuelen kívűl. biztos meg volt erre az oka a vezetőségnek (fizetések megspórolása, stb), de most ez nagyon hülyén jön ki... bár, ki gondolta volna az elején, h így ráfaragunk a sérülésekkel?
Szerintem Sergio Garcia gyenge nem kar hogy elengettek Sabviola jo de nem illik a csapatba Riquelme-t en sem ertem de biztos nyomos ok volt ra de nem hiszem hogy ingyen elengedjek sok penzt fizettek erte.
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2005.01.13. 11:33:54

boggabor írta: Ronaldinho helyet nyugottan jatszhatna vagy Giuly helyen mert o sem csinalt iden sokat kiveve a elso- harom mecset
Guily azóta sajnos szinte mindig sérült volt...
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
boggabor
Capitá del Barça

2005.01.12. 22:32:27

Zsolti írta:
Enrique írta:
Rapika írta: Ha most itt lenne a csapatban,nem hiszem,hogy csak 10 perceket játszana!
Csak a sérülések ill. eltiltások miatt..
Én találnék neki helyet,ha arról lenne szó.
Ronaldinho helyet nyugottan jatszhatna vagy Giuly helyen mert o sem csinalt iden sokat kiveve a elso- harom mecset
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2005.01.12. 21:59:59

Enrique írta:
Rapika írta:
Barcaforever írta: Nem hiszem h itt az ellentétekről lenne szó.De nem biztos h lenne értelme visszahozni az utolsó 10 percekre...... :?
Ha most itt lenne a csapatban,nem hiszem,hogy csak 10 perceket játszana!
Én találnék neki helyet,ha arról lenne szó.
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.01.12. 20:26:20

Rapika írta:
Barcaforever írta:
K.Bálint írta:Nincs mese! Riquelme akár akar akár nem, vissza kell jönni a Barca-ba!Félre kell tenni az argentín-brazil ellentéteket!!!!
Úgy is kell egy középpályás nem?Akkor minek menjünk messzire , mikor itt van egy az orrunk előtt...
Nem hiszem h itt az ellentétekről lenne szó.De nem biztos h lenne értelme visszahozni az utolsó 10 percekre...... :?
Ha most itt lenne a csapatban,nem hiszem,hogy csak 10 perceket játszana!
Lezárt