Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ok csak azért írtam hogy Eszter21 hogy kötekedjek, de óhajod parancs Esztereszter21 írta:Légyszi hívj csak Eszternek...(ez a nevem) A 21 csak azért van ott, mert Ronnie szerencseszáma és most már az enyém is....
Bodi írta:Hát én azt szeretnémhogy amíg vissza nem megy Ronnie Brazíliába,addig nálunk marad.Szerintem jól érzi itt magát,jó a csapat jó a város,sok pénzt keres,jóban van a csapattársaival,mi kell ennél több?Hát sikerek,de remélem idéntől azok is jönnek.
Ronnie soha nem fog a real-ban játszani,ő nem Figo.
Igen, Ronnie a Barçaban marad és kész! Meg egyébként is 150 millió a kivásárlási ára(legalábbis a múltkor még annyi volt...)Charlie írta:Ronaldinho sztem még minimum 5évig nálunk lexSztem ez nem kérdéses!
C.
Ne is ijeztgesetek elég volt átélni a nyarat, mert annyi pletyka volt akkoreszter21 írta:Köszi, most megnyugtattál...Enrique írta:Na látod.. Ez nem is lehet kérdés!eszter21 írta:Meg nem hiszem, hogy pont azt a Ronaldinhot fogja eladni a Barça a Realnak, aki lassan a csapat jelképévé válik. Ez képtelenség lenne...
Köszi, most megnyugtattál...Enrique írta:Na látod.. Ez nem is lehet kérdés!eszter21 írta:Meg nem hiszem, hogy pont azt a Ronaldinhot fogja eladni a Barça a Realnak, aki lassan a csapat jelképévé válik. Ez képtelenség lenne...
Na látod.. Ez nem is lehet kérdés!eszter21 írta:Meg nem hiszem, hogy pont azt a Ronaldinhot fogja eladni a Barça a Realnak, aki lassan a csapat jelképévé válik. Ez képtelenség lenne...
De ő se fog.... Ez még neki is shokkk!redlions írta:Csak szeretné...eszter21 írta: Igen, hát ha minden meccsen rúg egy olyan gólt, Milan ellen felőlem elfelejtheti a szabadrúgásokat.
Ma azzal a hírrel fogadtak a suliban, hogy a Real meg akarja venni Ronniet. Ugye nem??Ennyi pénzt legfeljebb csak Abrankovics fizet egy játékosért.
Csak szeretné...eszter21 írta: Igen, hát ha minden meccsen rúg egy olyan gólt, Milan ellen felőlem elfelejtheti a szabadrúgásokat.
Ma azzal a hírrel fogadtak a suliban, hogy a Real meg akarja venni Ronniet. Ugye nem??
Remélem nem vetted komolyan...eszter21 írta:Igen, hát ha minden meccsen rúg egy olyan gólt, Milan ellen felőlem elfelejtheti a szabadrúgásokat.
Ma azzal a hírrel fogadtak a suliban, hogy a Real meg akarja venni Ronniet. Ugye nem??
Igen, hát ha minden meccsen rúg egy olyan gólt, Milan ellen felőlem elfelejtheti a szabadrúgásokat.Bodi írta:Hát ha Ronnie ilyen gólokat lő,mint a Milan ellen,akkor mellőzheti a szabadrúgásokat.
Nah azért én is örülnék már egy két szabadrúgásgólnak.
Enrique írta:Kedves Leendő Barca-gyúró-orvos!eszter21 írta:Igen, végül is a szabadrúgást be lehet rúgni függetlenül attól, h kik a csapattársaid. Szívesen látnék tőle egy pár szabadrúgás gólt barcas mezben is.Charlie írta:Tényleg,olyan szabadrúgást rúghatna párat a ligában is,nem csak a válogatottban!
C.
Legyen igazad! Már én is várom h történjen vmi szabadrúgás-téren...