Barça - Real, Real - Barça!
-
- Barça C
HALA MADRID!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :P 8) :? :)
Majd Nedved megit sz****ja oket!Rapika írta:Az a helyzet,h talán jobb kenne a juvéval játszani...Eszter21 írta:Hát a Juve sem sokkal jobb...Rapika írta: Bár ezen ne lovagoljunk annyira,mert miránk a cselzi vár...
Egy gyerek nekik szurkol,akit utálok mint a 'mit is' ? és nagyon örülnék,ha kiütné a Barca...![]()
Bár ha a következő körben történne ez meg...![]()

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
A Chelsea szerintem jobb ellenfél. Én nagyon utálom a Juve játékát...Rapika írta:Az a helyzet,h talán jobb kenne a juvéval játszani...Eszter21 írta:Hát a Juve sem sokkal jobb...Rapika írta: Bár ezen ne lovagoljunk annyira,mert miránk a cselzi vár...
Egy gyerek nekik szurkol,akit utálok mint a 'mit is' ? és nagyon örülnék,ha kiütné a Barca...![]()
Bár ha a következő körben történne ez meg...![]()
- Rapika
- Entrenador del Barça
Az a helyzet,h talán jobb kenne a juvéval játszani...Eszter21 írta:Hát a Juve sem sokkal jobb...Rapika írta:Bár ezen ne lovagoljunk annyira,mert miránk a cselzi vár...Zsolti írta:Szerintem is.A juve ellen nincs sok keresnivalója a reálnak.
Egy gyerek nekik szurkol,akit utálok mint a 'mit is' ? és nagyon örülnék,ha kiütné a Barca...

Bár ha a következő körben történne ez meg...

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Hát a Juve sem sokkal jobb...Rapika írta:Bár ezen ne lovagoljunk annyira,mert miránk a cselzi vár...Zsolti írta:Szerintem is.A juve ellen nincs sok keresnivalója a reálnak.Rapika írta: Az az érzésem,h a bl is már csak 2 meccs erejéig izzaszt titeket!
Csak nehogy a végén minket izzasztjon meg!Rapika írta:Az az érzésem,h a bl is már csak 2 meccs erejéig izzaszt titeket!real_funghi írta:Az igaz, hogy nálunk nem marad sokáig edzõ, de Luxemburgo maradni fog. Az idényt meg értékeljük majd idény végén, ne most.
Amúgy most már belõlünk sem vesz ki semmit a spanyol kupa (sajnos).

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Nekünk van 50-50%,a reálnak én 25-75öt adok a juve ellen.Rapika írta:Bár ezen ne lovagoljunk annyira,mert miránk a cselzi vár...Zsolti írta:Szerintem is.A juve ellen nincs sok keresnivalója a reálnak.Rapika írta: Az az érzésem,h a bl is már csak 2 meccs erejéig izzaszt titeket!
- Rapika
- Entrenador del Barça
Bár ezen ne lovagoljunk annyira,mert miránk a cselzi vár...Zsolti írta:Szerintem is.A juve ellen nincs sok keresnivalója a reálnak.Rapika írta:Az az érzésem,h a bl is már csak 2 meccs erejéig izzaszt titeket!real_funghi írta:Az igaz, hogy nálunk nem marad sokáig edzõ, de Luxemburgo maradni fog. Az idényt meg értékeljük majd idény végén, ne most.

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Szerintem is.A juve ellen nincs sok keresnivalója a reálnak.Rapika írta:Az az érzésem,h a bl is már csak 2 meccs erejéig izzaszt titeket!real_funghi írta:Az igaz, hogy nálunk nem marad sokáig edzõ, de Luxemburgo maradni fog. Az idényt meg értékeljük majd idény végén, ne most.
- Rapika
- Entrenador del Barça
Az az érzésem,h a bl is már csak 2 meccs erejéig izzaszt titeket!real_funghi írta:Az igaz, hogy nálunk nem marad sokáig edzõ, de Luxemburgo maradni fog. Az idényt meg értékeljük majd idény végén, ne most.

Az igaz, hogy nálunk nem marad sokáig edzõ, de Luxemburgo maradni fog. Az idényt meg értékeljük majd idény végén, ne most.
-
- Llegenda del Barça

Ünnepelnek a Valladolid játékosai, mert kiejtették a kupából a végsô sikerrôl tizenkét éve csak álmodó Realt (ns.online)
az irREÁLis álom kategóriájába tartozik még: bajnokság, BL....
PUYOL-XAVI-INIESTA
Dusan Galis!!!Zsolti írta:Vannak nála jobb eddzők...

Igy jobb! Camacho is jo edzo volt!boggabor írta:Egy bisztos, hogy jo edzo es szerintem jovore is o lesz az edzo akar milyen szarok lesznek max kirugja a fel csapatot es Beckhamel kezdi majd es hozza majd a brazil tehetseggeketZsolti írta:Sztem elég vicces ahogíy mindíg telefonál valakivel.....jókat szoktam rajta derülni....Rapika írta: Az jó lenne,mert az azt jelentené,h a madrid rosszul játszott...
-
- Capitá del Barça
Egy bisztos, hogy jo edzo es szerintem jovore is o lesz az edzo akar milyen szarok lesznek max kirugja a fel csapatot es Beckhamel kezdi majd es hozza majd a brazil tehetsegeketZsolti írta:Sztem elég vicces ahogíy mindíg telefonál valakivel.....jókat szoktam rajta derülni....Rapika írta:Az jó lenne,mert az azt jelentené,h a madrid rosszul játszott...Stike írta:szerintetek Luxemburo meddig marad a helyén szerintem a nyarat már nem a margit vezetőedszője ként él meg
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Sztem elég vicces ahogíy mindíg telefonál valakivel.....jókat szoktam rajta derülni....Rapika írta:Az jó lenne,mert az azt jelentené,h a madrid rosszul játszott...Stike írta:szerintetek Luxemburo meddig marad a helyén szerintem a nyarat már nem a margit vezetőedszője ként él meg
- Rapika
- Entrenador del Barça
Nem is kell,h a bajnokságban kikapjanak!Enrique írta:Azért sztem így is szép teljesítmény tőlük ez az 1-1!!
De a lényeg tényleg a veretlenség!!
Játszanak legalább annyi döntetlent egymás után,mint az inter,addig mi jó soxor győzünk és már kiabálhatjuk is ,hhogy :
Bajnok lett a cspatunk,álé...!