Leo Messi
Abból , hogy ritkán kap tőlük labdát . Sokszor az az érzésem , hogy Eto'o inkább hazaadná Valdesnek , mint hogy Messinek adná .
Ezt miből látod?Messidona írta:Én már most is látom a jeleit , hogy Deco , Ronaldinho és főleg Eto'o nem nagyon szeretné ha Messi túl sok gólt lőne , mert ez a személyes érdekeiket sértené.

Ha nem játszik az Alaves ellen , annak Pekerman kapitány nem fog örülni , mert most ő is ott lesz a lelátón .
Szerintem az eligazolását nem lehet kizárni . A kivásárlási ár nem mérvadó , ha el akarják adni akor lényegesen kevesebbért is oda adják majd . Ha úgy alakul a karrierje , ahogy szeretnémk , akkor nem sokáig marad ebben a kisfiú szerepben , és ez problémákhoz fog vezetni csapaton belül . Én már most is látom a jeleit , hogy Deco , Ronaldinho és főleg Eto'o nem nagyon szeretné ha Messi túl sok gólt lőne , mert ez a személyes érdekeiket sértené ( ameddig a csapatnak így is fut a szekér , addig ez nem gond ) .
Azt sem szabad elfelejteni , hogy ez a csapat eladott már egy Maradonat és egy Ronaldot is , pedig náluk jobb játékos nem nagyon volt a még világon .
Szerintem az eligazolását nem lehet kizárni . A kivásárlási ár nem mérvadó , ha el akarják adni akor lényegesen kevesebbért is oda adják majd . Ha úgy alakul a karrierje , ahogy szeretnémk , akkor nem sokáig marad ebben a kisfiú szerepben , és ez problémákhoz fog vezetni csapaton belül . Én már most is látom a jeleit , hogy Deco , Ronaldinho és főleg Eto'o nem nagyon szeretné ha Messi túl sok gólt lőne , mert ez a személyes érdekeiket sértené ( ameddig a csapatnak így is fut a szekér , addig ez nem gond ) .
Azt sem szabad elfelejteni , hogy ez a csapat eladott már egy Maradonat és egy Ronaldot is , pedig náluk jobb játékos nem nagyon volt a még világon .
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Szerintem az Alaves ellen Messi heylett Giuly fog kezdeni
in to exile
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
Badarság.egész biztos nem igazol el Torinóba SEM
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
-
100 h a Juve nem fizetne ki 150 millát Messiért! 

in to exile
-
- Jugador del Barça
Messi és a Juventus...
Olasz lapértesülések szerint Lionel Messi a Barcelona argentín támadója a Juventushoz igazol. Nemrég Capello a Juventus trénere ezt nyilatkozta: "Mostanában nem valószínû, hogy leigazolunk bárkit is. Michael Ballack egy olyan játékos, aki adhatna nekünk valami extrát, de az én nagy álmom Lionel Messi."
Capello már nem elsõ alkalommal dícsérte a fiatal játékost, ugyanis a nyáron barátságos meccset játszott a két sztárcsapat miután Capello áradozott a fiatalról. Messi tavaly szeptemberben 2014-ig hosszabbította meg szerzõdését a Barcelonával és Laporta nem adja könnyen az egyik legnagyobb kincsüket.
Kizártnak tartom, hogy Messi eligazoljon innen.
Olasz lapértesülések szerint Lionel Messi a Barcelona argentín támadója a Juventushoz igazol. Nemrég Capello a Juventus trénere ezt nyilatkozta: "Mostanában nem valószínû, hogy leigazolunk bárkit is. Michael Ballack egy olyan játékos, aki adhatna nekünk valami extrát, de az én nagy álmom Lionel Messi."
Capello már nem elsõ alkalommal dícsérte a fiatal játékost, ugyanis a nyáron barátságos meccset játszott a két sztárcsapat miután Capello áradozott a fiatalról. Messi tavaly szeptemberben 2014-ig hosszabbította meg szerzõdését a Barcelonával és Laporta nem adja könnyen az egyik legnagyobb kincsüket.
Kizártnak tartom, hogy Messi eligazoljon innen.
- PetI
- Hírhozó-cikkíró
Ez a mezes téma várható volt, éppen tegnap gondolkoztam rajta, bár én csak az FM-ből tudtam, h csak 25-ig lehet számozni a felnőtt keret tagjait; és azt álmodtam, h Messi 19-es lesz!
(Mint Koplárovics Béla)
Egyébként azt is álmodtam, hogy Barcelonában voltunk egy túristacsoporttal, és épp akkor sétálgatott arra Henry, Barca mezben!

Egyébként azt is álmodtam, hogy Barcelonában voltunk egy túristacsoporttal, és épp akkor sétálgatott arra Henry, Barca mezben!

- KorikaSzeged
- Barça B
Sziasztok! Sajnos én is hasonlóképpen jártam, mint mrmanus. Augusztusban vettem kint egy 30as mezt, erre... Legalább nem kell sokat gondolkoznom, hogy legközelebb hova megyek külföldre.
Visca el Barça!

- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Nekem o az egyik kedvenc jatekosom a csapatbol....
Nem akarok en veszmadar lenni de van nekem 1 olyan remalmom h ha most haggyuk sokat jaccani, es a csapatnak igy fog menni mind ahogy eddig akkor ne hogy kiegjen 25 eves koraig...ezert az egyert szeretnem h Henry jojjon mert igy akkor meg 1 ideig padozhatna es vegigjarna alaposabban a szamarletrat...Most sokan nem fogtok velem egyet erteni de en csak minden masodik meccsen tennem kezdobe...(en is latom h vele a csapatnak sokkal jobban megy)
szoval aggodok erte h nem hogy kiegjen mert most jol megy a csapatnak es megnyer ekkora koraba mindent...
Ha mar ezt valaki leirta akkor bocs...
Nem akarok en veszmadar lenni de van nekem 1 olyan remalmom h ha most haggyuk sokat jaccani, es a csapatnak igy fog menni mind ahogy eddig akkor ne hogy kiegjen 25 eves koraig...ezert az egyert szeretnem h Henry jojjon mert igy akkor meg 1 ideig padozhatna es vegigjarna alaposabban a szamarletrat...Most sokan nem fogtok velem egyet erteni de en csak minden masodik meccsen tennem kezdobe...(en is latom h vele a csapatnak sokkal jobban megy)

szoval aggodok erte h nem hogy kiegjen mert most jol megy a csapatnak es megnyer ekkora koraba mindent...
Ha mar ezt valaki leirta akkor bocs...
Tiziano Crudeli fan 

-
Ha mindenigaz akkor mamár 19-es mezszámmal lép pályára. 

in to exile
- Fernando
- Llegenda del Barça
Remélem igen! Bár én a 13-ast adtam volna neki, de lehet h ő választotta!mrmanus írta:Hi
AZ lenne a kérdésem ,hogy Messi tényleg a 19-es számban fog már játszani ezután, vagy csak kamu? Mert itt http://www.leomessi.fr.tc/ ezt mutatják?
-
- Jugador del Barça
Hi
AZ lenne a kérdésem ,hogy Messi tényleg a 19-es számban fog már játszani ezután, vagy csak kamu? Mert itt http://www.leomessi.fr.tc/ ezt mutatják?
- Rapika
- Entrenador del Barça
Grat a videóhoz!Mivel csináltad?
Plussz: http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=102723
Bátor gyerek a mi Messink!
Plussz: http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=102723
Bátor gyerek a mi Messink!

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Ő irányította a meccset! Szerintem ezt Deconak kellett volna, nem pedig neki...csak épp ő nem volt formábanLos Banditos írta:Azért a 2. félidőben nagyon kente neki.

Milinte te szemét, tipszmikszűté??
Ismét nagyot focizott Leo , két gólban is döntő érdeme volt . A második félidőben azt csinált a Cadiz védelmével amit akart . Sajnos a többiek sorban kihagyták a gólpasszait . Ma este is egyértelműen bebizonyosodott , hogy klasszisokkal jobb mint Giuly . Számomra Giuly és Eto'o játéka volt csalódás . Most fordult elő másodszor ebben a szezonban , hogy az ellenfél szurkolói felállva tapsolnak egy Barca játékosnak .
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
A második félidőben egész jó volt. 

By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!