A Reváns: Barça vs Chelsea
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Én ezt már komolyan nem hiszem el... Tudtam, tudtuk nagyon jól, hogy egy rühes patkány - már elnézést a kifejezésért - ez a murinnyó, de hogy eljátszatja már másodszor is ezt a világgal???
És itt most csak a Chelsea-t, mint csapatot sajnálom, ők nem tehetnek róla, hogy ekkora paraszt az edzőjük, viszont pont miatta fogjuk utálni, vagy már most is utálják a csapatot...
Mert!, mi lett volna ha végre, egyszer bekussolt volna a nagy szájával együtt? Nem lett volna az egészből semmi, de így, hogy megint csinálja a fesztivált a m., a sok fanatikus cselzi-drukker, vakon követve minden mondatát, jól felpörögtek, aztán a tavalyi mintára megint eljátszották az egészet... Szép teljesítmény, fair play díjat nekik!
Nem értem miért kell ez... Készüljenek a visszavágóra, csendben, aztán majd a meccsen robbanjanak. Ha tudnak. Viszont az UEFA részéről ezt én biztos nem hagynám annyiban, akármennyire elhatárolódott a klub az esettől, mégiscsak az edzőjük révén benne vannak a buliban. Minimum valami büntetés, nem állapot, hogy tavaly a világ egyik legjobb bírája hipp-hopp eltűnt a palettáról... S akkor most meg egy másik remek bíró karrierjébe fog kerülni az az egy nyamvadt piroslap?? Hol élünk? Mit tehetnek meg egyes emberek büntetlenül?
...Hihetetlen...

Mert!, mi lett volna ha végre, egyszer bekussolt volna a nagy szájával együtt? Nem lett volna az egészből semmi, de így, hogy megint csinálja a fesztivált a m., a sok fanatikus cselzi-drukker, vakon követve minden mondatát, jól felpörögtek, aztán a tavalyi mintára megint eljátszották az egészet... Szép teljesítmény, fair play díjat nekik!
Nem értem miért kell ez... Készüljenek a visszavágóra, csendben, aztán majd a meccsen robbanjanak. Ha tudnak. Viszont az UEFA részéről ezt én biztos nem hagynám annyiban, akármennyire elhatárolódott a klub az esettől, mégiscsak az edzőjük révén benne vannak a buliban. Minimum valami büntetés, nem állapot, hogy tavaly a világ egyik legjobb bírája hipp-hopp eltűnt a palettáról... S akkor most meg egy másik remek bíró karrierjébe fog kerülni az az egy nyamvadt piroslap?? Hol élünk? Mit tehetnek meg egyes emberek büntetlenül?
...Hihetetlen...

-
- Llegenda del Barça
mit keménykednek? a ruszkiktól nem lehet kiszórni senkit sem? most ezért ugatnak, legközelebb meg majd azért fognak, ha befújtak nekik egy lest. de ebben vastagon sáros az edzőjük is, aki lehet, h nagy zsugás (bár egyre jobban kezdem azt hinni, h a portoval is csak iszonyatosan nagy mákja volt), viszont a világ egyik legundorítóbb férge. ki fogja számon kérni rajta, ha netán egy vadparaszt kárt tesz ebben a bíróban? mert murinnyó fűti a szurkolóikat, nem más. lehet, h igazságtalannak tartja az ítéletet, de akkor is számolnia kell a beszédének a következményeivel.
nagyon meg kell ezeket a gyökereket verni a visszavágón. csak azért, h ez a takony befogja a pofáját.
nagyon meg kell ezeket a gyökereket verni a visszavágón. csak azért, h ez a takony befogja a pofáját.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Llegenda del Barça
andyslacker írta:PS.: Az adott párosításból a csoportmásodik kezd otthonVito írta:így van, nincs még vége.
ettől függetlenül most kezdtem el gondolkodni, hogy ilyenkor mi a nyerő,
mi alapján döntik el, hogy ki kezd otthon?

arra gondoltam, ha mondjuk a következő körben összesorsolnák pl:
a Lyont és az Arsenal-t...
akkor ki kezd otthon

mind2 csoportelső volt.
- Ronal.10
- Entrenador del Barça
Nem értem!!! ha nyer a Nou Camp a Cselzkij 1-2 re akkor hoszabitás?? és ha 1-3 ra akkor ök mennek tovább..de ha csak 0-1 akko mi, az a lényeg hogy a döntetlenek jok......??
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ronal.10 2006.02.24. 15:03:10-kor.
-
- Barça C
Üdv mindenkinek,Vito írta:így van, nincs még vége.
ettől függetlenül most kezdtem el gondolkodni, hogy ilyenkor mi a nyerő,
mi alapján döntik el, hogy ki kezd otthon?
Gratula a szerdai győzelemért, azt azért tudnotok kell, hogy nagyon meg kell küzdenetek ellenünk otthon is, mert 2 kapott gól ide, 2 kapott gól oda, brit csapatok nem ismernek lehetetlent, így mi sem. Számítsatok rá, hogy nagyon felszívjuk magunkat a visszavágóra.
Nem tudom, már ki írta itt közületek, hogy mi a chelseafc.hu-n azt állítanánk, hogy kiütünk Titeket, én nem olvastam ilyen hozzászólást, ha mégis van, az olyasvalaki kellett, hogy legyen, akinek a napközi jelenti a kihívásokkal teli délutánt

Biztos szoros lesz a visszavágó és elviekben továbbjuthatunk, ma ennyit lehet kijelenteni, többet pedig a visszavágó után. Győzzön a jobbik.
PS.: Az adott párosításból a csoportmásodik kezd otthon
Birth, CHELSEA, Death
-
- Llegenda del Barça
amigos, sztem várjuk meg amíg frankón tovább megyünk, utána ráérünk tervezni. egyébként sztem ott már tökmindegy ki jönne, megverhetünk bárkit, és meg is éghetünk bárkitől, ha olyan a bugi. mondjuk a púposoknak én sem örülnék. ott van még a zalayeta.
PUYOL-XAVI-INIESTA
én nagyon nem örülnék a juvénak ezután ha esetleg továbbmegyünk jobban örülnék egy biztosabbnak tűnő ellenfélnek mert aztán már ott vagyunk a döntő kapujában és onnan már bármi bárki jöhet
Nem lenne nagy baj, ha a Juvét kapnánk (amennyiben továnnmegyünk). Legalább egy sorozatban megmutatnánk a világ két legundorítóbb folcit játszó csapatának, hogy mi az, hogy SZÉP ÉS EREDMÉNYES játék!
Lehet, hogy jól össze van rakva az a Juve, de valahogy most benyeltek 3-t a Werder-től, szóval szerintem nem kell tőlük annyira félni. Ezzel a játékkal őket még jobban megverhetjük, mint Chelsea-t.
Lehet, hogy jól össze van rakva az a Juve, de valahogy most benyeltek 3-t a Werder-től, szóval szerintem nem kell tőlük annyira félni. Ezzel a játékkal őket még jobban megverhetjük, mint Chelsea-t.
- BaRcADINHO10
- Jugador d'estrella
annak is örülnék, bár a juve fociját kifejezetten utálom.csak a védekezésre fektetik ők is a hangsúlyt és egyszercsak hátha betalálnak!!gusztustalan egy fociRonal.10 írta:Figyeld meg hogy a Juventust kapjuk meg..!!!!!!
- BaRcADINHO10
- Jugador d'estrella
és szerintem egyik csapat sem lesz könnyű bárki is jusson tovább.a legjobb formánkat kell hozni minden csapat ellen, akivel összekerülünk a későbbiekben.és én azt kivánom hogy a nagy csapatokkal kerüljünk össze és őket alázzuk le.az azé nagyobb öröm lenne nekem.
HA TOVÁBBJUTUNK, amit nagyon remélek

HA TOVÁBBJUTUNK, amit nagyon remélek
- BaRcADINHO10
- Jugador d'estrella
merx írta:Nem tudom sokan miért félnek annyira a liverpool-tól én jóval de jóval nyugodtabb lennék mint most a cfc ellen. Nem kifejezetten tetszik a pool és a játéka engem a cselsziére emlékeztet ehhez jön még hihetetlen mennyiségű szerencse.
NÁLAM ennyi a liverpool.
csak ez a szerencse nehogy ellenünk legyen, ha netalántán összekerülnénk.
- visca el barca
- Presidente del Barça
szerintem a 8 tovabbjuto az alabbi lesz
mi, milan, juve, inter, lyon, villareal, pool/benfica, és a real.
gondolom sokan meglepodtök h beirom a real-t, de szinte kizartnak tartom h nem rugjanak golt a hájböriben'. persze attol fuggetlneul még kikaphatnak.
aki jo lenne a kesobbiekben: villareal, pool/benfica. ezek ellen szinte biztos a tovabbjutas
de johetne még akar a milan, v real/arsenal is
aki nagyon huzos lenne sztem az a lyon, juve, inter
mi, milan, juve, inter, lyon, villareal, pool/benfica, és a real.
gondolom sokan meglepodtök h beirom a real-t, de szinte kizartnak tartom h nem rugjanak golt a hájböriben'. persze attol fuggetlneul még kikaphatnak.
aki jo lenne a kesobbiekben: villareal, pool/benfica. ezek ellen szinte biztos a tovabbjutas
de johetne még akar a milan, v real/arsenal is
aki nagyon huzos lenne sztem az a lyon, juve, inter
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Nem tudom sokan miért félnek annyira a liverpool-tól én jóval de jóval nyugodtabb lennék mint most a cfc ellen. Nem kifejezetten tetszik a pool és a játéka engem a cselsziére emlékeztet ehhez jön még hihetetlen mennyiségű szerencse.
NÁLAM ennyi a liverpool.
NÁLAM ennyi a liverpool.

Nem hinném h a Lyon gyengébb lenne a Poolnál v. Milánnál, v. a Bayernél. Talán a Juve lehet vele 1szinten, bár én a Lyont jobbank tartom. Evek ota nagyot alkotnak a BLbe, FRA-ba meg legyozhetetlenek.Petixy írta:Az Arsenal a továbbjutó csapatok(8ba) közül a leggyengébb!!
Más kérdés,hogy legyőzik a világ legdrágább csapatát,de hát ki nem???
A Bayern-Milan győztese kemény ellenfél lenne,meg a Pool és a Juve!
A többit aláznánk!Remélem a Real-Arsenal párost kapjuk!
-
- Jugador d'estrella
Az Arsenal a továbbjutó csapatok(8ba) közül a leggyengébb!!
Igaz, h a cselzin se vagyunk tul, de tudják az a játékosok is. Ugy kell játxani mint ha 0-0rol kezdenénk és akkot nem lehet gond. A Juve meg remélem már a Brémán se jut tul 

-
- Entrenador del Barça
A legnagyobb ellenfél a Juve, nagyon összerakott csapat, és még a Cselzin sem vagyunk tul. Igaz, hogy bárkit le tudunk nyomni, de a Milán, Juve, Inter is kifoghat jó napot mi meg rosszat. Messze a vége. Ha kellő fegyelem és anbició adott és nem jön nagyobb sérüléshullám nyerhetünk. De még itt a bajnokság is , igaz nekik is. Azzal nem kell foglalkozni ki mit beszél, csak az eredmény számit. A birókkal se foglalkozzunk, tévednek ide is oda is. A Cselzi elleni taktika bárkit megölhet. Már a bajnokikon is a középpályás labdaszerzést hiányoltam.
Fecó
En az Arsenaltol nem tartok, a Madridot talán a Rangersen kívul bármely csapat megverte volna BLben
A Lyontol már inkább.

-
- Barça B
Amugy valosveszélyt 2 csapatba látok ránk nézve.
Ez a 2 csapat pedig a lyon és az Arsenal,na meg a chelsea de sztem a vv-n nem lesz meglrpetés 2 idegenbeli gól nagyon sokat szamit(erre mondjak hogy duplán szamit!!!!)
Az Arsenaltol különösen tartok 2 ével ezelött egy ifju erökböl álló és nem összeszokott ,de különösen nagy gyözni akarásal és klaszis teljesitményel rendelkező csapat vagott neki a tavasznak és ezüstéremig jutottak,ma a világ legjobb csapatának tartjak ami a támadójátékot illeti.
Ez a csapat az FC BARCELONA.
Az Arsenalnal pont ez az idöszak van,megfejelve egy bizonyos Henry nevű csatárral.....szóval tölük lehet tartani.
De ahogy az eredményeket nézem az elödöntőbe ezek a csapatok jutnak majd:
Barca,Arsenal,Lyon,Juventus
Ez a 2 csapat pedig a lyon és az Arsenal,na meg a chelsea de sztem a vv-n nem lesz meglrpetés 2 idegenbeli gól nagyon sokat szamit(erre mondjak hogy duplán szamit!!!!)
Az Arsenaltol különösen tartok 2 ével ezelött egy ifju erökböl álló és nem összeszokott ,de különösen nagy gyözni akarásal és klaszis teljesitményel rendelkező csapat vagott neki a tavasznak és ezüstéremig jutottak,ma a világ legjobb csapatának tartjak ami a támadójátékot illeti.
Ez a csapat az FC BARCELONA.
Az Arsenalnal pont ez az idöszak van,megfejelve egy bizonyos Henry nevű csatárral.....szóval tölük lehet tartani.
De ahogy az eredményeket nézem az elödöntőbe ezek a csapatok jutnak majd:
Barca,Arsenal,Lyon,Juventus
Visca el barca!!!!
2004-2005 champions!!
2005-2006 Champions!!
Champions Leauge 2005/2006 WINNERS!!!
2004-2005 champions!!
2005-2006 Champions!!
Champions Leauge 2005/2006 WINNERS!!!