Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valami olyasmi...visca el barca írta:amugy ezeket mindet te csinálod amiket beteszel ide?Kidb írta:Időhiány miatt én csak a meglévőkből tudok felajánlani. Abban meg nem sok focis van inkább major sportok.![]()
nagyon királyak, csak várnék már egy sd padreseset is. szegényeknek annyira fos csapatjuk van, h senki nem csinálo jó siget (tehat csapat sig, nem jatekos)
amugy ezeket mindet te csinálod amiket beteszel ide?Kidb írta:Időhiány miatt én csak a meglévőkből tudok felajánlani. Abban meg nem sok focis van inkább major sportok.
Szeretnék egy frisset, de olyat ami Barcelona mezben van.Deus írta:Nem rég küldtem be Messi sigeket. Olvass vissza pár oldalt és megtalálodLionel85 írta:Igényelnék majd egy signature-t is, mert szeretném lecserélni a Guardiolásat, ha nem baj. Messi a fő téma.
Köszönöm, de annyira nem válik be nekem a pöttyös öltöny. Jó sig, de nekem nem jön be, bocsi.Gareth Tello írta:Méretezni kell ugyan, de szerintem nagyon pöpec.
Tom Bradyről lenne valamid?Kidb írta:Időhiány miatt én csak a meglévőkből tudok felajánlani. Abban meg nem sok focis van inkább major sportok.
Méretezni kell ugyan, de szerintem nagyon pöpec.Lionel85 írta:Igényelnék majd egy signature-t is, mert szeretném lecserélni a Guardiolásat, ha nem baj. Messi a fő téma.
Ezt használatba venném, ha nem gond.Deus írta:
nincs mit:) és ha eltűnök akkor dobjatok egy PÜ-t ha kell valami mert akkor jelez emailre és tudom hogy eltűntemNagyon szépen köszönöm, végre valaki elvállalta! Smile
Jó, hogy visszatértél! Very Happy